Юра,последняя моя наклейка-там Лида 110-самая последняя.
Олег, я розумію, але який сенс ліпити на наклейку те, що не приїжджає на зліт Лідоводів, та й мало хто бачив це диво техніки.Це типу як перед концертом Маші Распутіної, по місту розклеїти афіші з портретом Алли Пугачової.
А то так ми станемо схожими на кабановодів.
Коли в КамАЗ впихнули Реновский двигун, КамАЗ не став Реном, зате у нас китайчики стали кабановодами, тому що двигло схоже на кабовське.
Фёдорович,вот зря вы так.Человек всё-таки старался и сделал что смог и предложил вариант.Зачем так критиковать,могло бы вообще не быть ничего.Как говорится попытка- не пытка.Будем добрее и уважительнее к участникам темы
И почему-то прошлые две нкалейки с 110 Лидом никто не обсуждал,всем понравилось
Андрій, а ти бачив що я раніше писав:
Олег, нормально зробив,але скут потрібно поміняти на двадцяту або 48-му.,вони основа Лідовского руху на даний момент. А та Ліда, що на твоїй наклейці, дуже схожа на китайця вайпера.
Я висловив лише свою думку, а приймати її до уваги чи ні-це справа Олега.
Я і там, де 110 говорив, якщо цікаво-подивися в тій темі,але у автора було своє бачення.Я як робив наклейку на 2-й зліт, так приліпив той скут, на якому катає більшість Лидоводів.
.Олег їздить на дев'яностому так чому не увіткнути в наклейку те, на чому катаєш? Або давай увіткнемо в наклейку літрову Хонду з голими бабами-