MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.11, 09:20
13
+2 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Поездка в Переяслав-Хмельницкий состоялась! Смотрим фотки!

Переглядів: 217109
02.02.2010 р.
answerview
Показати повідомлення
Хочу в марте поехать в Переяслав-Хмельницкий по приглашению Pruchay. Ниже есть карта проезда. Будет екскурсия по музеям и окрестностям города! Предлагаю всем кто заинтересован оставлять свое имя и номер мобильного телефона. Поедем вместе! Стоимость входа в каждый музей около 2 грн. Вход в "Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини" стоит 10-20 грн.Ссылка на етот музей ниже:
http://www.ukrmandry.com.ua/index.php?id=391
ПРАВИЛА В ДОРОГЕ:
1. Быть в шлемах. (По возможности екип)
2. На исправных мопедах(скутерах) с исправным светом.
3. Не выпендривайтесь на дороге.

Место встречи: на вьезде на Бориспольскую трассу(возле ресторана за автобусной остановкой, картинка ниже)

Ездили
1) Nekit88 G-Max SH
2) SUPORT Gilera DNA
3) feon пешк0м
4) MERIN Honda Dio 28 ZX
5) KDV Viper Storm 50
Змінено: 28.03.2010 р., Nekit88
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
1••24252627282930••45
13.03.2010 р.
answerview
Может стоит заранее перенести на апрель? Если будет меньше +15, я к сожалению не поеду мне законно 250км в одну сторону не учитывая проезжающие мимо населенные пункты, заболеть не охота 04_blush
like
bad
shockingly
13.03.2010 р. відповів для Demitricos  
answerview
Может стоит заранее перенести на апрель?

Я думаю что пока не будем спешить с переносом даты, посмотрим какая будет дальше ситуация.
like
bad
shockingly
13.03.2010 р. відповів для Nekit88  
answerview
Может прогнозы и врут, посмотрим...
like
bad
shockingly
15.03.2010 р.
answerview
Да уж блин,холодновато ехать пока! 02_sad А по морозу пилить,ну его в баню!!! 13_evilЭххх тепло,где ты??? 12_cray
Гострі списи воріженьків Майорять у полі – Час настав нам,козаченьки - Відстояти волю!

like
bad
shockingly
17.03.2010 р. відповів для pruchay  
answerview
Кожного тижня недоумкуваті переяславські макаки на мопедах потраплять під колеса автомобілів. І це ті хто добре знають всі вулиці і перехрестя. А ти пропонуеш людям приїхати на табуретках по трасі Київ - Черкаси. Да їх фурами по асвальту розмажуть і не помітять. Ти що не розумієш, що такий транспорт призначений тільки для руху по місту 18_good . Нема чого вихвалятись звязками з переяславськими гаішниками - ти тільки роботи їм добавляєш і в очах громадськості опускаєш нижче плінтуса. Ти домовишся..... Може й морзі у тебе знайомі знайдуться, щоб гостей розмістити. Вихваляешся гарним історичним містом і при цьому вказуеш в яку дирку в паркані музею під відкритим небом залізти, бо бачите 15грн - це ж сильно великі гроші. Хочуть побачити все  - хай платять. А то звикли всі на шару  - через знайомого гаішника, знайомого суддю, знайомого в лікарні і так дальше. Ти цей "переяславський" 22_aggressive  менталітет - кидай, бо буде горе.
От наличия в твоей голове достаточного объема серого вещества зависит не только твоя жизнь, но и жизнь тех у кого этого вещества достаточно чтоб обходить тебя стороной
Змінено: 17.03.2010 р., alex
like
bad
shockingly
17.03.2010 р. відповів для andrey9459  
answerview
тон убавь, моя швейная машинка  сделает твоего иж п2 как стоячего. люди по пол страны на этих швейных машинках пересекают и ничего...фурами наверное тебя только и размазывают

а чем знаменита эта трасса? сколько раз ездил ничего особенного не замечал Оо

"недоумкуваті переяславські макаки" это ты о себе? 03_biggrin
honda dio->hyousung comet->yamaha r6 06->gilera runner tun->suzuki gsxr 1000 k3-> gilera dna->peugeot xr6 sport + yamaha r1
like
bad
shockingly
answerview
pruchay ти ідіот.

От не нада такого говорить
Кожного тижня недоумкуваті переяславські макаки на мопедах потраплять під колеса автомобілів. І це ті хто добре знають всі вулиці і перехрестя.

Прям кожного тижня? Получається київляни не попадають в аварії?
 А ти пропонуеш людям приїхати на табуретках з двигуном від швейної машинки по трасі Київ - Черкаси.

150 кубиків не так уж і мало
Ти що не розумієш, що такий транспорт призначений тільки для руху по місту

Деякі форумчани по 900 км накатували на 50 кубових мопедах, їздили в крим і одесу...
фотографування в туалеті 3 школи 18_good .

Лол  08_lol Походу ти мене знаєш?
Нема чого вихвалятись звязками з переяславськими гаішниками - ти тільки роботи їм добавляєш і в очах громадськості опускаєш нижче плінтуса. Ти домовишся.....

А хіба я тут усім розказую про свої звязки? Я кажу що може домовлюсь, і то це в крайньому випадку.
Вихваляешся гарним історичним містом і при цьому вказуеш в яку дирку в паркані музею під відкритим небом залізти, бо бачите 15грн - це ж сильно великі гроші. Хочуть побачити все  - хай платять.  

Хіба я писав, що треба обовязково через дирку іти? Я просто написав, що є такі місця, але я й не збирався проводити гостей через неї
А то звикли всі на шару  - через знайомого гаішника, знайомого суддю, знайомого в лікарні і так дальше. Ти цей "переяславський" 22_aggressive  менталітет - кидай, бо буде горе.

Чисто такого в інших містах немає?
Сообщество пенсионеров +19 Петрович
Мото для кого то жизнь...
like
bad
shockingly
17.03.2010 р. відповів для fe0n  
answerview
тон убавь, моя швейная машинка  сделает твоего иж п2 как стоячего. люди по пол страны на этих швейных машинках пересекают и ничего...фурами наверное тебя только и размазывают

а чем знаменита эта трасса? сколько раз ездил ничего особенного не замечал Оо

"недоумкуваті переяславські макаки" это ты о себе? 03_biggrin

18_good больше нечего добавить 33_wacko
Торможение,тоже движение!!!
like
bad
shockingly
answerview
Кожного тижня недоумкуваті переяславські макаки на мопедах потраплять під колеса автомобілів. І це ті хто добре знають всі вулиці і перехрестя. А ти пропонуеш людям приїхати на табуретках по трасі Київ - Черкаси. Да їх фурами по асвальту розмажуть і не помітять. Ти що не розумієш, що такий транспорт призначений тільки для руху по місту 18_good . Нема чого вихвалятись звязками з переяславськими гаішниками - ти тільки роботи їм добавляєш і в очах громадськості опускаєш нижче плінтуса. Ти домовишся..... Може й морзі у тебе знайомі знайдуться, щоб гостей розмістити. Вихваляешся гарним історичним містом і при цьому вказуеш в яку дирку в паркані музею під відкритим небом залізти, бо бачите 15грн - це ж сильно великі гроші. Хочуть побачити все  - хай платять. А то звикли всі на шару  - через знайомого гаішника, знайомого суддю, знайомого в лікарні і так дальше. Ти цей "переяславський" 22_aggressive  менталітет - кидай, бо буде горе.

Слыш у тебя не спросили
Гострі списи воріженьків Майорять у полі – Час настав нам,козаченьки - Відстояти волю!

like
bad
shockingly
18.03.2010 р. відповів для andrey9459  
answerview
Гениально ты о людях думаеш, точно все собрались поехать чтоб через забор в музей пролезть чтоб деньги сэкономить  37_fool
Да и что такого в трассе Киев-Черкаси, я например ехал с Славутича в Запорожье в том году 740км в одну сторону и почему то у меня проблем с фурами не было, ну максимум чуток притормаживал до 50-60км когда больше 2-х одновременно обгоняли и это с учетом того что 2-х колесных за пределами населенных пунктов не видел практически по пути
like
bad
shockingly
18.03.2010 р.
answerview
Ой як ми всі зразу розлютились, слюні певно на клавіатуру брижчуть від того, що прочитали про себе якусь каку. А про те що ця кака була адресована тільки Пручаю і суть її була в тому що так тупо  мотозльоты  ніхто не організовує мізків не вистачило подумати? Певен, що з усіх Вас на цьому "мотозльоті" буде тільки Пручай. Один, зато перший в колоні 15_badgrin  Скажете, що я не правий??? Тоді давайте сідайте на своїх двуколесних ішачків і гайда до Переяслава, щоб довести що я не правий. "Люди їздили по 700км на табуретках"  - вибачай Пручай, що знову когось ображаю, але це знову таки такі ж ідіоти як і ти. Певен, якби ти почув кількість і звороти тих матюків які сипались в їх сторону зі сторони водіїв автомобілів яким вони траплялись по дорозі - то впав би в депресію року так на пів. Запрошувати лізти в дирку ти звісно нікого не запршував, але якщо сам в неї лазиш - то це вже про щось говорить. Та запитаеш про що, а я тобі відповім, що знову таки ти ідіот.Ой вибач, знову тебе ображаю 41_dance2 Домовлятися з гаішниками можна тільки підписавши протокол про порушення і залативши штраф до державної скарбниці. А якщо ти платиш до кишені гаішника, чи якось по іншому з ним домовляешся, то ти і є те *****, через яке вони уже звикли так робити і всі мають їх порушивне порушив підмазати, щоб не воняло і дало їхати далі. Звикли вони жити як паразити, а ти їх стимулюєш, повзаєш перед ними і підвищуєш таким чином рівень їх самооцінки і почуття всевладності. Не будь *****, кидай "переяславський менталітет", бо буде горе. Ха , добрий лозунг - треба акцію провести під такою назвою в Переяславі, бо ідіоти розмножуються

На сайте MOTO.com.ua категорически ЗАПРЕЩЕНО:
Использование ненормативной лексики в скрытой форме (например замена одной или нескольких букв в мате звездочками или другими символами), написанных латиницей и даже в форме абракадабры вида #$@%@%$*^& *
Оскорбления участников конференции как в личностном плане, так и по признаку принадлежности национальной и вероисповедания *
От наличия в твоей голове достаточного объема серого вещества зависит не только твоя жизнь, но и жизнь тех у кого этого вещества достаточно чтоб обходить тебя стороной
Змінено: 18.03.2010 р., Vervet
like
bad
shockingly
18.03.2010 р.
answerview
О ще Пручай тобі хотів сказати, щодо аврій з участю мопедів в Києві і "телефонного права" в інших містах, чи як хочеш його назви:
1. Хто тобі сказав, що якщо в Києві такі аварії є то і в Переясаві це нормально. Ситуація з мопедамине не проста скрізь, тому й ввели категорію А1 і обовязкову реєстрацію, щоб зменшити кількість камікадзе на дорозі. А то вже кожна доярка вирішила, що має право виїзджати на дорогу. Я обїздив всю Україну і чомусь аварій за участю кубатурників бачив всього 2, а розмазаних табуреток десятка зо два та ще й з летальними результатами. Так, що нема чого видьоргуватись!!!!!
2.Телефонне право є по всій Ураїні. Явище паскудне і треба його викорінювати. Це не нормально, а ти цього не розумієш. Та це не повністю твоя вина. Вина суспільства в якому проживаеш, батьків які самі ним користуються і тобі приклад подають, друзів, які понти дешеві ганяють 26_newrussian . А ти дивишся і думаєш "А я шо лох, чому б і мені так не робити" 12_cray  і робиш, або намагаєшся робити. І якщо до цього може лохом і не був, то відразу після цього становишся
like
bad
shockingly
answerview
Ты больной??? Мы собераемся что бы провести хорошо время, поесть шашликов, походить по музеям, обговорить своих железных коней. Ты думаеш мы не приедем??? Ты хочеш сказать что мы здесь все балаболы и мы никуда не хотим ехать, а просто друг перед другом вихваляемься??? Интересно чем же мы тут выхваляемься??? Если для тебя твой иЖ только средство передвижения то ты нас и не поймеш!!! То для нас ето состояние души!!!
Змінено: 18.03.2010 р., Nekit88
like
bad
shockingly
Sigma-line
answerview
О ще Пручай тобі хотів сказати, щодо аврій з участю мопедів в Києві і "телефонного права" в інших містах, чи як хочеш його назви:
1. Хто тобі сказав, що якщо в Києві такі аварії є то і в Переясаві це нормально. Ситуація з мопедамине не проста скрізь, тому й ввели категорію А1 і обовязкову реєстрацію, щоб зменшити кількість камікадзе на дорозі. А то вже кожна доярка вирішила, що має право виїзджати на дорогу. Я обїздив всю Україну і чомусь аварій за участю кубатурників бачив всього 2, а розмазаних табуреток десятка зо два та ще й з летальними результатами. Так, що нема чого видьоргуватись!!!!!
2.Телефонне право є по всій Ураїні. Явище паскудне і треба його викорінювати. Це не нормально, а ти цього не розумієш. Та це не повністю твоя вина. Вина суспільства в якому проживаеш, батьків які самі ним користуються і тобі приклад подають, друзів, які понти дешеві ганяють 26_newrussian . А ти дивишся і думаєш "А я шо лох, чому б і мені так не робити" 12_cray  і робиш, або намагаєшся робити. І якщо до цього може лохом і не був, то відразу після цього становишся

