MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.11, 19:13
44
+1 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Как уговорить родаков для покупки скутера?

Переглядів: 74524
28.09.2009 р.
answerview
Показати повідомлення
Ну такая вот тема:всё есть для покупки двухколёсного друга но вот разрешения родителей нету!Вот как их "уламать"? 01_smile Как уговорить?Говорят постоянно что опасно, что все розбиваются!Капец,если бошки нету то и в кресле розбитьса можно!П.С. папа травматолог и особенно он не разрешает,с мамой порядок! 03_biggrin
Хочю мото...!!!
Змінено: 29.09.2009 р., Vervet
like
bad
shockingly
1234567••10
beard
28.09.2009 р. відповів для 7ba  
answerview
Так набагато краще! 01_smile
А от ти кажеш, що у батьків ТВОЇ гроші - що це за гроші, і як вени стали "твоїми"?
бо якщо вони б були зароблені тобою - то чого це їм в тебе їх забирати, чи не давати...
like
bad
shockingly
La_Temass
28.09.2009 р.
answerview
Кароче есть тема как предков уговорить ) Особенно если отец травматолог! Берешь кувалду и шарахаешь по коленной чашечке.. она вдребезги, море крови ... вобщем то что надо - и опыт у тебя будет что такое авария и мама поймет что ты серьезно настроен и врачу сразу скажут что теперь без скута тебе прийдется тяжко- особо уже не побегаешь , а передвигаться нужно )))

Не без причин до 16 нельзя на скут!!!
like
bad
shockingly
28.09.2009 р. відповів для beard  
answerview
Я їх збирав, що підзаробив, і дав типу на зберігання!Так сказати на інститут відклав, зараз я на бюджеті а гроші у батьків!Забрати всі не зможу т.к. спитають навіщо тобі всі вони, а то й зразу роздупляться що на мото і пошлють по дальше!Такі ось пирогі у мене із гамном! 12_cray Те що я зараз назбирав на скута повинно вистачити але без екіпа і скут не дуже!А хочу мото..просто думаю після "МТ-шніка" от дирчіка не буде кайфу а мені так ЦБР 250-ий приглядівся...та і бандюгі не погані!
Хочю мото...!!!
like
bad
shockingly
nikon
28.09.2009 р.
answerview
геморрой таки да... но нечего подрасти и потом будеш рулить процессом
like
bad
shockingly
28.09.2009 р. відповів для Metrix  
answerview
Уговоры не помогут 100%, мне жена тоже запрещала, взял и купил никого не спрашивая,привез домой так у нее аж губы затрусились 08_lol надо ставить перед фактом, хочешь кататься- делай.

03_biggrin  03_biggrin один в один 18_good  20_drinks
Enduro!!! Because football, basketball, soccer ... etc... only require ONE ball!!!:-P
like
bad
shockingly
answerview
Батя у мну как, приношу 5 орёт что мало (по 5-и бальной с-ми.)не попылососил в хате ужаснейший скандал с битыми телефонами и остальной паникой чкть ли не до драки!Прилажу домой в зюз пяный ну в кизли...и в реанимацыи лежал и нечего он мне за это не зделал!Воть так от!

Теж саме раніше було, коли по менший був, а тепер якось не так, раніше тож шось  не зробив могли накричать і тп.  Колись сам купив за свої гроші флешку до компа дак нормально получив, батя мотивірував це тим що навіщо мені флешка і тп. А колись без спросу пішов в кіно на цілий день, дак батя так побив що аж часи наручні розбив (мої часи), і віника поламав об мене, як всповню... 02_sad
Сообщество пенсионеров +19 Петрович
Мото для кого то жизнь...
like
bad
shockingly
28.09.2009 р. відповів для pruchay  
answerview
Хммм....я тебе розумію!Дуже прекрасно розумію!За флеху я також получав 03_biggrin але вибачай,тобі ось 16 і ти на скуті а мені 17 і мене за флешкі пресують! 12_cray  12_cray
Хочю мото...!!!
like
bad
shockingly
answerview
Мені батя розказував був у нього друг, батько того друга не дозволяв йому нічого, не спортом займаться не якусь роботу робить, "ой ти поранеся, ой ти розібєсся" і так далі, скрізь його возив, самому не дозволяв нічого робити, ніяких дискотек, в ітогі батьковий друг покінчив життя самогубством, невитримав.
like
bad
shockingly
28.09.2009 р.
answerview
ставь их перед фактом!Мне тоже говорили типа опасно и тд, я плюнул заработал денег купил се скут потом мот и ща максискут тоесть уже 3 пары колес и я рад... катаюсь уже 3 год аварий 0!Лучше купи такой мот что б на экип остались деньги.
honda dio->hyousung comet->yamaha r6 06->gilera runner tun->suzuki gsxr 1000 k3-> gilera dna->peugeot xr6 sport + yamaha r1
like
bad
shockingly
answerview
Батя у мну как, приношу 5 орёт что мало (по 5-и бальной с-ми.)не попылососил в хате ужаснейший скандал с битыми телефонами и остальной паникой чкть ли не до драки!Прилажу домой в зюз пяный ну в кизли...и в реанимацыи лежал и нечего он мне за это не зделал!Воть так от!

Теж саме раніше було, коли по менший був, а тепер якось не так, раніше тож шось  не зробив могли накричать і тп.  Колись сам купив за свої гроші флешку до компа дак нормально получив, батя мотивірував це тим що навіщо мені флешка і тп. А колись без спросу пішов в кіно на цілий день, дак батя так побив що аж часи наручні розбив (мої часи), і віника поламав об мене, як всповню... 02_sad

"Хороший" у тебя папа,ничего не скажеш! 09_ireful1
Гострі списи воріженьків Майорять у полі – Час настав нам,козаченьки - Відстояти волю!

Змінено: 28.09.2009 р., Azrael
like
bad
shockingly
answerview
Я його також розумію!У мене схожа ситуація....може назвете дибілом але у мене рука трішки порізана...коротше таких думок було море...з дому втікав...! 12_cray  12_cray  12_cray  35_hang
Хочю мото...!!!
like
bad
shockingly
28.09.2009 р.
answerview
мои родители тоже были против того чтобы я Пса покупал  ,а скут мне пахан сам купил когда мне 14 было . Больше против мота была мама , но т.к. в гараже она вообще практически не бывает , то проблем не было , а у бати просто мотоциклы были 15 лет , потому он меня понимает что такое после мопеда сесть на мот 01_smile  Мне наоборот не хотели денег на права давать когда я купил уже мот)) А мот купил за свои бабки а паханов поставил перед фактом. Батя потом начал немного возмущаться , мол чего ты со мной не посоветовался , я ему ответил: если бы я всех слушал , то до сих пор пешком бы ходил 03_biggrin  ещё , а чем тебя МТ не устраивает? Заделай его под чёпер и катайся , помоему неплохая альтернатива 01_smile
[url=http://nomer.avtobeginner.ru]http://nomer.avtobeginner.ru/uamoto/AE6481AA.png
like
bad
shockingly
28.09.2009 р. відповів для fe0n  
answerview
ставь их перед фактом!Мне тоже говорили типа опасно и тд, я плюнул заработал денег купил се скут потом мот и ща максискут тоесть уже 3 пары колес и я рад... катаюсь уже 3 год аварий 0!Лучше купи такой мот что б на экип остались деньги.

Я ж з екіпа й почну!Буду брати тактикой! 01_smile Куплю шолома, прийду додому і скажу:"це для майбутнього мотика"!Так ось! 01_smile
Хочю мото...!!!
like
bad
shockingly
answerview

Я ж з екіпа й почну!Буду брати тактикой! 01_smile Куплю шолома, прийду додому і скажу:"це для майбутнього мотика"!Так ось! 01_smile

Дивись можеш получить за таке, пособі  знаю. Заставлять вернуть назад
Змінено: 28.09.2009 р., pruchay
like
bad
shockingly
28.09.2009 р. відповів для sasha93  
answerview
Мт у мене убитий!1:чогось не заводиться падло, уже все там перебрав!2:у нього на спідаку 58к пробігу+скільки себе помню стільки спідак не паше! 01_smile 3:хо красивого спорта.4:тяжкий він, я один раз без каляски проїхався чуть ляхи не пообсирав! 03_biggrin
Хочю мото...!!!
like
bad
shockingly
answerview
Я скажу "болта"!От шо-шо а таке я сказати можу!
Хочю мото...!!!
like
bad
shockingly
answerview
пробег в совкотехнике - не главное , тем более на мт запы копейки стоят , не заводится может из-за невыставленых клапанов и зажигания , если сам не шариш , то спец возьмёт за регулировку клапанов , зажигания и карбов гривен 150... даже если кап. ремонт , то это гривен 300 , и то , это с ковкими поршнями и с заменой масла и всех прокладок. Но если лежачий не сможеш поднять с земли сам , то лучше закрой его в гараже , а то точно в травматологию попадёш  27_dash
[url=http://nomer.avtobeginner.ru]http://nomer.avtobeginner.ru/uamoto/AE6481AA.png
like
bad
shockingly
28.09.2009 р. відповів для sasha93  
answerview
Клапани зробив, начебто і з зажиганням проблем нема, а от карби...то да!Почистив я їх, поставив а толку мало+на правом циліндрі компресія слабенька...кільця нові,от може клапани вже там некудишні от це я не знаю!З вагою згоден...я його то повністю лежачого підіймаю але це мені дається дуже тяжко,іноді з подгазовкой ззаді! 03_biggrin
Хочю мото...!!!
Змінено: 28.09.2009 р., 7ba
like
bad
shockingly
28.09.2009 р. відповів для beard  
answerview
Я в .16 лет приехал ночью пьяный на Яве ,кинул во дворе сказав -это я купил и пошел спать)))

от красиво!
вот за такие посты я б звезды снимал!  10_ireful2

а за что звезды то снимать????? у каждого свои тараканы в голове!!!!! и каждый вправе сам решать что ему делать как ему делать и зачем ему это делать!!!
я скрутил светофор и повесил себе в квартиру.
теперь у меня дома упорядоченное движение.
я обо....лся ожидая зеленый свет)

Мы не можем изменить мир? Чушь! Выйди на улицу, подмети двор - и мир другой.
like
bad
shockingly
29.09.2009 р. відповів для TelO  
answerview
Я в .16 лет приехал ночью пьяный на Яве ,кинул во дворе сказав -это я купил и пошел спать)))

от красиво!
вот за такие посты я б звезды снимал!  10_ireful2

а за что звезды то снимать????? у каждого свои тараканы в голове!!!!! и каждый вправе сам решать что ему делать как ему делать и зачем ему это делать!!!

Чтобы человек не подавал дурной пример своим героизмом!!! 10_ireful2
[URL=http://2ip.ru/speed/]http://2ip.ru/speedbar/MTI3OTU2OTk3Ny01Njc3MC4wMTMtMTExMjYuNDY4LTAtMjM2NDM4.gif
MotorSStream
MeXtreme Scooter-Cross
Все о скутер экстриме: http://scooterx
like
bad
shockingly
1234567••10
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин