MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.11, 03:30
31
0 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Остановка скутера Полицией. Делимся своими историями

Переглядів: 1525297
GiS адміністратор
10.06.2006 р.
answerview
Показати повідомлення
Как часто Вас останавливали ГАИшники на 50-ти кубовом мотороллере? К чему цеплялись? Какие были Ваши действия?
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
like
bad
shockingly
25.10.2012 р. відповів для Motor50  
answerview
Борзые гайцы,а как о вызове дежурного услышали,дык шустрому слиняли.
Если я правильно понял, видео твоё?
Если бы не вмешался,дык пацанчика точно на бабки развели бы.Но на будущее,когда ввязываешься в такую свару,говори что ты представляешь интересы водилы, и оказываешь ему юридическую помощь.
Видео моё, качество в темноте не очень.Но суть понятна : беспредел ОПГ ДАЙ.Написал на них заяву в прокуратуру , парень то же напишет. Этого же парня(точнее его мопед) я намедни со штрафстоянки выдёргивал. Его за прогул с работы попросили и мамку его по просьбе гея так же уволили. Её шеф с геями курит. Чую, что это не конец истории. 10_ireful2

Да ,в Донецке менты и все управленцы  в одной связке, даже институт повышения квалификации открыли "Институт управления"-типа обучают стадо рабов пасти и связи заводить,приятеля руководство послало туда,он хорошо умеет "петлять",теперь он сильно изменился в худшую сторону.
like
bad
shockingly
25.10.2012 р. відповів для Gustav  
answerview
А я пропагандирую. Забейте на них, сведите общение с ними до минимума, вам не о чем с ними говорить.       А если не получается по минимуму ??? Меня остановили и назвали причину такую же-ОПЕРАЦИЯ СКУТЕР. Я попросил документально подтвердить данные слова.Мне ответили,что не обязаны передомной отчитываться,а я ответил,что перед выездом из дома заходил на сайт областного ГАИ и на момент 12.00 такой операции не значится там...(при этом я права держал за спиной,перекладывая из рук в руки, а ГАЕЦ,все пытался их у меня взять)...После моей последней фразы он развернулся и проговорив,что сильно-больно грамотные все пошли,удалился...Как в такой ситуации добиться минимума? После этого случая купил себе регистратор,две последних остановки-ровно 10 секунд.Взгляд на регистратор,рука к черепу,фраза-Счастливого пути и все...А как быть другим???
Целуйте руки только любимой,склоняйте голову только перед Богом.
2
like
2
bad
shockingly
25.10.2012 р. відповів для bemel  
answerview
 А если не получается по минимуму ??? Меня остановили и назвали причину такую же-ОПЕРАЦИЯ СКУТЕР. Я попросил документально подтвердить данные слова.Мне ответили,что не обязаны передомной отчитываться,а я ответил,что перед выездом из дома заходил на сайт областного ГАИ и на момент 12.00 такой операции не значится там...(при этом я права держал за спиной,перекладывая из рук в руки, а ГАЕЦ,все пытался их у меня взять)...
Ну собственно минимум и получился - причина остановки- опэрация-какая такая опэрацыя?-до свиданья.
Если бы захотелось не минимума то выяснение-закрепление его фамилии и подразделения, отчитываться не надо, мне нужна причина остановки , давайте будем выяснять почему вы здесь стоите и занимаетесь самодеятельностью. погодите не уходите...
К меня на такое тяги нет, у Андрея есть. Кому как нравится.

После моей последней фразы он развернулся и проговорив,что сильно-больно грамотные все пошли,удалился...
Вспоминается распространенный анекдот - нет, ну что вы, такое же быдло как и вы...
Но хамить конечно не стоит.

Как в такой ситуации добиться минимума? После этого случая купил себе регистратор,две последних остановки-ровно 10 секунд.Взгляд на регистратор,рука к черепу,фраза-Счастливого пути и все...А как быть другим???
Регистратор отличная идея, которую можно рекомендовать и другим. При этом можно не гоняясь за качеством купить изделие от чина-брозерс и получится не дорого. Не всем надо номера с 20 метров против солнца читать...
Открыть и выбирать до полного удовлетворения.
Змінено: 25.10.2012 р., Gustav
1
like
bad
shockingly
1
27.10.2012 р.
answerview
Меня остановили и назвали причину такую же-ОПЕРАЦИЯ СКУТЕР.
Какое отношение к мопеду или мотоциклу на дороге имеет СКУТЕР (водный мотоцикл)(кто их за язык тянул?). В ПДД Украины нет такого  термина "скутер". Может в правилах пользования водоёмами есть!? 06_question  Так этим водная инспекция должна заниматься 08_lol
Статья 58. Законы и иные нормативно - правовые акты не имеют обратного действия во времени, кроме случаев, когда они смягчают или отменяют ответственность лица.
*НЕТ ГЕНОЦИДУ мопедов в Украине!* [u
like
bad
shockingly
27.10.2012 р. відповів для Motor50  
answerview
Меня остановили и назвали причину такую же-ОПЕРАЦИЯ СКУТЕР.
Какое отношение к мопеду или мотоциклу на дороге имеет СКУТЕР (водный мотоцикл)(кто их за язык тянул?). В ПДД Украины нет такого  термина "скутер". Может в правилах пользования водоёмами есть!? 06_question  Так этим водная инспекция должна заниматься 08_lol

Какая разница есть в пдд или нет? Называть свои "акции" они вольны как угодно. Пусть только не морозятся когда их спрашиваешь звонить ли в горячую линию для уточнения ньюансов "акции".
1
like
bad
shockingly
1
27.10.2012 р. відповів для Gustav  
answerview
Да они изголяются порой  в фантазиях . Ехал в августе с моря своим маломерным грузовичком LT-35. Останавливают : -Операция "Конопля"! Говорю ему : - Спасибо!Завязал 02_sad
Так он не унимается :- Что перевозите? Говорю : -А  что такое, Вы меня в чём-то подозреваете или всё же хотите чем-то угостить?!Так я неееее... 06_question Он мне :- Мы в ночное время всех ( 05_shok ) останавливаем! Я :- Так ,выходит, Вы всех подозреваете?Или угостить хотите 08_lol  Он :- (видя ,что ведётся видеосъёмка) Ладно, просто скажите, что перевозите? Я: - Личные вещи!
-Счастливогопути!
Статья 58. Законы и иные нормативно - правовые акты не имеют обратного действия во времени, кроме случаев, когда они смягчают или отменяют ответственность лица.
like
bad
shockingly
28.10.2012 р. відповів для Motor50  
answerview
человек в форме милиции -это начальник и не может обманывать граждан!  03_biggrin

