Даже не знаю что тебе и сказать... Скорее всего выход такой... или же заказывать через аукцион или же ориджинал партс... Или там где брал )))
Аналогічний мотор на ямаха маджесті 250, і апріліа леонардо 250 тільки тут інший глушак, суппорт. Враховуючи сильний знос шатуна, можна сказати що решта деталей теж пострадали від "голодання". Думаю доцільно поміняти мотор в зборі думаю так дешевше буде
На Ямаху Маджести 250 запчасти легко достать. Все упрется в деньги.
Я думаю, что можно и движок найти б/у...
Расходники, резина, чехлы, масла Motul в наличии.
Оригинальные запчасти для японской и европейской техники.
Доставка по каталогам Wemoto, Louis, SIP, Scooter-Center, Scooter-Attack.
Для прикладу, новий колінвал оригінал коштує більше 300 євро, а це близько 500 дол - ціна КОСМОС. А бу мотор в зборів хорошому стані можна купити за 550 дол. А до колінвала сальники, прокладки і т.д. вийде дорожче.крім того купивши другий мотор в тебе залишаться деякі запчастини на запас від старого мотора
Если ушел нижний подшипник шатуна то всему ГРМ тоже досталось немало, обязательно есть микротрещины в поршне хоть это и незаметно но в последствии мотор встанет. Дешевле купить б/у мотор.
Ремонт макси скутеров и мотоциклов 0634784441
Разборка Geely Lucky 250
Від маджести мотор не підійде вони з вигляду похожі ,шукай мотор від yamaha x-max 250cc або x-city250сс вони ідентичні тільки в тебе циліндр 269сс .
Тому про маджесту забуть з неї тільки деякі запчастини підходять і то все треба треба дивитись по роках вони трошки відрізняються.
www.ironhorse.te.ua