MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.11, 16:29
44
0 °С
Вітер: 1 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Остановка скутера Полицией. Делимся своими историями

Переглядів: 1524999
GiS адміністратор
10.06.2006 р.
answerview
Показати повідомлення
Как часто Вас останавливали ГАИшники на 50-ти кубовом мотороллере? К чему цеплялись? Какие были Ваши действия?
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
like
bad
shockingly
29.06.2013 р. відповів для User  
answerview
А всеодно - як на Густава вп'ятьох не гоните - а справитися не можете 15_badgrin

мало того, возможно он еще на нескольки форумах срачи разводит!

всем: учитесь! писюрва!  03_biggrin
[url=www.moto.com.ua/obv.php?id=22675]мотоцикл Hyosung GT650R EFI
Змінено: 29.06.2013 р., motoEPC
1
like
1
bad
shockingly
30.06.2013 р. відповів для motoEPC  
answerview
А всеодно - як на Густава вп'ятьох не гоните - а справитися не можете 15_badgrin

А чему учится ? Срач разводить в смысле?
Бред писать много ума не надо 01_smile
like
bad
shockingly
30.06.2013 р. відповів для avast  
answerview
Гайцы могут договорится о чем угодно, в харькове есть тело, которое бухим ездит чаще чем большинство зубы чистит. Его уже и менты знают, когда берут - везут к родным или друзьям, что бы бабла снять.

Вот только-что стал свидетелем колония наркоманов в машине в кустах "на точке". И машина недешёвая  и судя по голосам - там все как один... Думал проявить свою гражданскую позицию и позвонить "сообщить", посоветовался с родственниками и не "сообщил"... 03_biggrin   Вопрос, так на...я оно ментам, если всё моё окружение (и я) ложило? Менты вполне себе отражение НАС.
like
bad
shockingly
30.06.2013 р. відповів для Vervet  
answerview
Я вот сижу и думаю правду старые люди говорят "не тронь гавно, а то как..."Не ну зачем я так...

Поскольку модератором принято решение что вытирать ногиоб собеседника можно только по культурному, то я тебе отвечу выражением писателя Николая Островского   "Чем ответишь-то, сосунок? Сидел бы тишком, умней был бы!"

Данила, здесь нет оскорбления.
ОСКОРБЛЕНИЯ.
   оскорбление  будет квалифицироваться в качестве такового, только когда оно направлено непосредственно против конкретного лица или лиц.

А шож ты мне раньше не сказал???????  Если отсутствие направленности непосредственно на конкретного пользователя делает из оскорбления  просто обычную лирику, то я ж тогда развернусь по полной!!!
like
bad
shockingly
30.06.2013 р. відповів для badlo  
answerview
Ой даремно повівся Дімон! 03_biggrin НЕ можна сперечатися з Густавом,у ньго руки мабуть по локті об клаву зчесані.

Не надо меня недооценивать - не по локти - по колена.
1
like
1
bad
shockingly
30.06.2013 р.
answerview
не могу понять о чём такой длинный спор?  если знаешь что прав требуй алкотестер, после этого обычно (счастливой дороги) если быкуют едем в наркологию и доказываем кто не прав а потом по желанию подаём иск в суд. лично у меня был 2 года  назад инциндент где в наркологии подделали тест в их пользу хотя я с 93года даже пива не употребляю (есть на то веские причины) сделал в гор больнице платную не зависимую экспертизу и с ней к тому наркологу. про извинения и возвращение прав писать не буду (долго) но это единичный случай а в общем обычно заканчивается СЧАСТЛИВОЙ ДОРОГИ. ну а если не прав то считаю что наказание должно быть. а по поводу дыхнуть я смотрю по гайцу если пиветлив и в адеквате можно и  дыхнуть ну а если сразу с наездом то через алкотестер.
like
bad
shockingly
30.06.2013 р. відповів для dimonnice23  
answerview

А чему учится ? Срач разводить в смысле?
Бред писать много ума не надо 01_smile

э не! так уметь нада, что б всех цепляло!  03_biggrin
Данила! маладец!  30_crazy
like
bad
shockingly
30.06.2013 р. відповів для Gustav  
answerview
Ой даремно повівся Дімон! 03_biggrin НЕ можна сперечатися з Густавом,у ньго руки мабуть по локті об клаву зчесані.

