Показати повідомлення
Тема по тюнингу Suzuki Lets, Lets 2, Lets 2 NEW: http://www.moto.com.ua/forum/topic-109911/
Мотороллеры Лэтс обладают неординарным дизайном (особенно первый и NEW), мощным 2т мотором (6.2-6.8л.с.), большой для своего класса колесной базой (1180мм), отличной управляемостью. Ну и конечно своими слабыми сторонами. О чем и предлагаю отписывать в данной теме и делится опытом
Достали МУСОРа!!!
Змінено: 02.09.2012 р., Dezinermm
Воно не то що вібрація, а якийсь цокот, щось дзвенить!
Змінено: 11.05.2015 р., Gudym
Ого го, всьо що хоч може бути) значить зазніму відео, та й попробую закинути, може тоді хоч трохи понятніше стане!
відео займае 40 мб, його не можливо скинути?пише максимум 20... як закинути?
Змінено: 18.05.2015 р., Gudym
Доречі, заміряв скільки залишаеться бензину коли почала моргати лампочка бензина, отже = 2л, хоча читав на сайтах, що близько 1л.На цих двох літрах я про1хав 65 км- 92 бенз.
відео займае 40 мб, його не можливо скинути?пише максимум 20... як закинути?
На ЮТУБ выгружай
PS Нормальный расход, точнее - обычный.
Достали МУСОРа!!!
Змінено: 19.05.2015 р., Dezinermm
https://www.youtube.com/watch?v=DXYgvoEC5Fc
ось закинув на ютюб, подивіться, пишіть що про це думаєте!)
Похоже на оторванную перегородку в глушителе. Если так, то ничего страшного. Но я бы снял поршневую и проверил зазоры юбка поршня-цилиндр и головки шатуна-сепараторы.
PS: У тебя выхлопная на одном болте висит! Закрути второй.
Достали МУСОРа!!!
Змінено: 20.05.2015 р., Dezinermm
Да фото буде)лише я не можу відкрутити не знаю як називаєтьсЯ з лівоі сторони кришки варіатора
Открутил? Когда поршень в верхней или нижней мертвой точке и рукой вращаешь коленвал туда-сюда за шкив (или за крыльчатку), то зазоры в сепараторах чувствуются.
Достали МУСОРа!!!
Змінено: 20.05.2015 р., Dezinermm
Дякую! За вихлопну знаю , обовязково закручу)та все нема коли, незнаю коли я буду ним займатись!а щодо глушника то ти мене облегчив, може дійсно він, напевно впершу чергу його знімлю подивлюсь , може всередині буде щось калатати))
Отже зняв я глушак, потрусив і .... да, чути щось там бовтихаеться, якісь кусочки метала,але так я 1ї ніяк не витрушу)
викрутив свічку, і видно - що кусок кінчика обломано, цікаво від чого це, на роботу не завадить?
Стикнувся з такою проблемкою, коли тащу в руках скут, в задньому колесі щось калатае, може подшипник полетів?чи можливо масла нема в редукторі, бо я не міняв його, не знаю чи е воно там взагалі!
Стикнувся з такою проблемкою, коли тащу в руках скут, в задньому колесі щось калатае, може подшипник полетів?чи можливо масла нема в редукторі, бо я не міняв його, не знаю чи е воно там взагалі!
Сложно проверить?Советы по этому поводу тебе ничего не дадут-быстрее самому проверить наличие масла.И шуметь может подшипник в торкдрайве-как раз когда котиш скутер,его бывает слышно если он сухой или выходит со строя...
Русский военный карабль-Иди нахуй!
Отже замінив масло у редукторі, проблема начебто пропала))По скільки ці ролики приблизно?Було 6 шт., я думаю по грам 5,6!Хочу замінити, яку фірму брати та яку вагу?
Доречі залишив ці ж ролики, бо другі ще не купив але залишив всього лиш 3 шт., думав буде козлити,але щось не дуже він хоче, і скорость набирає чучуть лише бистріше зато такі великі обороти мотора навіть при 10 20 км, коли трогаешся при 6 роліках-було значно менше.Ще в мене походу барахлить електро клапанЮ коли завів скутер, обороти малі, потім починають рости,але назад не падають, бувае ще коли завожу на гарячу то на хх працюе добре на маленьких оборотах, а лише чуть газу дасиш тіпа як трогаешся, то він обороти набрав а назад вже не скидае, і на великих так і калатае.Чи можна якось відремонтувати клапан (почистити чи що), чи взагалі його відключити?Хтось пробував,дякую!)
На мою думку э десь підсос повітря лишній от і газує, а ролики я б залишив 6.
провірте сальники і зєднання фільтрбокс патрубок+ сам фільтрбокс на герметичність
Да, ролики поставлю 6шт, лише як куплю нові)дивився наче зєднао усе,нічого не сосе.Мені кажеться шо саме електро клапан мозги пудре!!(Питання тепер як провірити його на діездатність, те що на холодну підіймае обороти то да, але чому 1х потім не скидуе???
Змінено: 31.05.2015 р., Gudym