По данному факту направил заяву прокурору и по линии МВД решил их протянуть:
      Начальнику    Головного Управління міністерства       внутрішніх  справ України в Донецькій області  ,
      Донецьк, вул. Горького, 61,    83001.
Заявник: П.І.Б.,адрса,тел.
      заява
      про неправомірні дії посадових осіб (співробітників МВС).
Відповідно до ст. 3 Закону України «Про звернення громадян» , заява – це повідомлення про порушення чинного законодавства збоку державних органів влади, їх посадових чи службових осіб.
24.10.2012 р. приблизно о 18.30 год. мені зателефонував мій знайомий  Олександр Гусєв (з номеру тел. *** *******)  та повідомив , що біля торгівельного центру  "Сокіл" на перехресті вул. Куйбишева та  пр. Ленінський у  м. Донецьку  люди у формі інспекторів ДАІ  безпідставно зупинили його (він рухався на мопеді удвох із дружиною)  ,пред’являють незаконні вимоги, оказують моральний тиск, залякують штрафами та евакуатором ,  погрожують відібрати його мопед та відправити на штрафмайданчик. Оскільки ПДР  Олександр не порушував , його мопед не заважав суттєво руху інших транспортних засобів , такі дії та вимоги чоловіків у формі ДАІ визвали в нього підозру та побоювання за особисту безпеку, тому що  мали явно протиправний характер  та були спрямовані на здирництво хабаря.  Він просив мене під’їхати до нього. Я прибув в означене місце о 18.45 год.
За поворотом з пр. Ленінський на вул. Куйбишева біля універсаму «Сокіл» я побачив свого знайомого Олександра, патрульний автомобіль ДАІ № 2465 , двох чоловіків у формі інспекторів ДАІ та жетонами №ДО 0229 та № ДО 0809 . На питання «Що трапилось?», Олександр відповів мені, що його зупинили ці люди, та не пояснивши об’єктивну причину зупинки та суть скоєного правопорушення , залякують його конфіскацією мопеда та доставкою його евакуатором на штрафмайданчик , мотивуючи свої дії та вимоги відсутністю в нього водійського посвідчення та номерного знака. Інспектори пред’являли  до нього ці вимоги, не зважаючи на те, що він їм кілька разів пояснив ,що ці вимоги його не стосуються  , оскільки мопед (49,9 см.куб.)  не є механічним транспортним засобом по визначенню  терміна «мопед» у п.1.10 ПДР , а сам Олександр не є водієм механічного ТЗ. Тим більше вимоги щодо реєстрації його мопеда не мають у даному випадку жодних законних підстав з оглядом на норми ст.34 ЗУ «Про дорожній рух» у якій ці вимоги поширюються  лише на мопеди ,що експлуатуються на дорогах державного значення, а він по них  не їздить . До того ж, згідно із ст..22,58 Конституції , нові закони та зміни ,що вносяться до діючих , не повинні звужувати  або відміняти права та свободи громадян, а також  не повинні мати ознаки зворотної дії у часі.
 На вимогу Олександра , ці двоє чоловіків у формі інспекторів відмовились  пред’являти службові посвідчення, як і відмовились це зробити на мої неодноразові законні вимоги ,а також не відрекомендувалися, не назвавши свою посаду, спеціальне звання, чим порушили ч.2 ст.5 ЗУ «Про міліцію»  :    
Міліція поважає гідність  особи  і  виявляє  до  неї  гуманне ставлення,  захищає  права  людини  незалежно  від  її соціального походження, майнового та іншого  стану,  расової  та  національної належності, громадянства,  віку,  мови  та  освіти,  ставлення  до релігії, статі, політичних та інших переконань. При  звертанні  до громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє  прізвище, звання та  пред'явити  на  його  вимогу  службове  посвідчення.    
У взаємовідносинах з громадянами працівник міліції повинен  виявляти
високу культуру і такт.
До того ж ці двоє чоловіків в формі інспекторів категорично відмовились спілкуватись зі мною українською мовою, яка ,згідно із ст.10 Конституції України, є державною.
Згідно із ІНСТРУКЦІЇ з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС, затвердженої Наказом МВС  N 111 від 27.03.2009 р. (далі- Інструкція):
6.1. Працівник   підрозділу   ДПС   під  час  несення  служби  зобов'язаний:

6.2.  Досконало  знати  ПДР  , цю Інструкцію,   інші   нормативно-правові   акти   у  сфері  безпеки  дорожнього руху та свої функціональні обов'язки.
6.25. Бути   культурним   і   ввічливим   у   спілкуванні   з громадянами, неухильно дотримуватися законності та не допускати її порушень іншими працівниками.
17.7. У  взаємовідносинах  з   учасниками   дорожнього   руху забороняється:
звертатися до учасників дорожнього руху на "ти"; використовувати погрозливі чи ображаючі жести;  допускати при   спілкуванні   зневажливий   тон,   грубість, неввічливе викладення зауважень, вирази або репліки, які ображають людську гідність, погрози; пред'являти безпідставні звинувачення.
27.1. Взаємовідносини    працівників    підрозділів   ДПС   з учасниками  дорожнього  руху  мають  ґрунтуватися   на   принципах  дотримання  законності, забезпеченні  свободи  та недоторканності  особи та її прав, уважному, доброзичливому і шанобливому ставленні до громадян.
27.2. Під   час   звернення   до  учасників  дорожнього  руху працівник  підрозділу  ДПС   повинен   чітко   відрекомендуватися, назвавши свою посаду, спеціальне звання, прізвище та причину, суть звернення.
   У розмові   з   громадянами   працівники   підрозділів    ДПС зобов'язані виявляти  спокій  і  витримку.  Недопустимі  грубощі, вирази та репліки,  які ображають людську гідність,  будь-які дії, що свідчать про неповагу до громадян, коментарі, які не стосуються виконання службових обов'язків. На вимогу  громадянина  працівник підрозділу ДПС зобов'язаний  пред'явити  службове  посвідчення.