ти чё с берлоги вилез ???  30_crazy  30_crazy
like
bad
shockingly
18.03.2010 р. відповів для Sigma-line  
answerview
Nekit88 Sigma-line
Парни, не кормите тролля  01_smile
Охота пуще неволи...
like
bad
shockingly
18.03.2010 р. відповів для atom  
answerview
Просто он не прав.
like
bad
shockingly
18.03.2010 р.
answerview
Ребята та забейте на эту переясловскую макаку...(сам себя так назвал), что можно сделать если оно больное, видно когда ездил под фуру упал и она ему мозги все выдавила....там сидит какаято хрень у которой нехватает денег купить се дырчик, и ездит на какомто велосипеде с мотором от швейной машинке...
2оно... идиапстенуубейся пока не поздно...
так тупо  мотозльоты  ніхто не організовує мізків не вистачило подумати

причем  тут мотослет? 05_shok
мы едим отдохнутьОо
хотя наверное и тебе руки поламать чтобы ты забыл как вводить адресс этого форума..
Люди їздили по 700км на табуретках"  - вибачай Пручай, що знову когось ображаю, але це знову таки такі ж ідіоти як і ти.

ты скажи это человеку в глаза, это устроить я смогу специально для оно.

Певен, якби ти почув кількість і звороти тих матюків які сипались в їх сторону зі сторони водіїв автомобілів яким вони траплялись по дорозі - то впав би в депресію року так на пів.

я понял этот тот обиженый таксист сюда зашел который по своей тупой голове получил)

Я обїздив всю Україну і чомусь аварій за участю кубатурників бачив всього 2, а розмазаних табуреток десятка зо два та ще й з летальними результатами. Так, що нема чого видьоргуватись!!!!!

03_biggrin
03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin
honda dio->hyousung comet->yamaha r6 06->gilera runner tun->suzuki gsxr 1000 k3-> gilera dna->peugeot xr6 sport + yamaha r1
like
bad
shockingly
18.03.2010 р. відповів для fe0n  
answerview
18_good ...а то на форумах все герои!
like
bad
shockingly
18.03.2010 р. відповів для Nekit88  
answerview
прибаньте его кто то, а достал уже в конец...из леса походу только вылез
like
bad
shockingly
18.03.2010 р.
answerview
честно говоря человек какой-то неадекватный 06_question пишет бред какой-то 37_fool
like
bad
shockingly
1••24252627282930••45
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин