Показати повідомлення
Приветствию всех любителей рыбалки!
Сам очень давно увлекаюсь и занимаюсь рыбалкой. Предлагаю в этой теме делиться секретами, советами и выкладывать свои лучшие из трофеев.
Ну я пожалуй начну...
С уважением Алекс!
Змінено: 26.04.2009 р., Vervet
рановато еще,тоже так же,7 штук = 6,1кг,надо еще месяц обождать чтоб стало 6 штук = 7,1 кг
https://www.youtube.com/watch?v=nD_TqTlFC8Y
Непогано сьогодні піймав, 61шт = 7кг
круто!
а у нас по київській обл (окрім Дніпра, там майже не ловив) 50% водойм "орендовані", 30% приватні, а на тих 20% сітки так густо наставлені, що кожен рік відпочивальники топляться (заплутуються), а щодо "рибалки", то за 2-3 години можна зловити 1-2 карасики і штук 5-10 мілкої синьки чи плотви - і це буде чудовий результат.
..а браки настільки вже тваринами стали, шо очко у сітках по 0.5см, скоро будуть ікру з куширів обгризати...
п.с. на орендованих і приватних скрізь ганяють навіть зі спінінгом (окунь-щука), пояснення що хижака ловити можна по закону - не канають, погрожуть матом і випихають силою.
..вожу з собою перечний балончик, дзвоню в 102.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 30.08.2016 р., hitmanhunter
Привет рыболовам. Наловил на поплавочную удочку пару кг вот такой рыбы. Подскажите как она называется.
Радужный окунь или линь.
Змінено: 29.07.2016 р., alikxom
Линь другой,скорее всего радужный окунь,клюет жадно как окунь.
weterOK
Сонячний окунь https://www.fish-hook.ru/articles/solnechnyj-okun-3/
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
у нас погода чудит. вчера жутко парило, вечером чуть дождик ляпну. сегодня снова парит. в общем, перепады давления. знакомый с утра ходил на ставок на рыбалку. на поплавочку ни одной поклевки, зато вытянул коропчука на спмнмнг...за хвост и спину
призабросе попал на него код верхом, зацепил двумя крючками от мамалыжника
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Сегодня катанул и немного половил рыбки.Объехал вокруг водоема 20км.
а разве за 20км успевает подрасти?
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Всім риболовам привіт. Давно нічого не писав тут так як практично ніде не рибалив глобально. Одна з нормальних рибалок була ще на день рибака (11 липня). Іто не зовсім повноціною, бо мій друг з яким рідко бачимось запросив на п'янку на березі ставка
саме так воно і вийшло, але в проміжках між застіллями навіть трохи впіймав риби. На фото те що в садку і там де я чищу рибу це мій улов, а амур (2,8кг на місці зразу зважили) зловий цей самий товариш який мене запросив. Якби горілки було менше
і з товаришем бачились частіше то улов би мабуть був би більшим, а так натягав 3,5 кг, але взагалом риболовльою задоволений.
Ще в липні місяці їздив в м. Коростишів Житомирської обл. до друзів і там випала нагода порибалити на р.Тетерів, річка гарна, але місцева риба віднеслась до мене не дуже гостино
. Всім удачі, надіюсь скоро похвалюсь новими трофеями.
Пересяду на велосипед, а дармоїдів кормить не буду .
Всім доброго дня. Нарешті в мене збулась рибацька мрія, зробив собі на день народження подарунок. Зима тільки почалась, а я вже хочу весни і випливти на свому човні.
Ще сьогодні на ніч передають -10 С тому є надія попасти на перший лід на днях. Ще ніхто не відкрив сезон?
Хоть -20, за день-два лед не успеет набрать нужной толщины, тем более под снегом. Крайне не рекомендую выходить на лед с первых заморозков. У нас один уже открыл сезон - ели успели вытащить, вызывали мчс.
Вчора з дружиною під час вечірньої прогулянки пройшлися біля місцевих водойм і вже побачив що на деяких вже є лунки. Правда помітив, що на лід заходили з рибацьких містків, бо під берегом лід ще за тонкий. Сьогодні і найблищі дні синоптики прогнозують мороз, тому думаю в середу поїду відкривати сезон, а завтра на службу.
щас уже холодно в прудке возится и ледус уже по углам,пускай растут до весны караси.
Як і анонсувалось сьогодні відкрив сезон зимової риболовлі. Хвалитись особливо немає чим, але кайф і адреналін отримав
охоту зігнав і зараз щей посмакую смаженою рибкою
. Погода сьогодні була просто бомбезною, повний штиль, сонечко і морозець градусів 5 - просто зимова казка
. Риба клювала дуже примхливо і ніжно. Крига на ставку цілком безпечна - не тріщить і не прогинається, а коли їхали додому помітив лунку для миття мотиля і шматок криги який лежав зверху його товщина візуально десь 7-8 см. На фото я мій батя, краєвити ставка і улов. Всім удачі, завтра може ще поїду
.
Рыбачил раньше каждый год , на озере Нобель, красивейшем месте в Ровенской обл. В начале 90х в озере и р.Припять было изобилие всякой рыбы. На зимнюю рыбалку уже лет 5 не езжу. Смотрю фото, вспоминаю, честно, завидую!
Чув дуже багато гарних відгуків про це озеро, але сам на жаль там ще не рибалив. Один мій знайомий раніше кожен рік їздив на це озеро сам на цілий місяць і просто там жив і рибалив в своє задоволення. Для мене місяць трохи забагато, але надіюсь, що колись рвану туди на тиждень з дружиною. Та в мене щей друг по строковій службі живе в Зарічнянському районі який мене запрошував не раз в гості.
Ех-х-х-х
рибацький синдром загострюється з кождним днем відколи сніг зійшов та щей лодка лежить на якій ще муха не сиділа.