MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
24.11, 05:39
29
+1 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Hyosung GT250, GT250R (корейские мотоциклы)

Переглядів: 4084809
EGOR
26.01.2008 р.
answerview
Показати повідомлення
По-поводу китайских производителей:
китайцам продавать их под брендом Hyosung запрещено. Бренд Hyosung можно использовать только внутри Китая.  
другими словами все Китайские хюсы с лейбой Хюсонг сюда ввезены незаконно.

вин код которым нумеруют рамы китайцев, а именно LM - это официальная расшифровка производителя, тоесть китай.  
KM - что на корейцах, означает производство Корея
програмирование приборной панели из Мили в Километры
http://motoepc.com.ua/forum/viewtopic.php?f=32&p=678#p678
ВСЯ ТЕМА ОДНОЙ СТРАНИЦЕЙ:
http://www.moto.com.ua/forum/topic-62140/
Вот, собственно решил, что многим из нас вскоре захочется пересесть на более серьезный транспорт. (эта тенденция замечена уже давно и не только мной)
В этой теме я (как пользователь этой модели), буду отписывать личное впечатление и характер моего мотоцикла. Надеюсь, что подобной информацией смогу помочь многим, тем более, что обещаю не расхваливать своего коня, а давать полную информацию.
Возможно и в рядях байкеров прибудет пополнение  17_wink
вот решил добавить видео:
1. Кавасаки Ниндзя 250 и Хьюсонг ГТ250р
http://ru.youtube.com/watch?v=WkqDzeCVkX0

2 . расходники на Хьюсонг в Украине
http://www.motoepc.com.ua/index.php?categoryID=78
http://www.power-moto.com.ua/

3. Статья из журнала МотоДрайв с тест драйвом этого мотоцикла
http://www.motodrive.com.ua/content/Hyosung_GT_250_CometGT_250_R.html

4. Тест от журнала БАЙК модели 2010
http://www.motoepc.com.ua/forum/viewtopic.php?p=2596#p2596

5. Тема про натяжители 2-го и 3-го поколения!!!
http://forum.partizans.com.ua/viewtopic.php?f=12&t=915&p=22206&sid=1072ba3404364c654888a4b2059dc855#p22206

6. Сервисные мануалы для всех моделей
http://www.hyosungmotors.hu/download/pdf/data/service-manual/

ОБЗОР МОДЕЛИ ОТ ПОЛЬЗОВАТЕЛЯ:
http://forum.partizans.com.ua/viewtopic.php?f=79&t=431&p=20879#p20879
Змінено: 04.07.2013 р., EGOR
1
like
1
bad
shockingly
11.07.2013 р.
answerview
де можна взяти схему електропроводки на нейкеда 250?
like
bad
shockingly
11.07.2013 р. відповів для q3a  
answerview
де можна взяти схему електропроводки на нейкеда 250?

Ну сам я думаю переведешь! В принципе нет ничего сложного!
И ответила она,-
"Целовались бы ешшо да болит влагалишшо!!!" )))
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
11.07.2013 р.
answerview
Цікаво чи варта уваги кольорова схема?  Просто в мене плавляться дроти, які йдуть на датчик гальми: таке враження наче замикає "+" на "-"(в реалі походу так і є). Відключив той датчик, оскільки й без того перегоріла спіраль  в лампочці, яка відповідає за гальмування і спрацювання даного датчика...
Може є які суміжні поради?..
like
bad
shockingly
12.07.2013 р. відповів для q3a  
answerview
по ходу не йде заряд акума на Кометі - де копАти? Мультиметр є - щось можна заміряти і визначити?

Необходимо измерить напряжение на клеммах аккумулятора при включенном свете на холостых оборотах и на повышенных оборотах порядка 3 тысяч.

коли сівший акум - щось клацає або тарахкотить наче в реле-регуляторі - так має бути?
Клацает и трещит реле стартера ввиду невозможности стартера крутить двигатель.

Цікаво чи варта уваги кольорова схема?
Кто в состоянии читать схемы, тот любую прочитает. Лишь бы не на корейском были подписи.

Просто в мене плавляться дроти, які йдуть на датчик гальми: таке враження наче замикає "+" на "-"(в реалі походу так і є). Відключив той датчик, оскільки й без того перегоріла спіраль  в лампочці, яка відповідає за гальмування і спрацювання даного датчика...
Може є які суміжні поради?..
Дай денег электрику - пусть починит.
like
bad
shockingly
12.07.2013 р.
answerview
зарядка ніби йде - напруга 13,5В(приблизно). Від оборотів не змінюється майже(так само як і з увімкненою фарою). Походу акум сідав від того, що замикали дроти, коли гальмував. Зараз просто відключив той датчик і все добре. Буду розбиратися з проводкою...
like
bad
shockingly
answerview
зарядка ніби йде - напруга 13,5В(приблизно). Від оборотів не змінюється майже(так само як і з увімкненою фарою). Походу акум сідав від того, що замикали дроти, коли гальмував. Зараз просто відключив той датчик і все добре. Буду розбиратися з проводкою...

Какой именно датчик замыкал? От заднего тормоза? Ты имеешь в виду жабка, что расположена возле ножного тормоза? Если да то  там замыкать нет чему, разве что гдето провод перетерт и бьет на массу, потому как сама жабка только при нажатии соединяет + на лампу тормоза! Соответственно значит пробит провод тот который идет уже с жабки на ламбу стопа.
И ответила она,-
like
bad
shockingly
12.07.2013 р. відповів для Yastreb  
answerview
так, ти вірно зрозумів. Суть того датчика якраз і замикати коло. Просто коли замикаю ним коло, то получається що появляється КЗ(коротке замикання). Значить логічно що десь на раму коротить.
like
bad
shockingly
answerview
так, ти вірно зрозумів. Суть того датчика якраз і замикати коло. Просто коли замикаю ним коло, то получається що появляється КЗ(коротке замикання). Значить логічно що десь на раму коротить.

Мне кажется что какраз это все я и написал, и вероятнее всего что коротит не сам датчик а провод после датчика. А проверить это просто!
И ответила она,-
like
bad
shockingly
12.07.2013 р.
answerview
дивився до проводки, в результаті перестали працювати повороти(при увімкненні на рулі - реле підтягує язичок до іншого контакту і не відпускає його, при цьому поворот не засвічується - вийшло з ладу реле?). Забув дописати - повороти діодні, але працювали нормально(читав що в мехонічного реле бувають проблеми при діодних поворотах).
Також при натисканні на лапку задньої гальми дуже тьмяно світить фара і напруга на контактах задньої лампочки(на тих виводах, що мають світитися коли гальмуєш) - 3,75В.
Змінено: 12.07.2013 р., q3a
like
bad
shockingly
answerview
Походу акум сідав від того, що замикали дроти, коли гальмував. Зараз просто відключив той датчик і все добре. Буду розбиратися з проводкою...

Твой аккумулятор это не детская батарейка. Чтобы аккумулятор так разряжался необходимо либо чтобы ты постоянно-регулярно  жал на тормоз, либо чтобы ток замыкания был велик , а тогда где то должен был пойти дым.

Там у тебя на минусовую клемму аккумулятора приходит черно-белый провод у которого сантиметрах в пяти от аккумулятора есть одинарная клемма. Зачем она нужна я не знаю. Поэтому у себя я её упразднил пустив провод прямо под зажим на аккумуляторе. Если ты не станешь её убирать то как минимум разомкни, хорошо почисть, подожми и собери.
Это любимое место где заводится грязь и от этого слабеет заряд.
like
bad
shockingly
EGOR
12.07.2013 р. відповів для Yastreb  
answerview
по красному маршруту не катайся. От Кременчуга до Днепродзержинска вообще дороги нет, асфальт будто муравьи пожрали.
Я как ехал, так вспомнил всех йепонских богов  02_sad
like
bad
shockingly
13.07.2013 р.
answerview
як перевірити реле поворотів і чи варто спаяти/купити суто електронне(на транзисторі)?
Чому тоді працювало штатне реле на світлодіодних поворотах без переробки і чому несподівано вийшло з ладу(при вмиканні тумблера на рулі язичок в реле підтягується до контакту і не відпускає назад, повороти при цьому не загоряються і не горять)?
Змінено: 13.07.2013 р., q3a
like
bad
shockingly
13.07.2013 р. відповів для EGOR  
answerview
по красному маршруту не катайся. От Кременчуга до Днепродзержинска вообще дороги нет, асфальт будто муравьи пожрали.
Я как ехал, так вспомнил всех йепонских богов  02_sad

03_biggrin  Спасибо Егор, ок не буду. В позапрошлом году ездил той трассой то еще нормальная была, а в прошлом году ездил уже по маршруту что отмечен на карте, ну там все гуд, кроме Решетиловка-Кобеляки.
И ответила она,-
like
bad
shockingly
EGOR
13.07.2013 р.
answerview
вернулся из Белоруссии. Маршрут был таков: Чернигов-Гомель-Минск-Лида-Брест-Пинск-Мозырь-Гомель-Чернигов Протяженность 1600км
Спасибо братьям и сестрам белорусам за встречи у вас замечательная КУЛЬТУРНАЯ страна в которой не враждуют западные области с восточными
в которой добродушие наблюдается даже у совершенно незнакомых людей на улице,
у вас сохранились исторические ценности, которые не меняются в зависимости от правящей власти.
В общем, это как раз то, чего нам в Украине не хватает. И заметьте, дело даже не в количестве зарабатываемых денег.
01_smile
like
bad
shockingly
13.07.2013 р.
answerview
причину неполадки знайдено.
like
bad
shockingly
sanxos
13.07.2013 р. відповів для EGOR  
answerview
а шо у нас враждуют что ли,как то не замечал
like
bad
shockingly
13.07.2013 р. відповів для q3a  
answerview
причину неполадки знайдено.

Ну так скажи что было!
А то гадали толпой, а теперь ПРИЕХАЛИ!
И ответила она,-
like
bad
shockingly
motogad
13.07.2013 р. відповів для sanxos  
answerview
а шо у нас враждуют что ли,как то не замечал

если сильно много смотреть тв и верить тем лучам поноса изливаемым из телебачення то можно и поверить , что у нас война
1
like
bad
shockingly
1
13.07.2013 р. відповів для Yastreb  
answerview
причина була в тому, що дроти, які йдуть на датчик гальми переднього колеса були закорочені біля самісіньких фішок(контактів під ручкою гальми). Виправив це і зараз все добре, лише реле поворотів працює через раз, може тому, що акум підсівший, спробую завести - тоді побачу. Хоча хотів переробляти реле поворотів на основі IRF9510 та мигаючого світлодіода, але вчора наткнувся на один форум, де казали що не така вже й хороша ця самопальна релюха насправді...
PS: ну і як наслідок перегорена спіралька в лампочці задньої фари, яка відповідає за гальму  - яку лампочку можна взаміну поставити(від чого, як часом питають неотесані продавці) і яка приблизна її вартість?
like
bad
shockingly
13.07.2013 р.
answerview
якось на днях був сів акум внаслідок того короткого замикання - то заводив з 1-2м з накату; сьогодні зібрав все до купи(наче нічого не забув) - побував з накату кілтка разів(акум в районі 12В - ледве крутить) - то навіть не пробував завестися - таке враження що іскри немає(конектори всі підключені в проводці) або бензину немає(є 2-3л в баку)... Відкрутив гвинти через які можна зоити бензин з поплавкової камери - бензин був в карбах.
що може бути: сівший акум і через те не збуджується магнето чи помпа не качає бензин?
Гадаю все-таки акум...
Змінено: 13.07.2013 р., q3a
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин