Якщо вже так скурпульозно вивчати історыю нашої розмови, то треба заглянути трохи назад... про що йшла мова? про те, чі потрібна та 400ка взагалі.
Далі почали дискутувати про економію, моя позиция була такою, що якщо потрібна динаміка, то меньша кубатура не зможе значною мірою заощадити кошти витрачені на пальне. Я вважаю що краще тошнити економно на 650ці, а при нагоді маючі більший запас потужності, вистрілити, якщо на те є потреба.
Розбираемо далі, що писав Олег
В 1998 году Хюс представил прототип «GA4» с четырехцилиндровым рядным 400-кубовым мотором мощностью 40 л.с. но еще тогда они поняли что это мертвая ниша, и в серию его не пустили. насколько мне известно на данный момент ни одна компания не выпускает 400 ки. причем довольно долгое время.
потім маємо сарказм
для рядной 400-ки,40 коней ,понятное дело,мертвя ниша,хоч бы не позорились
на якій я в такому же дусі і відповів
так потрудился бы посмотреть сколько у кавы
42hp at 9500rpm афигенно шагнули в перед, аж на 2 лошадки причем что у Хьюса прототип был 10лет назад.
але чомусь мі пропускаємо ці пости
ну а вот этот рядный движок корейцы хотели ставить на круизер. ГА4 - это прототип круизера был. видать каким то образом насытили низы, мож увеличили ход поршней? что получилось всего 40 лошадок.. но это уже не суть важна. я к тому веду что была такая идея.
Всім відомо що корейскі двигуни не пасуть задніх по потужності, і в тому випадку, я думаю що така потужність була не випадковою, а задуманною при проектуванні двигуна.
Не все вімірюеться кінськими силами
чому мій пост був з сарказмом стосовно ніньзі? Тому що вона була приведена як приклад, без належного вивчення ситуаціі, а просто так
япошки нидзю 400-ку призентуют
в такій манері була і відповідь
Всі наведені Вами приклади не розглядаються. Чому? Тому що дивимось на початок діалогу, первинною була економія, і яка буде економія у заточенноі під спорт 250ки чи 400ки, яка крутіться майже до 20000 обертів? крутній момент с більшої кубатури на низах тут буде відігравати більш важливу роль.
Пи.Си. якщо вигризаті якісь окремі вирази с діалогу, то можна багато чого напридумувати
![17_wink](/contents/pics/smiles/17_wink.gif)