всім доброго дня,хотів би поділитися (кого цікаве) як я збирався ставити ксенон на скутер piaggio.ідея виникла після поїздки в карпати коли я в 23.00 від підніжя гори Говерли їхав в магазин до кпп я думав шо вмру з страху ))))(ну і звичайно для підвищення безпеки на дорозі)а то деколи думаю шо я неведимка !але як бачити живий здоровий пишу Вам
замовив собі комплект на ближнє світло(і так буде світити ліпше ніж дальнє)))з гарантією шось більше року, для інсталювання треба прямі рукі (як хтось писав),паяльник (можливо),тестер...
Автодіагност-електрик м.Львів
Змінено: 12.10.2009 р., akdi
цоколь H8 схема приблизно ця.....але ше зроблю заміри чи неприйдеться через акумік і релюху робити
Во сколько по деньгам обошелся ксенон?
Расходники, резина, чехлы, масла Motul в наличии.
Оригинальные запчасти для японской и европейской техники.
Доставка по каталогам Wemoto, Louis, SIP, Scooter-Center, Scooter-Attack.
приблизно 70у.е на блок 24міс гарантія а на лампу 12міс
приблизно 70Уе 1.5 роки на блок гарантія і на лампу рік
Я так понимаю, это за один блок и одну лампу?
З.Ы. По стоимости вполне можно было рассмотреть вариант из 3-4 светодиодов, свет не хуже, а то и лучше, а энергопотребление однозначно меньше.
Расходники, резина, чехлы, масла Motul в наличии.
Оригинальные запчасти для японской и европейской техники.
Доставка по каталогам Wemoto, Louis, SIP, Scooter-Center, Scooter-Attack.
можливо і так)))(1 лампа,1блок)я діоди собі на габарити замовив(на машину) тільки незнаю чи такі потужні про які ти говореш і я думаю))
скоріше всього шо нє!!!!! яя зара прихворав зроблю заміри скажу точно.....хоча твій з варіант пасував би більше всього!але тянути ті соплі купа проводів нехочу швидше спаяти мінімальний стабілізатор тай взагалі глянь на блок якій там допуск в вольтах думаю небуде потреби!
поперше хто сказав якшо він буду підключатися до акуми шо він буде вкл при виключеному моторі?а інше провірю скажу а то хворий в хаті тоді і посперечаємось)
p.s але max 8.3 A це незначить помоэму шо це він постійно такий также є мін вот мін і подивлюся(даним незавжди можна довіряти!
Я думаю у него всё получиццо. тем более с таким блоком, если написанное там правда. Наверное придёццо подкрутить холостые , шоб генер давал около 10В переменки на ХХ.А при сборке стабилизатора следует учесть пусковой ток - и брать диоды соответствующие.
У меня , к сожалению , старый автомобильный балласт - там не менее 11,5 вольт входа должно быть.И поэтому себе я сделал от аккума. Всё пашет нормально, уже второй сезон - вначале на Китайце 4Т , теперь на Пежо 2Т.
"Там, где положено пешеходам переходить дорогу, нарисована на дороге "зебра", а там где не положено - висят венки..."
8 А - это в момент розжига (пару секунд) потом нормальный ток.
Генератор выдержит нормально.
Счастье - это не пункт назначения а способ путешествовать.
ти хочеш сказати шо акумулятор незаряжається?коли працює мотор?
Я думаю у него всё получиццо. тем более с таким блоком, если написанное там правда. Наверное придёццо подкрутить холостые , шоб генер давал около 10В переменки на ХХ.А при сборке стабилизатора следует учесть пусковой ток - и брать диоды соответствующие.
У меня , к сожалению , старый автомобильный балласт - там не менее 11,5 вольт входа должно быть.И поэтому себе я сделал от аккума. Всё пашет нормально, уже второй сезон - вначале на Китайце 4Т , теперь на Пежо 2Т.
я якшо непомиляюся то в мене вже стоять світлодіодні стопи ітд
та неказав шо погано а шеееее ліпшого захотілося))))!!!