Показати повідомлення
Приветствию всех любителей рыбалки!
Сам очень давно увлекаюсь и занимаюсь рыбалкой. Предлагаю в этой теме делиться секретами, советами и выкладывать свои лучшие из трофеев.
Ну я пожалуй начну...
С уважением Алекс!
Змінено: 26.04.2009 р., Vervet
Надибав сьогодні дармовий ставок, трохи піймав(46 шт
)
Хороший карась - грех жаловаться. Да и улов нормальный
Далеко от вас?
Та карась дрібний 50 гр в середньому, хоча сам процес
Їздили на Планеті, я ледь живий всі кістки витряхало
, добре що хоч бензин за державний кошт
- 180 км накатали. Взагалі-то 70 км від мене, на Пегасі нормально буде.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Там пусто. Есть рыба на озере на Академгородке. Посмотри на карте.
Буде час - і тебе згавлутую
Дорога
У нас карась перестал клевать,вчера пол дня просидел и не одной поклевки(может ночью сетями погонял кто то?или терка).
Да именно то. Одно озеро на верховинной, а второе на беличах.
Нарешті і я відкрив сезон риболовлі. Поїздка була спонтанною, але всі лишились задоволені. Їздив з колегами по роботі з ночівлею. Карась клював непогано не дивлячись, що погода мінялась. Додому привіз 3кг + штук 20 пішло на уху. Ловив на манку замішану на пиві, на червяка і опариша попадався кожен десятий карась. На фото трохи пом'ята морда
, бо не виспаний і не обійшлось без алкоголю
. Пізніше ще скину фотки самого відпочинку, бо вони на іншому фотоапараті.
Пересяду на велосипед, а дармоїдів кормить не буду .
Во як треба з бракошами боротися
Сьогодні вранці поблизу Маріуполя під час риболовлі чоловік підірвався на вибуховому пристрої, що лежав у воді
Як повідомляє прес-служба управління МВС у Донецькій області, двоє чоловіків пішли порибалити на Зелений острів у селі Виноградному Орджонікідзевського району, що біля Маріуполя. Коли вони зайшли у воду, щоб дістати сітку, прогримів вибух. Один із рибалок загинув на місці.
Не клює
Сегодня порыбачил на двух городских водоемах,на втором городском не клевало,а на питьевом поймал три карася-ужин для кота.
Був я на цих вихідних на рибалці. В нас стоїть жара видно тому і риба клювала дуже слабо і в'яло. Але на вечерю на ловив.
Пересяду на велосипед, а дармоїдів кормить не буду .
Щось не йде цього року риба
Наловив оце за 50 грн
Вже кругом по 70, а я позарився що недалеко(35км) і дешево
Скільки читаю і все думаю. Як обидно, що в нас такі водойми,а риби нема. В ставках або гроші шаленні луплять, або рибу знищено. В річках як не каналіцацією потравлять, так воду скинуть взимку, що риба пропаде. А браконьери розгулюють спокійно. Єгеря поділили між собою річки і доять бракош не ганяючи їх.Коли ж це закінчиться? Колись в школі вчили, що в Європі капіталісти знищили річки , вода отруєна, риби нема. А виходить в нас нема, а в європі є. На тій неділі син прислав фото. Спінінг в річці на блешню. Щука7кг. і 9кг .
век живи-век учись
ну так сам подумай,у нас почти все ставки менты и бандиты типа арендуют!!! это очень прибыльный бизнес,осенью сеточкой выбрали или воду спустили чтоб меньше возни и на рынок,+ всегда есть куда поехать побухать и отдохнуть!!!
В понедельник на Днепре поймал парочку, совершенно случайно, поехали на шашлыки, я заодно и фидеры забросил)
Club "MUSTANG"
Каждый видит то, что хочет видеть.