Вибач будь-ласка за відвертість, але що означає твій вислів "мене вдягають,годують,і тпд...але я думаю що заслуговую на це"??? На
що саме ти заслуговуєш??? Звісно, батьки мусять тебе утримувати до 18 років (згідно Сімейного Кодексу України, це вже не враховуючи людських цінностей - сім'я, родинні зв'язки і т.д.), але ніяких компів та інших "іграшок" по типу телефона за 1700 грн у 15 років вони НЕ МАЮТЬ тобі купувати! Як в тебе вистачає сумління виставляти батьків якимись монстрами-узурпаторами???? Якщо ж ти так хочеш настояти на своєму, ласкаво просимо - ринок праці в Україні зараз потребує досить великої кількості некваліфікованих робітників, що мають не найгіршу зарплатню! Що тобі заважає таки переселитися до студентського гуртожитку та влаштуватися на хоча б якусь роботу, що дасть тобі змогу і прохарчуватись, і зібрати на довгоочікуваний мотоцикл? Може, це і є той самий вихід із складного становища для тебе?
P.S. До речі, вибач, але за що тобі дали похвальні листи, якими ти так пишаєшься? Явно не за правопис.
І чи розумієш ти, що на будь-яку кубатуру тобі необхідно не лише виправити документи, але й вивчити та здати іспит ПДР?? Прочитавши всю тему, я не помітила і згадки про це з твого боку...