Купив дорого дуже прилічно вбитий мопед, правда фарба ше нічого так. Цікавлять дешеві запи, мушу якось підготовити його щоб сезон відклигав, Бо ну дуже його знищили, мені його так шкода стало
На нього мінімум 200кг грузили. Їздив дід помалу акуратно, але дуже грузив, на диво колеса нічо так витримали. На мопеді навіть фаркоп є. Раму погнули в такому місці шо зразу так і не вгадаєш. Повело дуже сильно, колесо не пляше з мотором, а мотор не пляше з переднім колесом також. Тріщин крім як на багажниках, сидінні, не знайшов. Всі кронштейни двигуна ціленькі не роздовбані. Двигун дуже добре тримається. Правда не перший мопед рівняю і привик що вони рівні будуть тільки коли я їх порівняю, з сваркою дружу, півавтомат є, заправлений. Підніжка вирвана,дві шпильки під корінь зламані
Маятник на диво плотний, не гуляє як в "Карпатах" і виглядає зовсім не погнутим(коли відкрутив амморти). Шпилька впускного патрубка в головці під корінь
. На диво дуже добре заводиться і наберає оберти непогано. Двигун звучить непогано, але на гарячу я його не чув. Носторожило що карб весь ніби маслом сочиться, думаю поршнева мертва, масло підпльовує незнаю(може то і не масло). З вигляду циліндр свіжий, мабуть вже поміняли, може карб не удосужились помити. Але наявність нульовика, ще й грязного як чорт, наштовхує на думку, що поршнева таки мертва. Проводка в хламі, акум понятно мертвий. Є в наявності непоганий 107сс від активки. Але мабуть його лишу на Верховину3. Мопед явно кращої якості ніж дешеві аналоги, хоча не на багато.
Сюди прийшов за відром натхнення
так як в мене з цим дифіцит.
P.S. Забув сказати, після діда до нього дорвався внук, і судячи по зламаному всьому що тільки можна було зламати при падінні
їздив цей пацанчік
в стилі сільського каскадера по типу Барсів на ютубі.
Про життя цього мопеда більше нічого не знаю.Давно хотів дельту в свій мотопарк. Синочка катати помаленьку саме те і жінка вже нарешті буде мати на чому їздити.
На фотках звісно краще виглядає
Купляти багато що прийдеться, але планую малою кров"ю поставити на хід, відкатати сезон, а на другий сезон замінити все що треба на нове, так щоб заблестів
Буде невеличкий фотозвіт. Ремонт обовязково з правильним тюнніхом
Уклон на ендуро, так як мопед не швикісний, треба щоб всюди міг лазити. Першим ділом рівняю,доробляю раму, підніжки складні мабуть до рами і двигун також знизу. Зроблю вихлоп мабуть з карпатівських колін, по типу пітбайківського, на верх. Захист двигуна, і трішечки підніму його, а може і не буду. Є варіант перевести на колеса 19/16 від Риги13 і Карпати з покришкою від Восхода + зробити маятник новий. Чекаю ваших порад і критики, а також б/в та нові запи пропонуйте.
Який розмір задньої покришки максимальний профіль на стандартний мопед влазить, бажано зубатої?
Сфоткав мені в той день, вечором привіз мопед, на фотках мопед чистий, привезли грязний як чорт, з інакшим одним амортизатором.
Але маладьош зара, які вони паскудні... паубивал бы