Усвідомивши, що Олександр (власник мопеда) не має наміру давати хабарів,  чоловіки , що схожі на інспекторів ДАІ, почали робити вигляд, нібито читають йому (Олександру) лекцію по ПДР, при цьому некомпетентно називаючи мопед «механічним транспортним засобом», та оперуючи іншими підмінами визначень. На завершення «лекції» великодушно заявили, що на перший раз відпускають його із миром, попереджуючи, але так і не зумівши навести аргументи до  своїх незаконних вимог та дій.
 О  18.57 год. я зателефонував до міліції (за номером 102) та повідомив про протиправні дії з боку людей у формі інспекторів ДПС. Мою усну заяву було прийнято, але ніяких дій по припиненню цих незаконних дій міліцією впроваджено не було, з цього приводу  зі мною ніхто із МВС  не зв’язувався. Через декілька хвилин  після дзвінка на номер 102  ці двоє чоловіків у формі ДАІ сіли у патрульний автомобіль № 2465 та спішно покинули місце події, рушивши у напрямку пл. Бакінських Комісарів.
 Слід зауважити, що відповідно до положень частини 2 статті 19 Конституції України органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі , в межах повноважень та у спосіб , що передбачені Конституцією та Законами України.
 Практично усю мою розмову з вищевказаними посадовими особами я фіксував за допомогою   відеокамери фотоапарата (відеодиск в додатках до заяви). З цього відео можна побачити, що при спілкуванні із громадянами України ці двоє «співробітників» повністю ігнорують вимоги Закону  та Інструкції щодо проявлення високої культури і такту , дотримання  законності , пред’явлення на вимогу громадянина України службового посвідчення, недопущення пред'явлення безпідставних звинувачень ,тощо.
 Вважаю, що своїми діями ці посадові особи  допустили перевищення своїх службових повноважень , супроводжуючи це грубими порушеннями чинного законодавства. До того ж слід додати, що такі дії вищевказаних посадових осіб свідчать про незнання та (або) ігнорування ними норм Конституції України, положень діючого законодавства у сфері дорожнього руху , законодавства ,що регламентує діяльність міліції в Україні та ,як наслідок, про невідповідність ними займаних посад. Також  викликає великий сумнів компетентність та відповідність посаді безпосереднього керівника ціх посадових осіб.
 Як громадянин України, вважаю, що таким особам не місце в лавах співробітників МВС України.
Відповідно до ст. 19 Закону України «Про звернення громадян» органи державної влади та їх посадові особи  зобов'язані: об'єктивно, всебічно і вчасно перевіряти заяви; невідкладно вживати заходів до припинення неправомірних дій, виявляти, усувати причини та умови, які сприяли порушенням; письмово повідомляти громадянина про результати перевірки заяви і суть прийнятого рішення.
У зв’язку  із цим  ,а також  на підставі викладеного, керуючись ст. ст. 19, 40, 121 Конституції України, Законом України «Про звернення громадян»,

ПРОШУ:

1. Організувати повну та всебічну перевірку викладених  у заяві фактів; притягнути  до встановленої законом  відповідальності посадових осіб (жетони №ДО_0229 та № ДО_0809) винних у порушенні діючого законодавства України, а також безпосереднього їх керівника, який не веде освітню та виховну роботу з особистим составом ;
2. Надати письмову відповідь про результати розгляду заяви та вжиті з цього приводу заходи у встановлений законодавством термін .

У якості  додатка додається  відіоматеріал із місця події  24.10.2012 р.

29.10.2012 г.       Підпис_______
like
bad
shockingly
answerview
Моделирую похожую ситуацию которая с другом случилась.К примеру еду я на леаде 50 (af48) останавливают ГАИ, я им талон, она не верят, говорят это девяностик(hf-05) (видимо в интернете тоже лазят) предлагаю им взглянуть на номер рамы и убедится что это полтинник, после этого они вдруг пугают эвакуатором и хотят забрать "подозрительное ТС" на штрафстоянку, на что я отвечаю что должна проводится экспертиза экспертом-криминалистом на подтверждение обьёма мотора. Согласно Гражданско- процессуальному кодексу затраты и тяжбы экспертизы несёт заинтересованная сторона(в моём случае государство). Обычно они делают разные причины чтоб сбить бабок с нас и взять нас на страх так как забирать мопед потом откудова то времени и желания нет. Что мы получаем в итоге -1.составление протокола и изьятие ТС на основании как бездокументового мотоцикла. 2. решение на месте 3. могут забрать на мед освидетельствование по подозрению в опьянении на другой конец города а мопед на штрафстоянку или оставить на обочине, к утро его могут уже спереть. Мы имеем очень хреновую картину. у Гаицов море полномочий они могут любую историю провернуть по схеме если захотят. Ну чем сильнее государство тем слабее воля народа. Знаю что их действия незаконны но является ли целесообразным сыр-бор затеивать ,проделывать обьёмную юридическую работу, за которую адвокат в среднем получает 500-5000 баксов, а мы мучаемся просто ради того чтоб вызволить свой мопед.Стоит ли бороться?
Эндуро – это когда тебя и твой мотоцикл, наличие и качество асфальта, беспокоит меньше всего! ©
like
bad
shockingly
28.10.2012 р.
answerview
Був у мене прикол років 10 тому. Зупиняють на Планеті з коляскою, на грунтовці в забитому селі. Куди їдеш, чого, для чого. Кажу - за маком 03_biggrin В результаті годин дві простояв - знайшли понятих, інструмент(я свого не дав),розібрали все до цурки, шини монтували(я просто стояв і не допомагав). Нічого не знайшли - останнє запитання :знучаєшся? Кажу - ні їздив до бабусі за маком на  пиріжки, але вона каже що заборонили його вирощувати. Бачили б ви ці п'ять рил(дайці, експерт, відділ по боротьбі з наркотиками) і як вони вони між собою розбиралися 59_rofl Знаю що жарти з ними короткі, але тоді все обійшлося 03_biggrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
2
bad
shockingly
28.10.2012 р. відповів для User  
answerview
Похожую историю рассказал мне один знакомый.Реальный случай ,со слов разсказчика.
Искал работу по объявлениям и в глаза бросилось такое : "Требуется мужчина с правами категории "А" ". Заинтересовался, позвонил, оказалось , что некое малое предприятие (ООО под руководством одного ,весьма известного в Донецке и не только доктора нетрадиционной медицины) занимается производством травяных чаёв и нуждается в водителе грузового мотороллера ,на котором должны подвозиться ингредиенты со складов в фасовочный цех.Зп пообещали адекватную.Устроился,начал работать. Специфика работы была таковой, что склады и цеха находились в нескольких частных домах почти в центре города. Целебные травы выращивались в Крыму на арендованных  высокогорных лугах, доставлялись сюда, тут происходил технологический процесс сушки и всё такое..., после чего измельчённые травки в нужных пропорциях превращались в целебные чаи (для бодрости, для похудания, для снятия стресса, кашля... и т.д.).
Мешки с разными травками грузили в кузов мотороллера, в качестве которого была настоящая моторикша, выписанная по случаю из самой Индии ,и мой знакомый развозил это сырьё с места на место. Документов на мотороллер не было почти никаких,за исключением талона на 50сс 03_biggrin .
Когда его в первый раз приняли менты и задали вопрос :-Что перевозим? Он наивно ответил :- Травку разную там... 04_blush
Скрутили, вызвали опергруппу из отдела по борьбе с наркотиками, несостоявшийся "наркодиллер" чуток нервничал, что подогревало азарт наивных блюстителей нравственности и порядка. Приехал эксперт с собакой, собака обошёл вокруг мотороллера,понюхал и уставился вопросительным взглядом на опера.Тот, в свою очередь, вставил неслабых мондюлей ментам за ложный вызов и поназывал их разными нехорошими словами (а ведь в предвкушении премии за особо крупную партию травы уже губу раскатал 37_fool )
Надо было видеть эту картину самолично...!
Потом ещё пару раз были попытки повторить этот сценарий, но заканчивалось всегда одинаково.Со временем примелькался и его уже просто перестали замечать.Сложилась ситуация, при которой можно было уже возить всё, что угодно - всё равно никто не стал бы нарываться. 08_lol
1
like
1
bad
shockingly
28.10.2012 р.
answerview
Вот по этому инциденту http://www.youtube.com/watch?v=d_FDU_SZaSg&feature=relmfu
получена копия судебного решения. Суд принял доводы владельца мопеда и отменил незаконный штраф.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
answerview
Суд принял доводы владельца мопеда и отменил незаконный штраф.
Как всегда - не явка гаишника принесла мопедисту техническую победу.
Как ты писал раньше? Скутер это такая лодка с мотором? Интересно написано.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
29.10.2012 р. відповів для Gustav  
answerview
Суд принял доводы владельца мопеда и отменил незаконный штраф.
Как всегда - не явка гаишника принесла мопедисту техническую победу.
Как ты писал раньше? Скутер это такая лодка с мотором? Интересно написано.

