...а если ты считаешь идеалом и образцом данный печатный труд, то мне хватило дочитать до "Обкатки", где написано, что она составляет 1000 км. Да и схема очень не похожа на "настоящую". Дальше уже и смысл теряется читать.
В мене цей мануал уже більше як рік валяється, ним навіть не користуюсь, так як коли перечитував, дуже багато сумнівної інформації помітив! Це видавництво "РАНОК" очевидно нахватали інфри по різним форумам, ще чуть своєї інфри добавили, ось і зліпили "супер-пупер" мануал!
Ось в кінці того мануалу є така таблиця, де вказані розміри підшипників! Під сумнів зразу впадабть підшипники заднього і переднього колеса!!!! В тій таблиці пише, що в передньому колесі стоять підшипники - 2шт. 6203 (203)! В кого такі стоять? В мене, наприклад,стоять
300-ті! Дальше пише, що в задньому - 6001(101) - а це в кого такі стоять? Знову ж таки під сумнів, в мене в задньому колесі стоять
301! Так що в мене є багато приводів не довіряти даному мануалу, а то він лиш людей в заблуждение вводить!
...Самое трудное в споре - не столько защищать свою точку зрения, сколько иметь о ней четкое представление....