MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
22.11, 17:46
16
+2 °С
Вітер: 2 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Aprilia SR 50 (карбюратор) против Yamaha Aerox!

Переглядів: 38241
30.05.2009 р.
answerview
Показати повідомлення
Кароче придивився до Aprilia sr 50! але чув шо Yamaha Aerox тоже Класна! 31_bigboss так підскажіть шо краще? 30_crazy які плюси і мінуси обидвох???????
читав на форумі шо апрілія їде в стоку 80км!--це дуже вражає! 03_biggrin  01_smile

НАДІЮСЬ на поради професіоналів,які справді мали цей апарат(хоча б один із них ) 07_dirol
Honda dio 34 → Aprilia SR 50 →Viper Storm 150(нуего..последний раз был китай) →VW GOLF II CL 1.8 Mono [url=www.drive2.ru/cars/volkswagen/golf/golf_mk2/urbanracer
Змінено: 22.11.2011 р., urbanracer
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
31.05.2009 р.
answerview
тоді я нащот цієї апрільки?????????     http://www.moto.com.ua/admoto/      03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin
Honda dio 34 → Aprilia SR 50 →Viper Storm 150(нуего..последний раз был китай) →VW GOLF II CL 1.8 Mono [url=www.drive2.ru/cars/volkswagen/golf/golf_mk2/urbanracer
like
bad
shockingly
31.05.2009 р. відповів для urbanracer  
answerview
ну не продают мопеды такого класса в хорошем состоянии за такие деньги!
Yamaha YQ 50 Aerox R '06 Kawasaki ZX10R Ninja '06

[url=http://userbarz.com/]http://img.userbarz.com/162/32290.gif 
like
bad
shockingly
nikon
31.05.2009 р. відповів для rinatillo  
answerview

верняк говориш...за такие деньги реального нечего не купеш....
like
bad
shockingly
31.05.2009 р. відповів для nikon  
answerview
эта априлька может быть убитой в г...но. И даже хозяин этого может не знать. Правильно - ето перед покупкой завести её на мотоСТО и за 15мин тебе скажут что с ней не так в основных чертах. А так лоторея. Я брал свою NRG -  повезло - нутро более менее целоё. Хотя тоже букет мелких но важных проблем был.
like
bad
shockingly
answerview

А якшо купляти зимою то може дешевше вийде??????? 05_shok га?????? 47_mail (зима-ніхто не їздить, не сезон) 01_smile
like
bad
shockingly
nikon
answerview

А якшо купляти зимою то може дешевше вийде??????? 05_shok га?????? 47_mail (зима-ніхто не їздить, не сезон) 01_smile

земои всегда дешевле не сезон...
like
bad
shockingly
answerview
Хочу купити на 16років шось нормальНЕ!

Ну если тебе нада мопед для поездок , то однозначно априлия , а вот если потрюкачить , то однозначно аэрокс ...
like
bad
shockingly
answerview

земои всегда дешевле не сезон...

А чи буде хтось ВЗАГАЛІ зимою продавати такий скут???????? якшо да то я ше це літо відїжжу а в грудні куплю подешевше і понормальніше.......... 31_bigboss
like
bad
shockingly
03.06.2009 р.
answerview
Всетаки думав,думав,і надумав брати АПРІЛЬКУ! 57_sunbespectacled  31_bigboss Аерокс тоже кул но.....мене більше тягне до Апрілії!Вона ж Італійська!!!!!! 18_good !-якість,відповідно і ціна ,обслуговування... 07_dirol
Особливо КРУТИЙ вигляд має ср-ка 4 -го покоління ! 26_newrussian  55_yu вот думаю:якшо будуть бабки то якого покоління краще брати?????2-го чи 4-го??? 06_question мене цікавить надійність!!!!????????? 06_question
like
bad
shockingly
03.06.2009 р. відповів для urbanracer  
answerview
Всетаки думав,думав,і надумав брати АПРІЛЬКУ! 57_sunbespectacled  31_bigboss Аерокс тоже кул но.....мене більше тягне до Апрілії!Вона ж Італійська!!!!!! 18_good !-якість,відповідно і ціна ,обслуговування... 07_dirol
Особливо КРУТИЙ вигляд має ср-ка 4 -го покоління ! 26_newrussian  55_yu вот думаю:якшо будуть бабки то якого покоління краще брати?????2-го чи 4-го??? 06_question мене цікавить надійність!!!!????????? 06_question

03_biggrin А Аэрокс какой,Китайский,чтоли??? 03_biggrin  15_badgrin
Ошибок не прощают женщины и тетрис на девятой скорости.

Связка из трех ломов тонет практически мгновенно.
like
bad
shockingly
03.06.2009 р. відповів для 1973cc11  
answerview

03_biggrin А Аэрокс какой,Китайский,чтоли??? 03_biggrin  15_badgrin

Чогось мені завжди здавалося шо ЯМАХА-Японія!А Апрілія -Італія!вловлюєш різницю!?????????? 47_mail
читачи різні форуми мені ЗДАЛОСЯ шо Європейські скутери кращі за Японські! 31_bigboss
Народ казав шо після європи не хочеться знов сідати на япошку... 19_negative (маленьку япошку)
like
bad
shockingly
answerview
Так Аэтокс и есть чистокровный Итальянец!!! 15_badgrin Ты че,не заметил его размеры и дизайн?!И моторы у них одинаковые(не у всех)! 31_bigboss  45_smoke

like
bad
shockingly
answerview
Тебе правильно здалося! 01_smile После Итальянцев на Японию не смотрят!!!!!!!!!! 47_mail

like
bad
shockingly
03.06.2009 р. відповів для 1973cc11  
answerview
так скажи шо краще??????????Мінареллі 2-го покоління чи Хайпер 4-го пок??????????що на твою думку надійніше??(стосовно вигляду то помоєму  і так все ясно....4 пок) 01_smile  07_dirol
like
bad
shockingly
answerview
так скажи шо краще??????????Мінареллі 2-го покоління чи Хайпер 4-го пок??????????що на твою думку надійніше??(стосовно вигляду то помоєму  і так все ясно....4 пок) 01_smile  07_dirol

Я бы взял минарелли на Аэроксе!Вернее на Аэроксах и стоят минарелли. 18_good
А вопрос я не понял:как это,минарелли 2-го поколения,и что такое Хайпер??? 06_question

like
bad
shockingly
04.06.2009 р. відповів для 1973cc11  
answerview

Я бы взял минарелли на Аэроксе!Вернее на Аэроксах и стоят минарелли. 18_good
А вопрос я не понял:как это,минарелли 2-го поколения,и что такое Хайпер??? 06_question

Ну Aprilia sr 50 є 4-ох поколінь!так на 4-му стоїть НОВИЙ мотор Хайпер 2 або інакшими словами Піаджио!
а на старіших поколіннях мотори Мінареллі і Моріні!!! 01_smile  47_mail
like
bad
shockingly
04.06.2009 р. відповів для urbanracer  
answerview
А,теперь понятно! 01_smile Тут 50 на 50.Одни говорят,что минарелли лучше тюнится,другие,что пиадио.А,вообще,посмотри в каталоге,на какой мотор больше тюна.

http://scooter-center.com/catalog/default.php?cPath=4&PHPSESSID=253c2f46385d1634b0904f46bdfcdf0d

like
bad
shockingly
04.06.2009 р. відповів для 1973cc11  
answerview
Вот ксаті фотка з Хайперівським двіглом.....скут 4-го поколіняя... 03_biggrin  47_mail
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
04.06.2009 р. відповів для urbanracer  
answerview
не видели чтоли? 06_question
Yamaha YQ 50 Aerox R '06 Kawasaki ZX10R Ninja '06

[url=http://userbarz.com/]http://img.userbarz.com/162/32290.gif 
like
bad
shockingly
04.06.2009 р. відповів для rinatillo  
answerview
Та ну на в первые вижу 25_spiteful
[url=http://www.opushka.bizland.com/klik.html]http://www.opushka.bizland.com/images/pusk1.gif Не нажимать!
Если нельзя, но сильно хочется, то МОЖНО!!!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин