Показати повідомлення
Хочу розказати про свій cruiser 150cc!
Супер!На що ви розраховували?КИТАЙ!Вкупив його і відразу без зупинки їхав додому 55км-відстань велика як на необкатаного моторолера,але їхав 35 км/год.Обкатку проходив нормально,але інколи давав перла!Це буде 3 сезон,а на спідометрі вього 3700км-поламалося кріплення на колесі тросика спідометра!Замовив 3 місяці назад.2 рази міняв ремінь варіатора,переднього і заднього варіатора!Передній був нормальний,але міняв заднього і вирішив що поміняю двоє!Я думаю що зараз десь тисяч 8км.Розбив вітрове скло-попав в аварію,тодіж крижку варіатора:-)Свічу тільки чистив а так супер.Акамулятор ще не міняв!Просто заряджав.Їхав 115-сам,двох 110.Взагалі то я лихачу і всі мені говорять що поражаються-Китаєць таке видержує.Задня резина лиса-треба помінять!Машинкі які заходять в "лягушку",відповідають за стоп-зжарилися,ніяк не можу зробити!Поміняв задні колодки-стер майже до дирок!Чавлю з нього все що можу,коли небудь навіть жалко і мені стає!Останні два рази пропустив заміну масла і фільтрів,але їздить!Багажнік треба укрепить!А так ляля!!!!Ще забув сказати: падав багато раз,але царапин майже не видно!В мене сірий.
Змінено: 11.02.2011 р., Vervet
Иметь мечту - мало
стараться ее осуществить - уже половина дела.
кстати какими ремонтами ты занимаешься (мотор,пластик,ходовка)?
Иметь мечту - мало
Наверно я что то неправильно понял , я думал что ты двиг с явы на торнадо ставиш... Но наверное ты имел в виду амортеры
Иметь мечту - мало
Но ведь и стандартный отлично справляется! Или есть какие то проблемы
Иметь мечту - мало
Ну зимой я вопще стараюсь не заводить (просто не зачем) хотя за ету зиму проехал 70км(за один день)!
скоро к нам присоединитса естче один крузовод! В суботу эдем с другом покупать эму круизера! НАС СТАНОВИТСЯ БОЛЬШЕ
p/s. ПЛОДИМСЯ!!!
Иметь мечту - мало
Думаю поеду!
Уже зарегистрировался и подал заявку на пригласительные
Иметь мечту - мало
Я надеюсь фото подсветки будут?
Вижу ты и правда продавать надумал, где то видел твое объявление (и не жалко?) ну в любом случае удачи в продаже!!
Иметь мечту - мало
Ребята может кто из ваших знакомых продает круизер в нормальном состоянии , и желательно в киевской области? А то в обявах или далеко или под убитый или бездок
. Вчера ездили смотрели 2-аппарата но что тот что другой были мягко сказано в плохом состоянии, да и торговаться не хотели
Иметь мечту - мало
Да конечно выложу я писал, просто выкладывать буду всё сразу.
половину роботы показывать не буду(а фотки делаю)
А объявление на авториа. Вопрос чем моё не понравилось? хотя всё равно до апреля я продавать не буду (щас он не совсем в товарного вида).
Продам Geon Invader 150 2013г
Спасибо Дима!!!
Сейчас будем звонить
Иметь мечту - мало