Забей , это будет безконкчно , ed13hell человек очень сложный по хорактеру , находит проблемы где их нет , так будете месить воду вечно
Не правда ваша, ніяких проблем ніде я не шукаю, може декому не подобаються мої коменти, але
я усього навсього звик "рубати" правду у вічі, бо вважаю краще сказати у вічі все що думаєш, ніж по-сексотськи "лизати" і блеяти...
Нормальна людина завжди відреагує по-нормальному, а гнила... ну то її проблеми....
---------------
І ще дещо:
одне діло на правах старшого (типу є в усіх питаннях шалений досвід, автоматом правий) когось повчати, а інша річ щось власноруч зробити, декілька років експлуатуючи це неодноразово перевірити, а потім на підставі саме цього досвіду підказувати...
та і взагалі, пізно щось доказувати, адже конструкція 2009 року, я просто виклав фотки 12-ти річної давнини, які вже тут свого часу достатньо обговорювались і багато хто за неї давно забув...
---------------
Вітаю всіх з прийдешніми святами ВЕЛИКОДНЯ!
Всім міцного здоров'я та удачі!
(на фото 2015 рік, міні-дальнячок за 150 км від дому, їдем удвох, в кофрі десь близько 25 кг, загальна масса вантажу на дирчик +- 200 кг, туди і звідти пальот нормальний!)