Показати повідомлення
У Львові Скутерклюб існує вже кілька років
http://www.lsc.org.ua
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
Змінено: 04.06.2009 р., Poizon
постараюся бути на зустрічі клубу на вихідних.......обовязково передам вітання і за фото тоже скажу!!!!!!!
Автодіагност-електрик м.Львів
Привет,Стас.Как в Карпаты сьездили?
зустріч 08.серпня.2010
Змінено: 09.08.2010 р., akdi
9 серпня це понеділок),можливо ти щось плутаєш? мОЖЕ 08 В НЕДІЛЮ. Я так розумію це ясниська? карєр?Якщо так то ми з Емілем були там також,але після обіду)
Гггггггг да то було в неділю)))))))а ви на 2гому були?чи 1ому?бо ми тоже після обіду їздили?
Ми були на тому що посередині,де вже не качають пісок.
сьогодні їздив в страдч....... 20км від львова
потім ше закину
осб фотки з карпат( о.Синевир)
ляпотааааа!!!!!!!
Молодіжний скутер пробіг по
маршруту НЕЗАЛЕЖНОСТІ
Час зібрання з 20.08. о 11-30
Місце зібрання Пам’ятник Т. Шевченку.
Мати з собою Українську символіку (прапори, вишиванки, стрічки)
Виїзд колони о 12-00 по маршруту пам’ятник Т. Шевченко – Оперний театр . – пам’ятник І. Франку – пам’ятник Грушевському – пам’ятник . Чорновола.
Маршрут буде з супроводом ДАІ
Брифінг о 12-30 біля пам’ятника Чорновола за участю:
начальника управління сім’ї та молоді ЛОДА – А. Рожнятовського
Голови Молодіжної Ради при ЛОДА – В. Новосада.
Представника скутер клубу – П. Лавренка.
Голови ГО «Студент-за-студентів» - Н. Драли.
Змінено: 17.08.2010 р., akdi
прошу долучатись всіх бажаючих!
Змінено: 16.08.2010 р., akdi
Сегодня тоже была встреча в парк культуры (возле фонтана, арок)хоть и погода была неакти
Ездили на радио базар в центр
[URL=http://line4auto.ru/nomer/]http://line4auto.ru/nomer/nomuaold_11_%C8%C3%CE%D0%DC.png
Прівєт всім з Тернополя
коли ше ви будите зїжджатися я також хочу проїхатися з вами
я хотівби задати організаторам декілька питань
1)з якою швидкістю ви їздете
2)якщо б я не мав прав і мот бувбе незареєстрований чи взагалі ніяких папері в не булоб ДАІ причиплялосяб до мене коли я їздивбе з вами
3)чи я змігби перевезти мот до Львова в поїзді
3)чи потрібно завчасно підписати якісь документи для участі в зїзді
CONS
Если ты обращаешься к кому то из Львовских,то врядли тебе кто здесь ответит. Ты заходил на сайт Львовского скут.клуба? Там т-и-ш-и-н-а... Это тут жизнь бьет ключом.
Прівєт всім з Тернополя
коли ше ви будите зїжджатися я також хочу проїхатися з вами
я хотівби задати організаторам декілька питань
1)з якою швидкістю ви їздете
2)якщо б я не мав прав і мот бувбе незареєстрований чи взагалі ніяких папері в не булоб ДАІ причиплялосяб до мене коли я їздивбе з вами
3)чи я змігби перевезти мот до Львова в поїзді
3)чи потрібно завчасно підписати якісь документи для участі в зїзді
здоров був ЧУВАЧОК)
я не е членом скутерклубу але декылька выдповыдей э
1)швидкість стопудово неперевищуе швидкості що допустима по пдд
2)причиплялося..ти не думай шо якшо ти в скутерклубі то вже всьо можна
3)це вже залежить від організаторів..
Honda dio 34 → Aprilia SR 50 →Viper Storm 150(нуего..последний раз был китай) →VW GOLF II CL 1.8 Mono [url=www.drive2.ru/cars/volkswagen/golf/golf_mk2/urbanracer
нарахунок зїзжатися, то напевно вже з початку сезону,хоча може ще хтось і їздить...давно не був на сходках,ще восени останній раз.
1.Якщо по місту,то не більше 60ти..За межами швидше,але це все залежить від кубатури тих хто зібрався..Їздили і в прикарпаття з 50-кми.
2.нарахунок ДАЇ..це як повезе.Якщо з нами чи колонною то думаю що ні...Дайці,вони люди такі...чипляють тільки поодиноких..коли нас багацько,то навіть не дивляться в нашу сторону...хоча випадки можуть бути різними.
3.це питання не до нас))).Сідай в електричку і вперед...або на початку сезону своїм ходом...З Тернополя до нас приїзжали і не раз
4.Підписувати нічого непторібно.Тре явитись до 12-13ї години до парку Культури,біля Арок(фонтанів)..субота,неділя...там вже побачиш нас.
to olegsuzuki А форум так...заглох повністю..майже як і клуб....Хоча може ще хтось збирається десь посидіти..давно вже нікого не бачив)))