Показати повідомлення
Хочу розказати про свій cruiser 150cc!
Супер!На що ви розраховували?КИТАЙ!Вкупив його і відразу без зупинки їхав додому 55км-відстань велика як на необкатаного моторолера,але їхав 35 км/год.Обкатку проходив нормально,але інколи давав перла!Це буде 3 сезон,а на спідометрі вього 3700км-поламалося кріплення на колесі тросика спідометра!Замовив 3 місяці назад.2 рази міняв ремінь варіатора,переднього і заднього варіатора!Передній був нормальний,але міняв заднього і вирішив що поміняю двоє!Я думаю що зараз десь тисяч 8км.Розбив вітрове скло-попав в аварію,тодіж крижку варіатора:-)Свічу тільки чистив а так супер.Акамулятор ще не міняв!Просто заряджав.Їхав 115-сам,двох 110.Взагалі то я лихачу і всі мені говорять що поражаються-Китаєць таке видержує.Задня резина лиса-треба помінять!Машинкі які заходять в "лягушку",відповідають за стоп-зжарилися,ніяк не можу зробити!Поміняв задні колодки-стер майже до дирок!Чавлю з нього все що можу,коли небудь навіть жалко і мені стає!Останні два рази пропустив заміну масла і фільтрів,але їздить!Багажнік треба укрепить!А так ляля!!!!Ще забув сказати: падав багато раз,але царапин майже не видно!В мене сірий.
Змінено: 11.02.2011 р., Vervet
3,5 дюйма= 25,4мм х 3,5=89мм. Значить 90-12.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
90 ето высота, а ширина? Просто других обозначений я не видел.
Змінено: 26.04.2020 р., Partizan
Посмотрел а на покрышке написано не 3.5 как я думал, а 4.0-12.
есть 2 варианта маркировки шин. у авто и серьезных мото примерно так: 205/70р14. т.е. ширина протектора 205 мм, 70 - это процент от ширины (в данном случае 70% от 205 мм) р14 - дюймы обода.
4.0-12 - это т.н. "квадрат". ширина 4 дюйма и такая же высота. 12 - диаметр диска в дюймах.
как-то так
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Спасибо. Неукого случайно пластика руля незавалялося?
Поставил лёд лампы, свет очень классный.
Кто знает где можно купить пластик.
Новый пластик дороговато.
Народ, может не в тему, нашол себе нужные детальки но человек продает только кучей, а там и передняя вилка с колесом в сборе и двигло в сборе. плюс приборка и вес внутренний пластик, может кому что надо из этого? Мне задний диск и фара нужны. Я если что заберу все и раздербаню кому что надо. Главное что бы хоть половина отбилась.
Змінено: 29.07.2020 р., GmRSS
У мене є задній стоп в зборі.
Мне нужен пластик над приборкой.
Народ, у кого есть пластик над приборкой?
Добра всем.Заимел себе круизер 2007 года.подскажите:после нескольких дней простоя плохо заводится.где копать.карбюратор,бензонасос?