Показати повідомлення
всім доброго дня,хотів би поділитися (кого цікаве) як я збирався ставити ксенон на скутер piaggio.ідея виникла після поїздки в карпати коли я в 23.00 від підніжя гори Говерли їхав в магазин до кпп я думав шо вмру з страху ))))(ну і звичайно для підвищення безпеки на дорозі)а то деколи думаю шо я неведимка !але як бачити живий здоровий пишу Вам
замовив собі комплект на ближнє світло(і так буде світити ліпше ніж дальнє)))з гарантією шось більше року, для інсталювання треба прямі рукі (як хтось писав),паяльник (можливо),тестер...
Автодіагност-електрик м.Львів
Змінено: 12.10.2009 р., akdi
ну якшо нічог невийде то так і буду робити)а ліпше на машину поставлю))))ше один докуплю)
в Киеве брал себе ксенон 400гр +70гр установка!
тоже на гарант.....?
а як* характеристики?
і шо всььо підключилося і працювало?чи ти переробляв як багато хто пише в неті генератор)))?
Генератор трогать не нужно! просто переделать реле регулятор и немножечко проводку и вперёд! На пиаджио и так может хватить мощности Реле! и сгореть оно не должно просто сядет АКБ если что! у меня без переделок 2 года реле работало и всё ок! а просто стабилизатор поставить не получится! напруги та хватит а вот тока выдаваемого геной на низких оборотах точно не хватит!
[URL=http://2ip.ru/speed/]http://2ip.ru/speedbar/MTI2NzAxNDYxMC0xNzQzLjQ2Ny0xMzUuOTEzLTUzLjk3Mi0yNjAwMDI=.gif
КРИВОЙ РОГ www.scdr.at.ua KSK Krivoy Rog
трохи підлікувався думаю поїду на 5 хв в гараж зиркну на ксенон (перший раз turn on) я включив напряму на акуму .....ефект більший ніж я думав.....то вашеее бомбаа!!!!!ше б лінзу
дуже довольний,попробував включити блок в розєм на лампу ефект стробоскопа.....мабуть якти кажеш нехватає А ,але не факт якшоб було мало А чи В тут стоїть захист невключився б блок!!.....досліди буду вже проводити як остаточно одужаю.
тут пару фоток то телефон небаніть за якість!
Судя по схеме подключения релюха включает ксенон от +12 постоянного напряжения.
а в скутере головной свет запитан от переменного напряжения. я ошибаюсь? реле не держит питание на блоке розжига, а дергается из положения в положение, то снимая, то подавая питание на блок розжига. я что то ни так понимаю?
поперше тре відрегулювати фару !!!!!подруге ліпше за таке! чим камаз наїде на лице..я і так 85 % експлуатую дньом
Ну, если сможешь так наклонить фару... у меня не получилось во всяком случае, пришлось делать шторку (фото 2), иначе светило так (фото 1)
Охота пуще неволи...
як ти її зробив?але в мене задача інша як доробити шоб і акуму несадило і працювало всьо файно.....міряв тестером акумік вольтаж 11.7 пригає туда сюда вкл хенона на акумік падає до 10.2 майже.....
та всьо правильно!вот думаю із затого шо перемений тому і ефект строба.....просто тре попробувати якісь мін стабілізатор але нехочу переробляти систему тому шо коли розбирав то там дукаті шось того ше девствене всьо нехочу курочити((((( а якшо кондей забабахати?1Farada?
тай блок йому нетреба імено 12-13 вольт внього великий діапазон! диви фото блока!вище
Змінено: 15.10.2009 р., akdi
так нагло?)))))а є фото як рубає з переду після установки?