Показати повідомлення
Хочу розказати про свій cruiser 150cc!
Супер!На що ви розраховували?КИТАЙ!Вкупив його і відразу без зупинки їхав додому 55км-відстань велика як на необкатаного моторолера,але їхав 35 км/год.Обкатку проходив нормально,але інколи давав перла!Це буде 3 сезон,а на спідометрі вього 3700км-поламалося кріплення на колесі тросика спідометра!Замовив 3 місяці назад.2 рази міняв ремінь варіатора,переднього і заднього варіатора!Передній був нормальний,але міняв заднього і вирішив що поміняю двоє!Я думаю що зараз десь тисяч 8км.Розбив вітрове скло-попав в аварію,тодіж крижку варіатора:-)Свічу тільки чистив а так супер.Акамулятор ще не міняв!Просто заряджав.Їхав 115-сам,двох 110.Взагалі то я лихачу і всі мені говорять що поражаються-Китаєць таке видержує.Задня резина лиса-треба помінять!Машинкі які заходять в "лягушку",відповідають за стоп-зжарилися,ніяк не можу зробити!Поміняв задні колодки-стер майже до дирок!Чавлю з нього все що можу,коли небудь навіть жалко і мені стає!Останні два рази пропустив заміну масла і фільтрів,але їздить!Багажнік треба укрепить!А так ляля!!!!Ще забув сказати: падав багато раз,але царапин майже не видно!В мене сірий.
Змінено: 11.02.2011 р., Vervet
та да как у крузов называется я не знаю но искать нада
если вдруг наткнусь я тебе напишу в личку
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
только ищи те кто на разборку пускает их
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
ше питання, від чого підходить замок зажигання (шоб комплект не брати)
вотетова я тебе не скажу! надо если есть возможность подберать
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
пластик пока не нашол, но ищу
я свой кусочек пполгода искал и нашол чисто случайно
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
найдеш только незасоряй себе мозг этим
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
привет, нигде невидел ветрового стекла к круизеру?
ща попробую памочь
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
обротись к нему я брал у него стеклом даволен на все 100
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
ща найду и напешу
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
вот у него http://www.moto.com.ua/profile/user-35390/
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
подскажите как выставить уровень поплавковой камеры? как его мерять в мануале 18мм. но не понятно как его мерять?
не лети быстрее,чем ангел на твоём плече
пока нет
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
Плиз помогите с размерами, незнаю какие размеры Сайлентблока на двигателе, не те которые на маятнике, а те, которые в ушах двигателя D30хL30хd10 или D30хL24хd10 или D28хL20хd10
D28хL20хd10 именно в ушах двигателя я себе брал полиуретан рекомендую
не лети быстрее,чем ангел на твоём плече