MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
19.01, 05:07
31
+1 °С
Вітер: 6 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Viper Cruiser 150cc - обслуговування, ремонт, експлуатація

Переглядів: 240615
17.06.2009 р.
answerview
Показати повідомлення
Хочу розказати про свій cruiser 150cc!
Супер!На що ви розраховували?КИТАЙ!Вкупив його і відразу без зупинки їхав додому 55км-відстань велика як на необкатаного моторолера,але їхав 35 км/год.Обкатку проходив нормально,але інколи давав перла!Це буде 3 сезон,а на спідометрі вього 3700км-поламалося кріплення на колесі тросика спідометра!Замовив 3  місяці назад.2 рази міняв ремінь варіатора,переднього і заднього варіатора!Передній був нормальний,але міняв заднього і вирішив що поміняю двоє!Я думаю що зараз десь тисяч 8км.Розбив вітрове скло-попав в аварію,тодіж крижку варіатора:-)Свічу тільки чистив а так супер.Акамулятор ще не міняв!Просто заряджав.Їхав 115-сам,двох 110.Взагалі то я лихачу і всі мені говорять що поражаються-Китаєць таке видержує.Задня резина лиса-треба помінять!Машинкі які заходять в "лягушку",відповідають за стоп-зжарилися,ніяк не можу зробити!Поміняв задні колодки-стер майже до дирок!Чавлю з нього все що можу,коли небудь навіть жалко і мені стає!Останні два рази пропустив заміну масла і фільтрів,але їздить!Багажнік треба укрепить!А так ляля!!!!Ще забув сказати: падав багато раз,але царапин майже не видно!В мене сірий. 03_biggrin
Змінено: 11.02.2011 р., Vervet
like
bad
shockingly
1••18192021222324••37
16.05.2011 р. відповів для motogad  
answerview
Была таже проблема. Там на шайбе шлицы слизывает надо снять шайбу и заклепать акуратно молоточком , и желательно поменять смазку ато заводская дубовая какаято.
Жизнь-сложная штука, когда у тебя все карты на руках, она начинает играть в шахматы...
like
bad
shockingly
18.05.2011 р.
answerview
Привет всем!!!
Принимайте в ряды крузоводов!! 20_drinks
Аппарат брал б/у с пробегом 6.200 км, за месяц накатал 1200 км ,аппаратом доволен на все 1000% 18_good
like
bad
shockingly
18.05.2011 р. відповів для motogad  
answerview
И ещё , Парни скажите точно сколько масла заливать в мотор и в редуктор ?
Спасибо  20_drinks

В мотор я заливаю по верхнему уровню щупа (при этом скут должен стоять на центральной подножке и ровной поверхности).
А в редуктор пока не начнет течь с верхнего заливного болта!
Иметь мечту - мало
стараться ее осуществить - уже половина дела.
like
bad
shockingly
18.05.2011 р. відповів для Partizan  
answerview
Привет всем!!!
Аппарат брал б/у с пробегом 6.200 км, за месяц накатал 1200 км ,аппаратом доволен на все 1000% 18_good

А вот и Саша  42_friends
P/S С ним и проходила наша последняя поездка ((( ПРОГРЕЙ КОЛЁСИКО)))
Иметь мечту - мало
like
bad
shockingly
answerview
апарат шикарный , врагу не пожелаешь  08_lol  , нашол причину гона масла в сапун .
Был вот такой  вот поршень . видно хозяин прежний столько не прохватывал на нём , а я прожарил , мало того что он просто без куска  08_lol  так ещё и кольца завалились за 300 км и компрессия упала до 5 , просто перестал заводится , а ка его геморно разбирать ,  пипец, про зборку страшно подумать , успокаивает что запчастей хоть попой ешь  62_sarcastic

Ни хрена себе 05_shok  05_shok  05_shok
Иметь мечту - мало
like
bad
shockingly
18.05.2011 р. відповів для pan4040  
answerview
апарат шикарный , врагу не пожелаешь  08_lol  , нашол причину гона масла в сапун .
Был вот такой  вот поршень . видно хозяин прежний столько не прохватывал на нём , а я прожарил , мало того что он просто без куска  08_lol  так ещё и кольца завалились за 300 км и компрессия упала до 5 , просто перестал заводится , а ка его геморно разбирать ,  пипец, про зборку страшно подумать , успокаивает что запчастей хоть попой ешь  62_sarcastic

Ни хрена себе 05_shok  05_shok  05_shok

Запчастей то полно  58_preved  но вот найти качественное проблема  02_sad
Иметь мечту - мало
like
bad
shockingly
answerview
а какие качественные поршни ? в принципе думаю клапана притереть , поршень просто заменить надо , хон ещё присутствует приличный в цилиндре , царапин нет .И маслосьёмные колпачки новые вкинуть пока разобран

Найду ссылку на сайт где есть хорошие запчасти скину сюда  20_drinks
Иметь мечту - мало
like
bad
shockingly
motogad
18.05.2011 р. відповів для pan4040  
answerview
да хоть название производителя  01_smile
like
bad
shockingly
Val
answerview
http://scooters.dp.ua/index.php?do=shop&class=products&op=itemshow&id=579

все они примерно одинаковые по качеству ( если к китайским запам это слово можно применить  15_badgrin )
like
bad
shockingly
21.05.2011 р.
answerview
Привіт всім власникам цього чуда)В мене проблема з запчастинами!Де їх можна найти???Може інтернет-магазин,чи є якісь магазини в Харкові,Рівному чи Києві?Хто знає дайте адрес або ссилку!
like
bad
shockingly
21.05.2011 р.
answerview
http://www.begemoto.com/
like
bad
shockingly
22.05.2011 р. відповів для Partizan  
answerview
Привет всем!!!

привет Сань! 20_drinks   рад видеть сдесь тебя 20_drinks
:)
like
bad
shockingly
22.05.2011 р. відповів для pan4040  
answerview
Леха,посмотрел фотки----нормас покатались 02_sad  надо теперь совмесно со всеми думать 25_spiteful  предложение--ето Коростень 18_good
:)
like
bad
shockingly
22.05.2011 р.
answerview
Вчера состоялась прогулка выходного дня! 45_smoke
Маршрут:
- Буча
-Вышгород
-с. Лебедёвка
-с. Ровжи
-с. Жукин
- Десна
-с. Остер
В Остере мне позвонили  с дома и мы в срочном порядке вернулись дамой, так и недоехав до Чернигова 02_sad , Значит будет повод поехать еще раз 03_biggrin .
Проехали 250 км из них 100-110 км по очень хреновом асфальте а то и без него (пятая точка просто не выдерживала и приходилось останавливаться на перекур)

Фотки   http://foto.mail.ru/inbox/pan4040/281/
Иметь мечту - мало
like
bad
shockingly
22.05.2011 р. відповів для mehanik-ya  
answerview
Привет Дима. Хотел спросить, иногда глохнет скутер после остановки. Может там чтото отрегулировать надо?
like
bad
shockingly
22.05.2011 р. відповів для motogad  
answerview
вот что то странно , вроде и максик . а зад болит от этого сиденья , комфорт не очень

Да нет 03_biggrin  03_biggrin
Просто дорога по полю была ,верней там когдато был асфальт но стало поле с ямами сантиметров 25 глубиной и перепаханая тракторами и так 25-30 км со скоростью 20-30-40 км
Иметь мечту - мало
like
bad
shockingly
motogad
22.05.2011 р. відповів для pan4040  
answerview
проехал 300 км , зад звенел от кресла  33_wacko
like
bad
shockingly
motogad
22.05.2011 р.
answerview
как ремни континенталь  паре с вариатором крссо , долго живуи в паре ?
и сколько надо обкатывать поршневую ? в какую максималку на время обкатки ?
like
bad
shockingly
22.05.2011 р. відповів для motogad  
answerview
как ремни континенталь  паре с вариатором крссо , долго живуи в паре ?
и сколько надо обкатывать поршневую ? в какую максималку на время обкатки ?

Насчет варика с ремнем не подскажу 06_question .
Обкатка 1000-1500км.
Скорость, до 300км 40к.ч
      300-500км 60к.ч
      500-1000км  70-75 к.ч
Иметь мечту - мало
like
bad
shockingly
23.05.2011 р.
answerview
Знає ще хтось якісь магазини.Бо мені і вихлопна труба треба і вітрове скло і трос спідометра і меганізми стопа в лягушках і новий акумулятор з предохранителями в зборі!Де це можна найти,так хочу кататися((Поможіть!
like
bad
shockingly
1••18192021222324••37
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин