Показати повідомлення
НУ вот и пришла осень,а с нею и сезон тихой охоты наступает.
У нас прошло пару хороших дождей и вчера решил смотаться на разведку в лес
В лесу хорошо,тихо,тепло и сыро---но грибов пока нет.Нашел с десяток подосиновиков,но из них только два хороших--остальные червивые.Заехал в сосняк--глухо,грибов пока нет в наших лесах.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Печалька с грибами.Вчера ходил в лес гулять-две сыроежки!!! (Киевская область).
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."
Андрей Миронов
Сусанін
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Можливо, але місце дійсно круте. Буду вдома, якщо не забуду, закину декілька фото.
Полез сегодня в дровню.вот наковырял-на поужинать хватит.
Андрей Миронов
Совет всем, кто будет в Закарпатье, а конкретнее рядом с Мукачевом(относительно рядом
). Есть такой лагерь Белочка, рядом с новомодным домом отдыха Belle Royale (это как ориентир, а не реклама, паршивое место). В общем с Мукачева выезжаете на Киевскую трассу и по указателям этого рояля доезжаете до него. Между лагерем и роялем убитая дорога - Вам туда. На мотоцикле лучше, или на машине, которую не жалко. Либо Таз, либо, как минимум паркетник. В общем едете по дороге этой всё время прямо, будет один поворот вниз, не сворачивая едете дальше и где-то в 2 км по правой стороне будет просто отличнейшая полянка. Можно отдыхать и летом и осенью, вокруг горы, грибы есть и белые и всё что душе охотно, надо только с утра по раньше, приезжих хоть там не очень много, но местные всё выискивают. Отличное место, не самое грибное в наших лесах, но если с шашлычками, компанией, то именно то. Ну и если не любите когда машины как на стоянке друг к другу стоят.
Не зовсім зрозумів біля якого дерева повертати на право? Задніцой чую, що був десь поруч, але заповітної поляни так і не знайшов
.
Пересяду на велосипед, а дармоїдів кормить не буду .
Шо там з грибами чути?
Тижня два назад їздив на свої місця в пошуках "польских" грибів (на фото) але знайшов лише парочку за 3 години ходьби по лісу
. Ще зі знайомими грибниками спілкувався, кажуть є опеньки, але треба шукати на четвереньках під шаром листя (не для мене
)
На тій дорозі, як їхати на майдан то між Роялем і білочкою, то виходить треба звернути на ліво, дітися просто нікуди) Якщо не звернути один раз в низ, але то буде дорога в річку, і мало хто її вибере. Тому просто їхати прямо прямо і прямо, можливо хто знає, там недалеко село грибівці. За тією поляною (вона з правої сторони) трохи далі ще є більша набагато і недалеко папоротник, одним словом місця круті. Не знаю як конкреніше пояснити і там проїхати дуже важко, ще треба на це звертати увагу.
На тій дорозі, як їхати на майдан то між Роялем і білочкою, то виходить треба звернути на ліво, дітися просто нікуди) Якщо не звернути один раз в низ, але то буде дорога в річку, і мало хто її вибере. Тому просто їхати прямо прямо і прямо, можливо хто знає, там недалеко село грибівці. За тією поляною (вона з правої сторони) трохи далі ще є більша набагато і недалеко папоротник, одним словом місця круті. Не знаю як конкреніше пояснити і там проїхати дуже важко, ще треба на це звертати увагу.
Чого ж ти раніше про село на казав. Тепер все зрозуміло
.
Ну просто Грибівці там через одну гору) ну загалом, якщо захотіти знайти можна. Головне що біля полянки як дивитись на неї, зліва маленький струмочок, можна пити воду. Через дорогу струмочок, а внизу, за поляною річка і висока гора, гарно одним словом
В общем обещал фото. Разобрал то что осталось в дропбоксе, выбор небольшой. Особо саму полянку не видно, но везде зелёная травичка и вокруг деревья. Она идёт в 2 этажа, от дороги места на 2-3 автомобиля и спуск, на поляну побольше. Ну и примерно видно какая дорога, хотя это ещё нормальная. Есть участки гораздо по хуже там.
Насобирал сегодня.
Завтра схожу в лес,може опята есть.
Андрей Миронов
Ну що шановні сезон почався. Сьогодні по наводці був у лісі маслят повно, дощі зробили диво ще ніколи я не збирав гриби в квітні.
Усьо, завтра їду в твої краї
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
сегодня Мишка-братишка предложил съездить, глянуть грибы. а то по городу появилось в продаже куча шампиньонов по 20 грн. поехали, тут лаптем кинуть от меня - км 3, не больше. минут за 20 насобирали. больше не стали - кому-то же тоже нужно. а нам хватит
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Це де таке надибав?
Андрей Миронов
Це де таке надибав?
в лісі)) між Брусиловом і Бишевом
мені колись бувалий грибник показав такі види грибів: маслюки, решітки(моховики), зонтіки, підосиновики і підберезовики.
Все інше не збираю бо не знаю. (зонтіки теж не збираю бо не подобаються)
☭ = 卐 = Z
Змінено: 13.05.2016 р., hitmanhunter
Це де таке надибав?
в лісі)) між Брусиловом і Бишевом
мені колись бувалий грибник показав такі види грибів: маслюки, решітки(моховики), зонтіки, підосиновики і підберезовики.
Все інше не збираю бо не знаю. (зонтіки теж не збираю бо не подобаються)
Зря, зонтик очень вкусный и полезный гриб, вот только в пищу употреблять нужно только шляпку, можно и ножки, но они слишком жесткие.Попробуй самих шляпок зонтиков НАЖАРИТЬ. БЕЗ ДРУГИХ ГРИБОВ.Вкуснятина.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.