pruchay ти ідіот.
От не нада такого говорить
Кожного тижня недоумкуваті переяславські макаки на мопедах потраплять під колеса автомобілів. І це ті хто добре знають всі вулиці і перехрестя.
Прям кожного тижня? Получається київляни не попадають в аварії?
А ти пропонуеш людям приїхати на табуретках з двигуном від швейної машинки по трасі Київ - Черкаси.
150 кубиків не так уж і мало
Ти що не розумієш, що такий транспорт призначений тільки для руху по місту
Деякі форумчани по 900 км накатували на 50 кубових мопедах, їздили в крим і одесу...
фотографування в туалеті 3 школи
.
Лол
Походу ти мене знаєш?
Нема чого вихвалятись звязками з переяславськими гаішниками - ти тільки роботи їм добавляєш і в очах громадськості опускаєш нижче плінтуса. Ти домовишся.....
А хіба я тут усім розказую про свої звязки? Я кажу що може домовлюсь, і то це в крайньому випадку.
Вихваляешся гарним історичним містом і при цьому вказуеш в яку дирку в паркані музею під відкритим небом залізти, бо бачите 15грн - це ж сильно великі гроші. Хочуть побачити все - хай платять.
Хіба я писав, що треба обовязково через дирку іти? Я просто написав, що є такі місця, але я й не збирався проводити гостей через неї
А то звикли всі на шару - через знайомого гаішника, знайомого суддю, знайомого в лікарні і так дальше. Ти цей "переяславський"
менталітет - кидай, бо буде горе.
Чисто такого в інших містах немає?