дельта нормальный аппарат, а от Вайпера тем более
Я в минулому році начитавшись про Вайпер,хотів тільки їхню дельту брать.Але вийшло так,що купив я в Харкові Дельту від Exiting.
Брав з братами 3 шт, в коробках.Коли почали зборку були сумніви що до якості, бо це було перший раз і чекали кращого.Я ввесь час корив себе, що не взяв Вайперовських.
А от як почали ми їздити, почали порівнювати їх з Дельтами від Вайпера, в наших друзів.Помітили плюси наших мопедів: кермо на наших вигнуте зручніше - руки не напружуються в люктях, ручка газу і ліва краще лежить в руці, спідометр на 120км і покази в нього в нормі, глушак краще зроблений, сидіня кращі, пофарбовані фарбою металік ( брали червоний та голубий колір ) - виглядають набагато краще за Вайпер з простою фарбою.По електриці: РР на 3 мопедах в нормі, габарити працюють на заглушенім двигуні - дуже зручно.Двигуни працюють як близнюки - без стуків і шелестів,як у двох наших приятелів на Вайпері, куплених трохи пізніше за наші,в одного стукіт на холостих обертах,в іншого страшенно виє на середніх обертах наче зараз розвалиться, проблеми з РР - в одного не дозаряд ( вже купив новий РР), в іншого вже саморобний РР стоїть.
Зараз не те, що не шкодую, а навіть радий що купив саме ці Дельти.Доречі тоді вони були дешевше за Вайперовські