У меня в рег. талоне написано мопед.Вот и получается,что у нас по дорогам ездят мопеды,а скутера по воде. 03_biggrin
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
29.10.2012 р.
answerview
Да,приходится цепляться за буквы закона ,так сказать, заниматься буквоедством. А что делать, один из эффективных приёмов оспаривания в принципе любых автодорожных штрафов.
like
bad
shockingly
29.10.2012 р. відповів для Motor50  
answerview
та ну... если так с каждым беседовать по 20 минут, то видимо вы свободный человек и у вас много времени!!! после этого видео явно ясно что надо права и регистрация. разве только вы не на пенсии и хочется постоянно выяснять отношения...
Вообще это больше похоже не на защиту самого себя, а на бронелодство, посмеялся над гаишником ,постебались классно конечно...
"Адвокат приедет все нормально там")))))
Змінено: 29.10.2012 р., Odejalo
like
bad
shockingly
dim3kv видалений
29.10.2012 р. відповів для Odejalo  
answerview
та ну... если так с каждым беседовать по 20 минут, то видимо вы свободный человек и у вас много времени!!! после этого видео явно ясно что надо права и регистрация. разве только вы не на пенсии и хочется постоянно выяснять отношения...
Вообще это больше похоже не на защиту самого себя, а на бронелодство, посмеялся над гаишником ,постебались классно конечно...
"Адвокат приедет все нормально там")))))

Ну зачем же каждый раз по 20 минут? Просто 1 раз посудиться и возить  с собой решение суда ))
Змінено: 04.03.2014 р., dim3kv
like
bad
shockingly
29.10.2012 р. відповів для dim3kv  
answerview

Ну зачем же каждый раз по 20 минут? Просто 1 раз посудиться и возить  с собой решение суда ))

Ну вон выше опубликовано решение суда - что толку? Ответчик не явился в суд, доводы о совершении правонарушения не представлены - вот и всё решение суда. Что таким решением можно добиться представив его кому либо?
like
bad
shockingly
dim3kv видалений
answerview
Ну вон выше опубликовано решение суда - что толку? Ответчик не явился в суд, доводы о совершении правонарушения не представлены - вот и всё решение суда. Что таким решением можно добиться представив его кому либо?

Как минимум мент убедится, что он у тебя уже не первый, и что ты доведешь дело до суда, тем самым охладив его пыл на легкую наживу.
Жаль ГАИшникам ничего не делают за незаконные штрафы.
like
bad
shockingly
29.10.2012 р. відповів для dim3kv  
answerview

Как минимум мент убедится, что он у тебя уже не первый, и что ты доведешь дело до суда, тем самым охладив его пыл на легкую наживу.

А теперь прикинь сколько можно отгрести приятностей если нарваться на младшего летёху после Академии , который думает что способен своей честностью изменить весь мир. Он и протокол будет писать вдумчиво пол часа времени и в суд придет.
И всё это только потому что тебе хотелось показать ему что ты их на завтрак хаваешь ("Как минимум мент убедится, что он у тебя уже не первый" ), что ты законом крутишь как хочешь (" и что ты доведешь дело до суда" ) и что для тебя все гаишники барыги и взяточники ("его пыл на легкую наживу" )
Тем более что Жаль ГАИшникам ничего не делают за незаконные штрафы
Змінено: 29.10.2012 р., Gustav
1
like
bad
shockingly
1
dim3kv видалений
answerview
Да, в этом ты прав, к сожалению не исключен такой вариант развития событий, даже если такой суд и удастся выиграть, то кровушки попьет он изрядно.
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин