MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
27.11, 13:29
44
0 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Номерные знаки для мопедов и скутеров до 50 сс

Переглядів: 31910
01.02.2010 р.
answerview
Показати повідомлення
«Наказом Державного комітету України  з  питань  технічного регулювання  та  споживчої  політики від 25 грудня 2009 р. № 474 Затверджено зміни до національних стандартів України з наданням чинності з 1 квітня 2010 р.: «Зміна № 5 ДСТУ 3650:2004 Дорожній транспорт. Знаки номерні транспортних засобів. Загальні технічні умови» та «Зміна № 4
ДСТУ 4278:2006 Дорожній транспорт. Знаки номерні транспортних засобів. Загальні вимоги. Правила застосування»

В этом документе как раз таки и установлены стандарты номерних знаков для мопедов. Номерные знаки мопедов (тип 3), сответственно подразделяется на 3 подтипа:
3-1 Знаки для всіх типів і моделей мопедів (фото 1),
3-2 Знаки для разових поїздок для всіх типів і моделей мопедів, крім тих, що видаються підриємствами-виробниками та суб’єктами господарювання, діяльність яких пов’язана з реалізацією транспортних засобів (фото 2),
3-3 Знаки для разових поїздок для всіх типів і моделей мопедів, в разі їх реалізації через підриємства-виробники та суб’єкти господарювання, діяльність яких пов’язана з реалізацією транспортних засобів (фото 3)

Номерные знаки будут иметь размер 114х140 мм., причем фон знака 3-1 белого цвета, со светоотражающей плёнкой, знаков 3-2 и 3-3 красного цвета, без светоотражающей пленки. Короче, чего я зря пишу – смотрите рисунки внизу, там все размеры есть, подробнее уж некуда. 01_smile
Honda & Suzuki - the best!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
05.11.2014 р. відповів для tsinik  
answerview
Стоп, транзитный номер просто беру несу в МРев и мне выдают белые постоянные???? Даже мотороллер не надо тащить к ним???

с нашими правилами в Украине номер нафиг не нужен, особенно на даче или в селе)  просто я правильный в своём роде)))
Есть два вида номеров на мотоцикл и мопед, разные размеры, мне очень нужно маленький, а если есть стандарты то как номер влияет на кубатуру, не могу понять)) А если я края обрежу на номере то не страшно, номер и буквы и флаг видно будет.

Я так понял на А нужно всё же проходить обучение в авто-школе, даже если у тебя уже есть Б. В общем нужно звонить уточнять.
Змінено: 05.11.2014 р., VidocQ
like
bad
shockingly
05.11.2014 р. відповів для VidocQ  
answerview
Не мороч голову зі знаками - там знають який тобі "ПОЛОЖЕНО" 15_badgrin
Мот треба на реєстрацію - інспектор буде звіряти номер рами.

Про категорію А
2.6. Посвідчення водія з відкриттям нижчих категорій може бути видано особам після надання ними до Центру довідки про проходження 20-годинного курсу навчання керування відповідним транспортним засобом у закладі, документів, що підтверджують факт керування транспортним засобом протягом останніх 12 місяців за однією з діючих категорій, та складання іспитів з керування транспортним засобом відповідної нижчої категорії.

2.4. ... Документами, які підтверджують факт керування транспортними засобами, можуть бути:
...
для осіб, які керують транспортними засобами, що не є їх власністю, - реєстраційні документи на такий транспортний засіб та документи, що надають право на керування ним.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 05.11.2014 р., User
like
bad
shockingly
05.11.2014 р. відповів для User  
answerview
2 роки тому отримував права на категорію Б, це більше року, але є книжка з авто-школи про складання теорії та практики. То мені знову потрібно звертатися в автошколу...?
like
bad
shockingly
answerview
Теорію не треба - можна взяти в когось техпаспорт на авто і довіренність на тебе, це підтверджує що ти управляв ТЗ.
З автошколи треба тільки довідку що ти пройшов практичне навчання 20 годин на мотоциклі і склав іспит на водіння - її будь-де видадуть за гроші без навчання, мабуть гривень 600-1000 коштує, тільки там беруть за навчання офіційно а за бензин на карман - за бензин не плати, пройдись по школах. Чи в тебе є авто?, тоді довіреність не потрібна, просто показуєш техпаспорт на авто.
like
bad
shockingly
answerview
В мене є власне авто  та тех паспорт :-). Одже все рівно треба в авто-школу за справкою (600-1000грн) про проходження практики на мото, а потім в МРЕВ ? Так я зрозумів?
like
bad
shockingly
answerview
Так. Ще медичну довідку, якщо стара прострочена(дійсна 2 роки здається).
Ось тут для прикладу почитай http://izum-tsou.at.ua/index/perepidgotovka/0-6
like
bad
shockingly
answerview
За ссилочку дякую! Медична є, купляв її в авто-школі за 180грн, правда потім зразу вийшов закон про те що вона не потрібна))) а зараз походу вже потрібна знову))) подивився, дійсна до 2013 року була...  головне справку в автошколі, а  в МРЕВ там гадаю домовитися легче )
like
bad
shockingly
answerview
в киеве  обычно  1200   гривен..А _А1.....  и еще  надо будет   заплатить  за экзамен(там страховка  и все бумажки) еще   300... сдавал в январе....
«Британия не заслужила новых The Beatles. Она их и не получит»
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
like
bad
shockingly
05.11.2014 р. відповів для stakan  
answerview
теоретический и практический экзамен придется по любому сдавать. это - деньги. страховка и пр бумажки по технике не имеют отношения к мрэо. это как само собой разумеющееся. справка о прохождении обучения вфдается раз - ее вполне достаточно. в автошколу нет смысла сызнова обращаться. правда, теперь с этим деление по подкатегориям есть моменты, весьма неприятные. если по своим правам (кат А) я могу катать что на квадрике что на малокубатуре, что на моте с люлькой, то теперь для этого надо открывать а1, а и в1. ну, и так далее. т.е. у меняы нет возможности ездить на автобусах (более 8 человек пасажиров) и в составе автопоезда (С ПРИЦЕПОМ). зато права мои бессрочные, что радует
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
05.11.2014 р. відповів для stakan  
answerview
тут на сайте смотрю переподготовка http://izum-tsou.at.ua/index/perepidgotovka/0-6 480 грн))  мне нужна только справка о окончании школы и всё, дальше с этой справкой в МРЕВ)
like
bad
shockingly
answerview
тоесть если у меня есть с автошколы справка на категорию Б и права на Б, то мне справку от авто-школы на категорию А нужно для МРЕВ или нет, просто с правами на Категорию Б иду в мрев?)
like
bad
shockingly
answerview
1. Ізюм - не Київ, не ті ціни, школи приватні, хто скільки здере 03_biggrin .
У тебе є картка водія з автошколи, вони туди допишуть що ти здав практичний екзамен по водінню на А, от з цією карткою і меддовідкою в МРЕО, здаси практичний екзамен, коштує він гривень 20-30, здають практично всі, там тільки на майданчику вісімку крутнути і на стоплінії на нейтралці стати(хоча треба трохи потренуватися), головне шолом застібай(на цьому буває горять 03_biggrin ), за переоформлення прав заплатиш сотні дві ще.
2. Страховка то не їхня парафія, її не перевіряють.
3. Теорію здавати не треба.
like
bad
shockingly
answerview
когда я сдавал  на скутер после  обучения и  получения  удостоверения на авто.......

не раннее чем через две недели.......
 приехал в гаи...... отдал справки с автошколы что я  обучался...и практиковался.... на мото.....
заплатил 300 гривен....... это практический экзамен.. теорию сдавать не надо было.... эта гребанная страховка... и  замена водительского удостоверения..
«Британия не заслужила новых The Beatles. Она их и не получит»
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
like
bad
shockingly
answerview
Так про це я і кажу що в МРЕВ вже шара)))
Залишилося школу знайти і дописать в карту водія категорію А та медичну купить і все)))
Цікаво в МРЕВ дадуть якийсь мото та каску? :-))) Кажуть що треба все своє мати...
Змінено: 05.11.2014 р., VidocQ
like
bad
shockingly
answerview
3. Теорію здавати не треба.
спорить не стану, но после того, как у меня по синьке права отобрали, то мне 3 мои категории пришлось открывать заново (в 98 году) . т.е теоретический экзамен и вождение на 3 видах транспорта (ЕССНО, мои проблемы). так что я катался на газоне, шохе и яве. вот только где логика я  так и не понял. было авс, пересдал на авс через год...
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
answerview
Не знаю як в Києві, а в нас з усім своїм 03_biggrin В ДАІ мотоциклів точно немає, це якщо автошкола випуск приводить то мот її.
like
bad
shockingly
answerview
Не знаю як в Києві, а в нас з усім своїм 03_biggrin В ДАІ мотоциклів точно немає, це якщо автошкола випуск приводить то мот її.

Зрозуміло :-)
like
bad
shockingly
06.11.2014 р. відповів для VidocQ  
answerview
я бы посоветовал на экзамен взять проверенный и привычный мот. садиться на чужую технику - всегда чревато. никто не станет заморачиваться на "привыкание". то сцепу резко бросишь, то перегазуешь. мрэо все равно, на чем ты будешь сдавать. я сдавал на яве, где трогался полуавтоматом, не выжимая сцепления. и то лишь потому, что эту технику знал и катал. а сесть за чужой корч...
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
06.11.2014 р. відповів для tsinik  
answerview
зарегаю свой мотороллер 90 кубовый 2х тактный в МРЭО, со знакомым приеду на нём)))) и сдам)))))   90кубиков, мотоцикл ? мотоцикл)) ггг и пусть инспектора смотрят)))) табуретка  только ручку крути)))))))
like
bad
shockingly
06.11.2014 р. відповів для VidocQ  
answerview
тут не суть важно: табуретка или ходовка отмотыка с малым мотором. хоть велосипед с моторчиком. до 5осс - малый номер. 50 и более - -мотоцикл. это в пдд прописано. даже 51 сс - уже мотык. а 2т 90сс  имеет дури больше, чем 110сс китайских 4т. лида девяностокубовая рвет так, что мама не горюй
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин