«Британия не заслужила новых The Beatles. Она их и не получит»
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
Нобелівську премію з літератури 2016 року отримав співак Боб Ділан за "нові форми поетичного вираження в американській пісенній традиції".
Пан Ділан, при народження Роберт Аллен Циммерман, народився 24 травня 1941 року в американському містечку Дулут у Міннесоті.
Він почав кар'єру із виступів в кав'ярнях в Міннесоті. А найвідомішими стали його композиції написані у 1960-ті.
Пісні Blowin' in the Wind та The Times They are A-Changin' стали гімнами руху за громадянські права та антивоєнних акцій в Америці.
Він вплинув на музичну культуру, коли відмовився від традиційного народного стилю написання пісень і перейшов до електро музики.
Боба Ділана вважали потенційним Нобелівським лауреатом з літератури. Але експерти очікували, що академія розширить нагороду до таких жанрів, як фолк-рок музика.
Співак отримає нагороду 10 грудня разом з іншими п'ятьма цьогорічними лауреатами.
В ночь на 26.12.2016 умер Джордж Майкл.
Больше четверти века я фан этого исполнителя, впрочем как и всей "линейки" грандов 80-90хх...
Ушли Джексон, Хьюстон, Принс, Коэн...
Теперь он.
Жаль, очень жаль, есть инфа что была работа над новым альбомом, вероятно он выйдет уже посмертно.
Его компиляцию "Леди и Джентельмены" я всегда возил с собой на флешке в машине.
Как по мне: лучшая работа Джорджа Майкла, из Анплагд он МТВ в Лондоне, в 1996:
Szczecin->Дрогобыч->Караганда->Сарань->Алма-Ата->Капчагай->Аягуз->Polgardi->Veszprem->Szekesfehervar->Каменка->Запорожье->Tanvald->Jablonec nad Nisou и снова Каменка...
Мдя-а-а-а...
Евойная с группой Wham! - Last Christmas
была бессменным рождественским хитом.
Помню "Мелодии и ритмы зарубежной эстрады". Я ее оттуда перепёр на свой кассетник.
Пока не появилась Abba - Happy New Year, затмив собой в эфире все рождественские песни разом взятые.
«Британия не заслужила новых The Beatles. Она их и не получит»
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т