Здарова Дальнобої !!! викладаю свою версію маршруту на серпень(август) 2010 року ,але чуть зі змінами,цей маршрут який викладений Gimom в ньому є пропущені декілька цікавих мість але я їх викладу в свому маршруті і продовжу цей зорганізваний маршрут Gimom(це нелегка робота зі створенням маршруту Gimu респект) Я бачу вас буде багато з різних регіонів україни(це приємно) і ви будете добиратись до франківська по різних дорогах,як би ви їхали до франківська одною дорогою тоб могли в львівській області заїхати ще по пару цікавих замках але це так моя думка їх можна буде відвідати на зворотньому шляху! І я думаю що саме головне це щоб нам пофартило з ПОГОДОЮ!!! А тепер по суті, Це схема маршруту створена особисто мною(можете робити зауваження)
переглядав я фото місьть які ми будем відвідувати саме перше це ІВАНО-ФРАНКІВСЬК збір дальнобоїв, я знайшо підходяще місце для збору це ОЗЕРО (дивіться зображення)
перед виїздом по нашому маршруті потрібно буде закупитись продуктами як це положено! і вирушаєм ми на першу точку наших подорожей це м.Вигода карпатський трамвяй і водоспад
73 км
дальше ми рухаємось на озеро синевір,
53 км
після відвідування озера ми всі оперативно рухаємся дальше по даному шляху на довгоочікувану ГОВЕРЛУ,на мою думку це буде наш перший ночліг на говерлі,я був на говерлі дуже давно але клімат на ній не змінився вечорами туман сирість !!! але воно того варта ви собі неуявляєте як це бути на рівні з хмарами!!!!
137 км
дальше ми рухаємся на точку яка не була вказана GIMOM це солені озера м.Солотвино яке славиться цілющими солоними озерами їхня вода становить 75 % солі,в цих озера неможливо занирнутись під воду виштовхує на верх можна лижати на поверхні як на землі! і ще є шахти сольові ,але в 2008 році декілька озер провалились в шахти тепер на місті озер є дири і це дуже захоплююче виглядає!!!
далі ми рухаємся в хустівський замок і червону скелю
59 км
слідуюча наша зупинка Мукачівський замок!
59 км
далі нас чека УЖГОРОД! я сидів і мені прийшла в голову ідея,нам потрібно спланувати так нушу подорож щоб ми змогли попасти на мотозліт в ужгороді, дуже часто проводять такі збори і досить потужні! я думаю це буде іскра нашої програми(подорожі) концерти,конкурси,мотопробіг по м.Ужгороді,танці,пиво!!! цікаві знайомства!!! я надіюсь мене всі підтримують??? і тут ми знов зупинимось для ночівлі після дороги яка складається з
213 км
після бурхливої ночі в ужгороді ми їдемо в невицький замок
12 км
наступна на точка це водоспад воєводин!
50 км
після водопаду рушаєм в сваляву! щоб подивитись на замок графа Шенборна!
42 км
далі всі дружно сідаєм по наших змучених конях і вирушаєм до смт.Славське на канатну дорогу яка має довжину 2700 м!
64 км
і тут по схемі Gima ваш маршрут закінчується! але НІ він ще продовжується, я вибрав вам дорогу, і вам буде коротше повернутись назад по новій дорозі яка була виложена в 2006 болгарами і має назву київ чоп номер ції траси Е 471,по цій дорозі ми заїзджаєм в Сколе
це мій край де я живу і віддихаєм після 131 км дороги! в мому районі є кілька цікавих мість таких як водоспад каманецький!
7 км
С.Урич замок скелі
30 км
ну а далі на Львів, це місто добре знаю і можу вам його показати якщо не незнайдеться людина яка буде з нами зі львова! є багато цікавих мість у львові такий як високій замок,оперний театр і ще багато іншого!
оперний театр
Ось і все по маршруту Івано-фраківськ--Львів! надіюсь мій маршрут вам сподобається це особисто моя думка по маршруту але ви також можете викладати свої плани будем раді їх переглянути і подорожувати разом