ломились ми якось раз на природу. нас троє, чікушка гогнака, котру я випив сам і походу пиво ще було. туда сюда. потішились природою, поїхали дальше на 20 км на водоспад позиряти. потішились, попили, погамали, поїхали назад. їду мол останній, свічу двом переднім. тут нам моргають машіни. зупиняємся десь метрів 500 перед мусарами, через залиті очі їх не бачим, курим-думаєм, забиваєм. вилітає три падли на дорогу, махають руками і полосатими фалами. мол пили верняк. та ви що, нізащо. бермікс, і то не пішов. один спригнув, мол їде з жінкою, спиртне не вживає, в п'ятку від якоїсь хворі колеться. а на нас двох пишуть протокол. дихальної трубки і поїздки в лікарню звичайно не було. розказав стисло, та загальний зміст думаю вловили. прикольна річ ота абсент. так, що там ще. а, через тиждень приходить рулон туалетної бумаги, мол в суд викликають. засилаю адвоката порішати. хоче падло 3,500 штрафу + виправні роботи або штуку на лапу + виправні роботи. засилаю другого за день до засідання. рішається все когнаком адвокату. третім казачком був би знайомий суддя, та обійшлось без нього. отак от.
Спасибо, посмеялся! я бы на месте Гаишнеков подсрачников нащелкал вам троим в придачу
![02_sad](/contents/pics/smiles/02_sad.gif)
я фигею, если вы не можете себя сдержать от бухла и переночивать в палатке, а не ехать сыним по дорогам, то хотябы не озвучивайте это на форумах, лучше сидите и жуйте, безответственные вы люди- мамины сыночки
![19_negative](/contents/pics/smiles/19_negative.gif)
таких людей научит только практическая наука в виде больничных пролежней и переломаных костей.
![13_evil](/contents/pics/smiles/13_evil.gif)
имхо