Показати повідомлення
Хочу розказати про свій cruiser 150cc!
Супер!На що ви розраховували?КИТАЙ!Вкупив його і відразу без зупинки їхав додому 55км-відстань велика як на необкатаного моторолера,але їхав 35 км/год.Обкатку проходив нормально,але інколи давав перла!Це буде 3 сезон,а на спідометрі вього 3700км-поламалося кріплення на колесі тросика спідометра!Замовив 3 місяці назад.2 рази міняв ремінь варіатора,переднього і заднього варіатора!Передній був нормальний,але міняв заднього і вирішив що поміняю двоє!Я думаю що зараз десь тисяч 8км.Розбив вітрове скло-попав в аварію,тодіж крижку варіатора:-)Свічу тільки чистив а так супер.Акамулятор ще не міняв!Просто заряджав.Їхав 115-сам,двох 110.Взагалі то я лихачу і всі мені говорять що поражаються-Китаєць таке видержує.Задня резина лиса-треба помінять!Машинкі які заходять в "лягушку",відповідають за стоп-зжарилися,ніяк не можу зробити!Поміняв задні колодки-стер майже до дирок!Чавлю з нього все що можу,коли небудь навіть жалко і мені стає!Останні два рази пропустив заміну масла і фільтрів,але їздить!Багажнік треба укрепить!А так ляля!!!!Ще забув сказати: падав багато раз,але царапин майже не видно!В мене сірий.
Змінено: 11.02.2011 р., Vervet
Купил коленвал и не знаю нужно ли греть двигатель при сборке (японские греют)
ненада он так входит
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
Дима она садится сама на свое место !Только ее нада нагреть и все
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
Если провода все в норме то смотри замок, сигналка, генератор.
У меня генератор уже раз накрывался, именно та катушка которая отвечает за питание комутатора.
Продам Geon Invader 150 2013г
Привет. Ты с карбюратором дело имел ? Так чтоб сам ?КАк правилильно, не как нужно? Я Вроде правильно настроил по инструкции, НО обороты увеличиваються 2 раза,причем второй раз не значительно. 1-оборот а потом через два.Я теряюсь ,Помогите!!!!!! П.С.Игла посередине
Спасибо
Смотри открути обототы на три ветка , патом заведи и регулируй так чтобы он не глох у тебя . При етом винт качества отрегулируй от 2 до 3 оборотов не больше !
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
Я так и сделал.Давлю на газ он глохнет((((
Спасибо
Сцепление спалил, пробуксовывает. Нужно смотреть- менять только плату или вместе с колоколом
Мы все родом с тех мест, где слово "друг" не пустяк...
Все в норме спасибо.Открыл проверил. Карбон настроил теперь летает как сумасшедший ,спрашивал знакомого -что случилось,говорит что так и есть после 2000 тыс И скорость поднялась и мощя! клас
Спасибо
у каждова будет свой ответ на етот вапрос! Как по мне то все норм мот ! только сам понемаеш кубиков хочется поболее
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь
он такой же только только морда может отличатся и все
Дорога-Наша Душа
Скорость-наша стихия
Мото-наша жизнь