боюсь спросить, а откуда то руки ростут?  03_biggrin
like
bad
shockingly
answerview
Старался. Пока по Крыму катался неделю здесь едва страницу осилили написать - чисто дети... Не знают как правильно кинуть на вентилятор.
like
bad
shockingly
answerview

боюсь спросить, а откуда то руки ростут?  03_biggrin
Отовсюду. Такие мохнатые, загребущие и одновременно наглые, крутящие дули.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
30.06.2013 р.
answerview
Не флудим в теме.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
avast
30.06.2013 р.
answerview
Есть предложение.
В связи с развитием андроид - приложений и устройств - сделать отдельную тему по мотобратским программам, туда же выкладывать ссылки на сборники документов по пдд, как по мне - это актуально
like
bad
shockingly
answerview
Тема есть
http://www.moto.com.ua/forum/topic-604963/%E0%ED%E4%F0%EE%E8%E4&all_v_pst=on
like
bad
shockingly
answerview
Момент. Приказ МВД регламентирует действия граждан?? Можно ссылку на текст приказа?

http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z0931-09
Н А К А З       09.09.2009  N 400/666
Про затвердження Інструкції про виявлення у водіїв транспортних засобів ознак алкогольного, наркотичного
чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції

Если офицер приказал солдату стрелять в гражданских, то отдающего приказ необходимо осуждать, а выполнившего уже нет - он выполнял приказ. Можете апеллировать к МВД о том, что их распоряжения не законны.

Издеваетесь?

Стаття 5. Діяльність міліції та права громадян

Міліція виконує свої завдання неупереджено, у точній відповідності з законом. Ніякі виняткові обставини або вказівки службових осіб не можуть бути підставою для будь-яких незаконних дій або бездіяльності міліції.

Приказ 400-600 Законен и я ссылаюсь на него как на Инструкцию по которой должен действовать работник ГАИ.
За нарушение данной инструкции работник ГАИ несет ответственность согласно законодательству. Это не просто
приказ МВД - это нормативно-правовой акт который зарегистрирован Министерство юстиции Украины и обязателен
к исполнению всеми работниками милиции.

Отказ фиксируется в протоколе.

http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z0374-09/conv
Н А К А З 26.02.2009 N 77

5.4. У разі відмови водія транспортного засобу від проведення огляду в закладі охорони здоров'я посадова особа Державтоінспекції МВС в присутності двох свідків складає протокол про адміністративне правопорушення, у якому зазначає ознаки сп'яніння і дії водія щодо ухилення від огляду.

Нет свидетелей "отказа" - нет и протокола. Без свидетелей "отказа" протокол составить невозможно.

Направив водителя в мед.учреждение ИДПС не выполняет не законных действий. Он нарушает закон в той части где ему предписывается провести осмотр на месте, направление в мед.учреждение законно.

Как может ГАИшник нарушать закон проводя осмотр на месте если Закон обязывает работника
ГАИ проводить осмотр на месте остановки? Направление в больницу без проведения осмотра на
алкоголь на месте действующим законодательством не предусмотрено. Это право водителя - где
проходить осмотр. Если хочет на месте - значит на месте, силой в больницу доставить нельзя.

Где тут те раз, два три четыре о которых вы написали?

Верховный суд Украины
Практика розгляду судами справ про адміністративні правопорушення,
що посягають на встановлений порядок управління (статті 185—1852 КпАП)
http://www.scourt.gov.ua/clients/vs.nsf/0/88DE37EDF92C0BE2C32572C900333D8F?OpenDocument&CollapseView&RestrictToCategory=88DE37EDF92C0BE2C32572C900333D8F

Согласно разъяснению Верховного суда Украины диспозицией ст.185 КУпАП предусмотрено, что
"вимоги працівника міліції та розпорядження — акт, юридично рівнозначний наказу, що виражений у категоричній формі, — мають бути законодавчо обґрунтовані. Вимоги працівника міліції повинні бути пред’явлені під час охорони ним громадського порядку".

Інколи протоколи про адміністративні правопорушення складалися щодо осіб, які не порушували громадського порядку"

Никто не мешает ИДПС ждать возле остановленной машины выхода водителя из ступора и его ответа на вопрос. Машина стоит - время идет... Можно даже параллельно продолжать несение службы.

Водитель ляжет спать, протрезвеет и на этом все закончится.

Виконувати разпорядження означает выполнять распоряжения - в том числе и дышать по требованию для контроля алкоголя в выдохе. ИДПС требует это касательно выполнения норм законодательства в части сбора оснований для привлечения к освидетельствованию.

Закон о дорожном движении.Статья 14Учасники дорожнього руху  зобов'язані:  
виконувати  розпорядження  органів  державного  нагляду    таконтролю щодо дотримання законодавства про дорожній рух;

Какой нормой законодательства о дорожном движении работнику ГАИ предоставляется право
требовать от водителя подышать на него, а водитель обязан это сделать? Цитату нормы закона пожалуйста.

Потому  что працівник міліції это не або військовослужбовця у зв'язку з їх участю в охороні громадського порядку

Верховный суд Украины о ст.185: "Вимоги працівника міліції повинні бути пред’явлені під час охорони ним громадського порядку".

Взыскание по одной статье поглощает взыскание по более мягкой статье.

Прикалываетесь?

Стаття 36. Накладення адміністративних стягнень при вчиненні кількох адміністративних правопорушень

При вчиненні однією особою двох або більше адміністративних правопорушень адміністративне стягнення накладається за кожне правопорушення окремо.

Ну и ладно. Так на основании чего вы тогда утверждали что в термин законодательство входят приказы по МВД? Статья в википедии?

Да, мнение юристов.

Нет. Вы привели сюда статью википедии у которой из источников статьи только это решение КС Украины является официальным документом, а остальное взято на просторах интернета. И не тулите мне истории что там принято использовать у юристов - у меня пол семьи юристы.

У вас пол семьи юристов и вы не знаете ст.19 Конституции?  08_lol
Змінено: 30.06.2013 р., GCC
like
bad
shockingly
30.06.2013 р. відповів для GCC  
answerview
А причины остановки прописаны в законе о милиции?
Да ладно - приведите список причин остановки и я вам найду к чему отнести остановку.

21-1) зупиняти транспортні засоби лише в разі: порушення правил дорожнього руху водіями; відсутності номерного знака на транспортному засобі або наявності номерного знака, який не відповідає встановленим вимогам, закріплений у не встановленому для цього місці, закритий іншими предметами чи забруднений, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів; наявності ознак, що свідчать про технічну несправність транспортного засобу; наявності даних, що свідчать про причетність транспортного засобу, його водія, пасажирів або вантажу до вчинення дорожньо-транспортної пригоди, кримінального чи адміністративного правопорушення; перебування транспортного засобу в розшуку; наявності даних про використання транспортного засобу з протиправною метою; необхідності опитування водія чи пасажирів про обставини вчинення дорожньо-транспортної пригоди, кримінального чи адміністративного правопорушення, свідками якого вони є або могли бути; необхідності залучення водія транспортного засобу для надання допомоги іншим учасникам дорожнього руху або працівникам міліції чи як свідка при оформленні протоколів про адміністративні правопорушення чи матеріалів дорожньо-транспортних пригод; проведення цільових заходів (операції, відпрацювання, оперативні плани) для перевірки документів на право користування і керування транспортним засобом, документів на транспортний засіб; виконання рішень про обмеження чи заборону руху, прийнятих уповноваженими на це державними органами; якщо спосіб закріплення вантажу на транспортному засобі створює небезпеку для інших учасників дорожнього руху; порушення визначеного порядку встановлення і використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв. Працівник підрозділу міліції повинен повідомити водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення;

какое конкретно право обозначенное ПДД, Конституцией, законом о дорожном движении или еще чем, таким образом нарушается?

КУ - Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
30.06.2013 р.
answerview
29.06.2013 г., на трассе между Новоазовском и Седово в 5.00 утра, инспекторами ГАИ было остановлено ТС. В машине находились 2 парня и девушка. На просьбу выйти из автомобиля, они отказались. После чего, сотрудники "Беркута", стали пускать в автомобиль ГАЗ, тем самым, просто на просто "ВЫТРАВИЛИ" людей из их ЧАСТНОЙ СОБСТВЕННОСТИ. После чего сотрудники "Беркута" совместно с инспекторами ГАИ, стали жестоко ИЗБИВАТЬ молодых людей, но на этом они не успокоились, они решили еще их и ОГРАБИТЬ!!!!!!!В последствии таких действий, ребята, на данный момент находятся в больнице, с переломами и сотресениями мозга!!!!!И теперь самое главное, зачем нам нужна такая милиция, которая, не то, что защищать, а наоборот избивает, унижает, своих же граждан, которые платят налоги и следовательно из этих самых налогов наша доблесная милиция, получает зарплату!!!Фамилии инспекторов ГАИ: Якут и Андреев!!!!

http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtopic.php?f=76&t=34546
http://www.0629.com.ua/news/339030
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 30.06.2013 р., Vervet
like
bad
shockingly
avast
30.06.2013 р. відповів для GCC  
answerview
Момент. Приказ МВД регламентирует действия граждан?? Можно ссылку на текст приказа?

У вас пол семьи юристов и вы не знаете ст.19 Конституции?  08_lol

Вы наверняка писали ответ не мне , а нашему шварценеггеру Густаву.
Кстати - спасибо за ликбез, очень внятно. уважение вам, плюсую
like
bad
shockingly
avast
30.06.2013 р. відповів для alikxom  
answerview
Тема есть
http://www.moto.com.ua/forum/topic-604963/%E0%ED%E4%F0%EE%E8%E4&all_v_pst=on

Там очень размазанно. Это скорее - тема для пользователей андроида, а не для мотофанов.
Надо , что бы в шапке были ссылки на мотопроги, на новые пдд и подзаконные акты. Нужно обьяснить людям , как обходить приколычи маркета *эта программа не становится на ваше устройство*.
Собственно - это не сложная задача, просто нужно собрать проги, тексты и  инструкции в одном месте. Если поможете - будет очень хорошо. Можете вы создать тему - я помогу с наполнением.
like
bad
shockingly
30.06.2013 р. відповів для Vervet  
answerview
29.06.2013 г., на трассе между Новоазовском и Седово в 5.00 утра, инспекторами ГАИ было остановлено ТС. В машине находились 2 парня и девушка. На просьбу выйти из автомобиля, они отказались. После чего, сотрудники "Беркута", стали пускать в автомобиль ГАЗ, тем самым, просто на просто "ВЫТРАВИЛИ" людей из их ЧАСТНОЙ СОБСТВЕННОСТИ. После чего сотрудники "Беркута" совместно с инспекторами ГАИ, стали жестоко ИЗБИВАТЬ молодых людей, но на этом они не успокоились, они решили еще их и ОГРАБИТЬ!!!!!!!В последствии таких действий, ребята, на данный момент находятся в больнице, с переломами и сотресениями мозга!!!!!И теперь самое главное, зачем нам нужна такая милиция, которая, не то, что защищать, а наоборот избивает, унижает, своих же граждан, которые платят налоги и следовательно из этих самых налогов наша доблесная милиция, получает зарплату!!!Фамилии инспекторов ГАИ: Якут и Андреев!!!!

Гаишникам 18_good
 Беркуту 19_negative
like
bad
shockingly
01.07.2013 р.
answerview
Стаття 36. Накладення адміністративних стягнень при вчиненні кількох адміністративних правопорушень

При вчиненні однією особою двох або більше адміністративних правопорушень адміністративне стягнення накладається за кожне правопорушення окремо.

Всё почти так, только ст.36 КУпАП желательно выложить в полном виде , где часть 2 гласит:
Якщо особа вчинила кілька адміністративних правопорушень, справи про які одночасно розглядаються одним і тим же органом (посадовою особою), стягнення накладається в межах санкції, встановленої за більш серйозне правопорушення з числа вчинених. До основного стягнення в цьому разі може бути приєднано одне з додаткових стягнень, передбачених статтями про відповідальність за будь-яке з вчинених правопорушень.

Гаишникам   13_evil  
Беркуту   13_evil  24_bomb
если это всё так, как пишут, то я в шоке!
Статья 58. Законы и иные нормативно - правовые акты не имеют обратного действия во времени, кроме случаев, когда они смягчают или отменяют ответственность лица.
*НЕТ ГЕНОЦИДУ мопедов в Украине!* [u
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин