львів-іванофранківськ-ворхта-говерла-іванофранківськ-стрий-і накінецьто львів)))))все це понад 500км
кого цікаве шось пишіть дам відповіді бо я не письменик ненаю шо навіть написати)))))але дупа болить))і всі кажуть шо я хворий )))
Автодіагност-електрик м.Львів
Змінено: 29.09.2009 р., akdi
ше пару
ок поже а то чето нет глючит поездка бомба!!!!!
napruklad obovjazkovo trea matu jakycj klasny wkirjany kyrtky jaka nebyde promokatu!!!!!+mogna matu jakicj dow4ovuki jaki ja ycpiwno zabyv)))(i jak ze tak wob ja jih nevzjav i nepiwov dow4 takogo nebyvaje)trowku pomok
p.s stosovno togo htocj pidnimav temy zapotivanja woloma take prunzupi nenabljydalocja pru vidkruti ekrana ho4ab na1 cm)a pru stabiljnij wvudkocti ho4ab ponad 45km i zovcim ni4ogo nepotribno bylo vidkruvatu!
pogoda v karpatah dyge minluva !!!!!tak wo zibralucja jihatu, beritj re4i jaki b mogna bylo pidoditu abo zovcim peredjagnytucja
odnum clovom vot taka to .....wtyka)))poizdka byla zplanovana za 8 godnun do podorogi za kyhlem puva)))))+ neznav de pereno4yvatu ny ze putanja vuriwulocja na miczi (tyda poihav z zarjadnum do telefona,zybnojy w4itkojy)a vcjo octaljne zabyv ny i + nevctug vzjatu bo dymav gart wo nikyda nepojidy)))
сори шо латинкою дуже довго б це набирав би)))))
зачёт!
Жги резину но не душу.....
0937450963
мог заехать, порулили бы вместе
Из того, что дуракам закон не писан, не следует, что они не принимают участия в его написании.
Та-а-а-ак, почему не писатель? А ну давай, призывай своего Пегаса на помощь и выдавай народу хоть десяток строк о поездке!
Прикольно, в мае я тоже был в тех краях http://ingvar2.at.ua/index/0-32 , еще бы разок туда съездил
це жестяк там так дорогу було порозмивало?????я був на тому самому мысцы там вже все поремонтували!!!!!да краса ваше бомбааааа а я на 50сс шей в двох)))))самим напевно б було легче чучуть!
)))))одним словом зустрівся з знайомим якого давно небачив,полялякали випили пива за новий скутер і вот давай зіздим на говерлу.....кароче слідуйчий день..
ранок звінок:ну шо їдем?
-да
кароче поіхали нічого невзяли.....взяв тільки зарядку і зубну шчітку)саме головне))))маршрут такий львів-іванофранківськ-яремче ворохта,доіхали до івана франківська почався дощ ткий шо то [мат]!!!!!який проходив і знов починався .....немаючи досвіду в таких довгих поїздках та ше й в дощ можу сказати одне як надиво практично незмок,до пояса весь сухий а балонна курточка справилася файно ну всеж таки проїхавши десь 20км дощ взяв своє!!!!!(висновок був би дощовик елементарний або куртка шкіряна можна було повноціно пересуватися далі)приїхалт до кпп вартовий питає мотоцикл на реєстрації????
-ні
-ну тоді нетреба платити 30 гр за вїзд)))))
-де будете ночувати?(домовилися за базу від івана франка приблизно 6-7 км від підніжя)бла бла бла переночували піднялися
додому маршрут був до іванофранківська-стрий-ііііі накінецьто львіввввв)))))попа відвалюється бо практично майже незупиннявсяяяяя))))) мореееее задоволенняяяяя раджу всім!!!!!небоятися буде шо дітям розказувати )))))а мої всі знайомі до цих пір кажуть шо я .....)))))маючи машину поїхав на скутері)))))а ше один секрет з мною їздив помічник депутата )))))який нікому непризнається)ну сам на 7 небі вот так)))))всім дякую за коменти)))))шеб погодки шеб кудась махнути!!!!!
всі на таких бритвах а я тут про якись 50 сс)))))смішно
я не зрозумів від коли слово [мат] не цензурне слово?????
)))))ггггг в мене яякісьзнайомий там готель строє шо є шось там таке чи .....?чи багато хто строє
хочу опять туда мне аж пре кинути машину в гараж і опять на скут і вйооооо в карпати.....раз попробуєш і всьооооо як наркотик