Показати повідомлення
Тема по тюнингу Suzuki Lets, Lets 2, Lets 2 NEW: http://www.moto.com.ua/forum/topic-109911/
Мотороллеры Лэтс обладают неординарным дизайном (особенно первый и NEW), мощным 2т мотором (6.2-6.8л.с.), большой для своего класса колесной базой (1180мм), отличной управляемостью. Ну и конечно своими слабыми сторонами. О чем и предлагаю отписывать в данной теме и делится опытом
Достали МУСОРа!!!
Змінено: 02.09.2012 р., Dezinermm
Там что-то типа поплавка с герконом. оно от вибрации может срабатывать, по кочкам проехал - мигает, едешь по ровному - не мигает. Когда меньше 200гр начинает мигать постоянно.
Достали МУСОРа!!!
Думаю заодно подивитися до масла в редуктор1 (замінити), так як купив незнаю хот що до мене там робив та що лив))знаю що 90 грам треба,а як масло називаеться трансмісіонне, чи редукторне?
сервис-мануал можешь приобрести на let-s.ru, в свободном доступе нет, правда он на японском, но там по картинкам понять можно. Модель на экспорт не шла, так что доков особо нет на нее.
Достали МУСОРа!!!
Скажіть будь ласка, розганяюсь до 48-50 нормально а після ривками то іде то скидае швидкість цю швидкість набирае на половині ручці газу, коли до кінця то ось так і получаеться.Шо може бути огранічітель, чи карб можливо??
И то и то может быть, еще свеча. Размер ремня какой? Ролики в вариаторе давно менял?
Достали МУСОРа!!!
Нідочого ще недивився))нада розібрати подивитися на ремінь та ролики, в якому стані.Якщо я хочу зробити трошкиина підрив то потрібно ролики полегше брати,скільки краще 3 чи 6 шт, і скільки приблизно стоять хороші яка фірма?дякую!)
Дякую,цікава стаття, але як кажуть треба пробувати шо саме кому підходить))на днях можливо розбиру, тай відпишусь в якому стані що находиться та які там ті ролики))
Що це за ремінь, не можу зрозуміти які його розміри??))де знаходитьсЯ реле поворотів(ззаді фари),чи ні?дякую!
http://www.moto.com.ua/remzona.php?id=004009 это по ремню.
ПРОДАМ ЗАПЧАСТИ НА Honda AF-34-35,б/у. в личку
На фото родной ремень мицубоши, отличное качество. Похоже еще походит. Ремень размером 16,5*664 (в наличии у продавцов обычно 16,5*668 - это Sepia ремень, подходит, но не фонтан).
Реле повротов в голове, висит на черной резинке, оно вместе с "клацалкой", круглое такое
.
Фото вариатора и роликов будут?
Достали МУСОРа!!!
Змінено: 10.05.2015 р., Dezinermm
Да фото буде)лише я не можу відкрутити не знаю як називаєтьсЯ з лівоі сторони кришки варіатора на фото трохи видно як злизав болта що йде під хрестову викрутку, вже і гупав по ньому але не помогло прийдеться напевно висверлювати, що не хочеться дуже робити((
Щось мені кажеться що прийдеться висверлювати(щось у мене калатае, а точніше звенить чи як обяснити,коли скидаю газ різко, і коли іду кми40,а як почнеш розганяти далі то перестае, що це може бути хоч приблизно?і ще як іду максималку на мому скут це 50 наче як під ногами теж щось тріщить чи звенить,чув що це може бути комутатор, як скажете?дякую!)
Вскрывай вариатор, коленвал подергай вверх-вниз. Вибрация часто из-за изношенных "роликов" вариатора.
Достали МУСОРа!!!