Показати повідомлення
Хочу розказати про свій cruiser 150cc!
Супер!На що ви розраховували?КИТАЙ!Вкупив його і відразу без зупинки їхав додому 55км-відстань велика як на необкатаного моторолера,але їхав 35 км/год.Обкатку проходив нормально,але інколи давав перла!Це буде 3 сезон,а на спідометрі вього 3700км-поламалося кріплення на колесі тросика спідометра!Замовив 3 місяці назад.2 рази міняв ремінь варіатора,переднього і заднього варіатора!Передній був нормальний,але міняв заднього і вирішив що поміняю двоє!Я думаю що зараз десь тисяч 8км.Розбив вітрове скло-попав в аварію,тодіж крижку варіатора:-)Свічу тільки чистив а так супер.Акамулятор ще не міняв!Просто заряджав.Їхав 115-сам,двох 110.Взагалі то я лихачу і всі мені говорять що поражаються-Китаєць таке видержує.Задня резина лиса-треба помінять!Машинкі які заходять в "лягушку",відповідають за стоп-зжарилися,ніяк не можу зробити!Поміняв задні колодки-стер майже до дирок!Чавлю з нього все що можу,коли небудь навіть жалко і мені стає!Останні два рази пропустив заміну масла і фільтрів,але їздить!Багажнік треба укрепить!А так ляля!!!!Ще забув сказати: падав багато раз,але царапин майже не видно!В мене сірий.
Змінено: 11.02.2011 р., Vervet
пока нет на ремонте до сех пор ! плюс руку вчера поломал так что месяц еще буду пешком ходить
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
Ехх.. Как ты так умудрился?) А что делаешь по ремонту?
Ruslan
ну все у всех бывает ((( ! Ну а по ремонту меняю полностью пластик морды ,електрика, тюн трансмисии,да и так по мелочи еще наберется понемногу
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
А запчасти трудно найти на данную модель?)
Ruslan
нет там 157 движок как и у штармов разница только в пластике и раме
Ну и сам понемаеш в праводке
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
Ааа, так нормально)
Кубатуру только до 170 куб можно повысить?)
Ruslan
нет можно и болше но ето уже гемарой по деньгам
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
Я имел ввиду что, без точки картера можно поставить больше кубатуру)?
Ruslan
надо вытащить старый чылиндр и померять площадь а только патом говарить ! наскока я знаю то нет
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
Подскажите, пожалуйста, где можно достать ветровое стекло нормального качества. Где-то на форуме мне говорили, что есть человек с оргстекла вырезает под заказ - может кто знает его контакты?
вот найди етова человека на форуме ottovan вот я у него брал стекло заводское качеством даволен все супер
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
доброго дня всім, підкажіть де взяти пластік на спідометр заокруглений? хтось бачив його в продажі??
Змінено: 16.05.2013 р., holosiy_sasha
да есть зайди суда http://osamoto.com.ua/products/Plastik_spidometra_zadnij_Tourist
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
такой у меня есть, мне нада заднюю крышку
тебе нада та что на ресунке
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
да, та которую я не перечеркнул, она прикручивается к этой http://osamoto.com.ua/products/Plastik_spidometra_zadnij_Tourist
я тебя понял ! поищи по обявам наш пластик одинаковый с нондой пантеон и форсайт
у меня дластик лецевой с форсайта
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
у Торнадо она називается (Пластик "крышка приборки")а к крузеру нигде найти немогу((((