Недавно їхав я з гульок, по незнайомій дорозі, бачу поворот, різко на гальма (далеко не помітив бо було темно) і тут БаБаХ
, улетів у таку нахіленьку яму, і зразу ж відпустив гальма. Поворот звіно ж про.....
Ну то не важливо, почав я знову гальмувати і відчув що при натисненні на задні гальма щось стукнуло
, я зупинився і побачив
Прикол якій тримає колесо з правої сторони розлетівся на чотири частини
Ну до дому я доїхав, так як ця фішка не так то сильно впливає ИМХО, Ну звісно ж довелося нудити 30 кмгод
Приїхав додому увесь у розстроєних чуствах, батько каже нічого страшного забабахаєм з металу, ну так як інструменту (дякуючи батьковим і дідовим старанням) у нас вистачає
я заспокоївся і пішов спать, бо було вже пізно
На другий день закипіла робота, станок гуде, болгарка визжить, сварка торохтить, ну одним словом все почалось
Зразу знайшли підходящий метал, для площини, потім болванку щоб виточоти кріплення підшипника(не знаю як воно звеццо) Вобшем частину запчастини
(цю болванку довелось чекати 3 дні доки батьки не поїхали у Київ
)
Ну взагаліто майже все робив батько, я був "принеси подай" але деяку частину роботи виконував і я
І от через 6 довгих днів скандалів і чекань моя запчастина була готова
Сьогодні я її поставив усе підійшло без найменших "недо", "пере", тількі от довелося знову підкладати між супортом і пластіною шайби (ну це я робив і на стандартній запчастині, тож це доводить що вони ідентичні
)
Ну тут скінув декілька фото, щоб ви змогли оцінити роботу, і щоб не було, тіпа х**** хто сам таке зробить. Все робилося самостійно (скіну і фото станка, і заготовкі)
Тут хтось говорив тіпа мій батько жестянщик, який тільки копєйкі вміє варити, ну то що ви скажете про це
, покажіть мені такого жестянщика
ЗИ він робить майже все: отоплення, займається будівництвом (від фундаменту, до полочок у шкафчик), столярством, ремонтом автомобілів і тд і тп
Я пишаюся своїм Батьком, і хочу бути таки м же як він
Ну скіну ще пару його робіт у домі
І ненада всякіх підколів, я нехочу понтуваться (тим більше це все робив не я) Просто мені стало обідно, що мого батька назвали жестянщиком ТАЗовськім, можливо він і не ідеальний, але хай хтось для початку зробить те що зробив він а потім починає говорити різні ***** Ах да він ще і музикант (З ДІПЛОМОМ не знаю з яким саме)