Показати повідомлення
Здесь:
Honda Dio - обсуждение
Здесь обсуждаем тюнинг Honda Dio (Dio Fit, Dio Cesta) AF-18, AF-25, AF-27, AF-28, AF-34, AF-35
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Та ну! Якщо ролики будуть легші на 2 грама, то ремінь не буде виштовхуватись на максимальний радіус і сильно упаде максимальна швидкість.
То автор: став ролики на 0.7-1 грама лекші і трохи жорсткші пружинки щеплення. Ракетний старт забезпечений!
ЗИ: для оптимальної конфігурації жорсткість+вага/старт треба дуже тонко підбирати вагу рликів і пружинок щеплення.
В чем сила, брат?
2 такта - вот в чем сила!
Как узнать какие ролики заводские стоят на honda dio 34?
Как узнать какие ролики заводские стоят на honda dio 34?
Скорее всего 8.5грамма
Только тех, кто любит труд - учителями ТРУДА зовут.
Лень - двигатель прогресса.
Та ну! Якщо ролики будуть легші на 2 грама, то ремінь не буде виштовхуватись на максимальний радіус і сильно упаде максимальна швидкість.
То автор: став ролики на 0.7-1 грама лекші і трохи жорсткші пружинки щеплення. Ракетний старт забезпечений!
ЗИ: для оптимальної конфігурації жорсткість+вага/старт треба дуже тонко підбирати вагу рликів і пружинок щеплення.
та ну не то чтобы ремень не выходил на максималку,просто на малых скоростях будум макс обороты,ну и - максималка ,как сказал Бзук -тоже
KAMAZ - RULEZZZ !
http://www.drivenn.ru/_data/objects/06465/icon.jpg
А я знаю діо 28, яка валить 131
В чем сила, брат?
Не переживай! Мій аксіс теж не валить(( всього 65
, що для 90сс небагато...
В чем сила, брат?
Блин и у меня 60,и хоть ты тресни!
Хотя слышал что спидометр в машине показывает больше,чем спидометр на скутере-если ехать рядом и сверять скорость!
Гострі списи воріженьків Майорять у полі – Час настав нам,козаченьки - Відстояти волю!
Змінено: 02.08.2008 р., Azrael
У мене показую правильно, а то й занижає! Я поставив трохи вищу передню гуму, тому спідометр занижає, але оскільки спідометри завишають швидкість, то у мене показання зрівноважуються і приборка показує правильну швидкість.
В чем сила, брат?
Наче щось з ЦПГ
...
В чем сила, брат?
Ось-ось! Абсолютно такі самі симптоми! Тільки на твій скут ЦПГ, як г
мна, а на мій - не знайти
.
В чем сила, брат?
А гамна НЕ хочу!