MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.11, 10:51
30
-2 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Остановка скутера Полицией. Делимся своими историями

Переглядів: 1525348
GiS адміністратор
10.06.2006 р.
answerview
Показати повідомлення
Как часто Вас останавливали ГАИшники на 50-ти кубовом мотороллере? К чему цеплялись? Какие были Ваши действия?
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
like
bad
shockingly
02.09.2012 р.
answerview
Ехал на консерве, короче 3 ночи еду по грушевского (центр) голимая брущатка, тянусь в правом  где-то 30км/ч машин нету вообще... тут сзаду догоняют и врубают мусора кастрюлю...  Прижимаюсь:
м - доброй ночи сержант ... вашi документи?!
я - здрасте, причина зупинки?
м - проводимо операцiю "п'яний водiй - злочинець!"
я -  08_lol это вы меня остановили из-за того что я 30 тянулся? брущатка же, все тарабанит! Вы ж знаете, что это не причина остоновки...
м - ви в нас визвали пiдозру...
(я дал доки, он посмотрел, и пожелал счастливого пути...)

тянуть лямку типа доки не дам я не стал, посмотрел техпаспорт да и все! А если бы начал умничать скорее всего затянулось бы не на секунд 40! а на пол часа...
Карпаты2>Suzuki Address 50cc>Viper Matrix 150cc>Zongshen Winner 200cc>Tornado 250сс>Honda Silver Wing 400cc>Suzuki sepia>Honda Silver Wing 400>Honda Silver Wing 400>Honda Transalp 650
like
bad
shockingly
03.09.2012 р. відповів для IgorRu  
answerview

1.5. наземні транспортні засоби (далі - транспортні засоби) - це пристрої,  призначені для перевезення людей та/або  вантажу,  а також   встановленого   на   ньому   спеціального   обладнання  чи механізмів,  які  підлягають  державній  реєстрації  та  обліку  в органах  Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ  України  (далі  -  Державтоінспекція  МВС  України)  та/або допущені  до  дорожнього руху,  а також ввезені на митну територію
України  для  тимчасового  користування,  зареєстровані  в   інших країнах.

а как мы знаем из закона о дорожном движении:
Державній реєстрації  та  обліку  підлягають  ... та мопеди, що використовуються на автомобільних дорогах державного значення.

Ну и такой момент:
21.2. Контроль    за    наявністю   договорів   обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників  наземних транспортних засобів здійснюється:
    Державтоінспекцією  МВС України при складанні протоколів щодо порушень  правил  дорожнього  руху  (  1306-2001-п ) та оформленні матеріалів  дорожньо-транспортних  пригод;  {  Абзац другий пункту 21.2  статті  21 із змінами, внесеними згідно із Законом N 3565-VI ( 3565-17 ) від 05.07.2011 }

А как я понял из ситуации выше подобных условий не было.
Это всё очень интересно читать в сотый раз, но вопрос о другом я задавал - Почему Вы решили что страховка нужна только механическим транспортным средствам?
При чем тут полномочия ИДПС по проверке страховок? Человек сам сказал - страховки нет. Зачем контроль за наличием после этого нужен?
like
bad
shockingly
05.09.2012 р.
answerview
К автору этого видео сотрудники ДПС г.Донецка подъехали на стоянке во время того, как он ,сидя на мопеде говорил по телефону. Потребовали документы ,забрали паспорт и стали обвинять в том, что он управляет мопедом(!) без номера, прав и страховки.Вызвали эвакуатор и намерены были отправить мопед на штрафплощадку. Автор пока ещё немного путается в номерах статей законов , но свои права готов отстаивать во всех инстанциях.Подал иск в суд и жалобу в прокуратуру. Будем ему помогать по-возможности.
Статья 58. Законы и иные нормативно - правовые акты не имеют обратного действия во времени, кроме случаев, когда они смягчают или отменяют ответственность лица.
*НЕТ ГЕНОЦИДУ мопедов в Украине!* [u
Змінено: 05.09.2012 р., Motor50
like
bad
shockingly
05.09.2012 р.
answerview
Добрый всем день.Хотел отписаться по поводу А1.Сегодня звонили в МРЕО, там сказали что с кат А можна ездить на мотоцикле и всех скутерах.Тоесть эта А включает в себя А1.
Если кто не согласен с этим-прошу озвучить статтю нарушения если я еду на мопеде с кат А вместо А1.Только прошу не цитировать пункт ПДР А-двухколёсные...ОТ 50куб см и выше. Этот пункт я знаю.
like
bad
shockingly
05.09.2012 р. відповів для Artem103  
answerview
Добрый всем день.Хотел отписаться по поводу А1.Сегодня звонили в МРЕО, там сказали что с кат А можна ездить на мотоцикле и всех скутерах.Тоесть эта А включает в себя А1.
Если кто не согласен с этим-прошу озвучить статтю нарушения если я еду на мопеде с кат А вместо А1.Только прошу не цитировать пункт ПДР А-двухколёсные...ОТ 50куб см и выше. Этот пункт я знаю.

Статья нарушения? Так а при чем тут ПДД?
126ая статья Кодекса  Украины о административных нарушениях, часть вторая. 30-35 необлагаемых минимумов.
like
bad
shockingly
05.09.2012 р.
answerview
А вот текст заявления в прокуратуру (может кому ещё пригодится):
      Прокурору  Донецької області
      м. Донецьк-15, вул. Генерала   Антонова, 2
      83015
      _______,
      вул. _______, буд.___,кВ.__, м. Донецьк ,____
      тел.моб.   : _______

Заява
      про неправомірні дії  інспектора ДПС.
  21.08.2012 року близько 9-00 год.  на стоянці біля Льодової арени «Алмаз» по вул. Щетиніна  (Пролетарський район)  я , сидячи на своєму мопеді Хонда Дио 18 , розмовляв по мобільному телефону. На  стоянку в’ їхав патрульний автомобіль ДПС номер 2260  та під’їхав до мене. З нього вийшли двоє працівників ДАІ  і не пояснивши мені причину  звернення та суть скоєного мною правопорушення, почали вимагати документи.
      Моє прохання пред’явити  службові посвідчення , згідно із вимогами ЗУ «Про міліцію» інспектори проігнорували, в одного з них був відсутній службовий жетон. Після неодноразових моїх вимог один із інспекторів пред’явив таки своє службове посвідчення на ім’я Мєндєлєєва Олександра Олександровича а на питання  про скоєне  мною правопорушення , заявив, що я нібито порушив ПДР України, а саме : керував мопедом без номерного знаку та мотошолому.  Я повідомив інспектора, що мій транспортний засіб є мопедом 49,9 куб.см. , по дорогам державного значення я його не експлуатую, а наразі взагалі їм не керую, тому й тримаю мотошолом у руці. На вимогу інспектора я пред’явив свій паспорт та талон ,що підтверджує законність придбання мого мопеда. Інспектор Мєндєлєєв О.О. силоміць забрав в мене документи з рук, сів в патрульну машину та почав комусь дзвонити. Я почав вимагати повернення документів та пояснення причин моєї затримки. Ці вимоги були інспекторами проігноровані. Вони заявили , що  викликали евакуатор і збираються відібрати в мене моє майно (мопед) та направити його на штраф майданчик , оскільки я на їхню думку не маю права експлуататувати свій мопед.
  Інспектори ДАІ не змогли  чітко роз’яснити права особи, що притягується до адміністративної відповідальності ,згідно ст.63 Конституції України та ст.268 КУпАП українською мовою у письмовому вигляді.
 Ці наміри і дії  інспекторів розцінюються  як перевищення службових повноважень і утворюють склад злочину , передбаченого ч.1 ст.365 КК України  з оглядом на такі обставини :
1) Згідно ст.19 Конституції України ,посадові особи можуть діяти виключно в межах,що передбачені законодавством.
2) Забороняється вилучення паспорта громадянина України , а документи ,згідно із діючою редакцією ПДР , треба пред’являти ,а не передавати на вимогу співробітника ДПС.
3) На момент звернення до мене співробітників ДПС ,формально я не був водієм, оскілки не керував мопедом ,а вимоги п.2 ПДР (мати та пред’являти реєстраційні документи та водійське посвідчення  ) відносяться лише до водіїв механічних транспортних засобів , до числа яких мій мопед не відноситься з оглядом на визначення терміна «мопед» у п.1.10 ПДР :
мопед  -  двоколісний  транспортний  засіб, який має двигун з робочим  об'ємом  до  50  куб. см  або електродвигун потужністю до 4  кВт;
4) Мопед не прирівнян  до мотоцикла в українському законодавстві , а згідно із ст.1 Міжнародної Віденської Конвенції про дорожній рух, велосипед з підвисним двигуном (мопед) може вважатися  «механічним» транспортним засобом виключно при наявності на це  технічних підстав  та при умові  офіційного прирівнювання його до мотоцикла ,про що повідомляється Генсек ООН спеціальною нотою. Наразі відомостей про такі дії та заяви з боку України немає, отже мопед не є «механічним» ТЗ і вимоги щодо наявності у власників мопедів реєстрації та водійських посвідчень не мають під собою законних  підстав ,оскільки Міжнародна Віденська Конвенція про дорожній рух  є частиною національного законодавства . Це находить підтвердження у ст.9 Конституції України , ст.  54 ЗУ «Про дорожній рух» (Міжнародні угоди), п.1, п.2 Статті 19 ЗУ «Про міжнародні договори України»  . До того ж,  позначення «А1» у національних водійських посвідчення  повинно означати «мотоцикли з робочим вмістом двигуна до 125 куб.см.» ,а не «мопеди».
5) Згідно із вимогами ст.34  ЗУ «Про дорожній рух», мопеди, що експлуатуються поза дорогами державного значення, реєстрації не підлягають. Я не порушував цих вимог зазначеного  закону.
6) Оскільки я володію та експлуатую свій мопед з 2009 , тобто до вступу в дію вимог щодо реєстрації мопедів та наявності у їх водіїв водійських посвідчень , то з оглядом на те ,що закони та інші НПА не мають зворотної дії у часі (с.58 Конституції), а при прийнятті нових законів чи внесенні змін у діючі не допускається звуження об’єму  та змісту діючих прав та свобод (ст.22 Конституції), то маю підстави стверджувати, що вимоги інспектора ДПС щодо наявності в мене водійського посвідчення «А1» та реєстрації мого мопеда  - незаконні  та протиправні.
7) При складанні у моєму відношенні протокола та постанови  про притягнення мене до адміністративної відповідальності, інспектором Мєндєлєєвим О.О. були допущені  істотні процесуальні порушення та помилки, а саме:  
  вищевказаний інспектор здійснив розгляд адміністративної справи безоткладно , не  повідомивши мене про місто та час розгляду , не давши можливість забезпечитись юридичним захистом, не врахувавши всіх пом’якшуючих обставин, проігнорувавши усі докази моєї невинності у скоєнні правопорушення та взагалі, не маючи при цьому юридичної освіти та спеціального звання , що вимагається п.2.3.1 та п.4.1. Наказу МВС №77. Згідно п.15.6 Інструкції ,затвердженої  Наказом МВС № 111, він зобов’язан був  передати наприкінці зміни протокол командиру підрозділу та повідомити мене про час та місце розгляду адміністративної справи;
 у  протоколі та у постанові про притягнення мене до адміністративної відповідальності мій транспортний засіб інспектором визначено як «скутер»,але такого терміну у ПДР України не існує взагалі, тобто ,згідно із матеріалами справи, я керував невстановленим типом транспортного засоба ( про що , доречі ,інспектор відкрито заявляє  на відео) , але це не відповідає дійсності та обставинам справи;
  притягнення  мене до відповідальності за порушення п.2.3.(в) ПДР  також не відповідає обставинам справи, оскільки означений пункт ПДР передбачає вимоги щодо користування ременями безпеки водіями та пасажирами автомобілів, а до мопедів не має ніякого відношення;
  вимоги п.2.1(а) та 2.9(в) ПДР України також не відносяться до водіїв мопедів, оскільки мопед, як зазначено вище, по-перше, не є «механічним» ТЗ, а по-друге , особа, що керує таким ТЗ без посвідчення водія , формально водієм не вважається ,згідно із визначення терміна «водій» у п.1.10 ПДР у редакції Постанови КМУ №1029;
 згідно із ст. 2.7 Наказу №77 та ст.36 КУпАП , по кожному з встановлених правопорушень, повинно складатись окрема постанова , а не вписуватись усі порушення в один документ, тим більше, що інкриміновані мені порушення ПДР передбачають притягнення по різним статтям  КУпАП.
8) Інспектор Мєндєлєєв О.О. , окрім того, що протизаконно вимагав та утримував у себе мої документи, відмовлявся представитися та пред’явити службове посвідчення, звинуватив мене у правопорушеннях, яких я не вчиняв, так ще й оказував на мене психологічний тиск, погрожуючи відібрати мій мопед та відправити евакуатором на штрафмайданчик, всупереч вимогам ст.265-2, при тому факті, що мопед ніяким чином не міг суттєво перешкоджати руху інших ТЗ. При цьому він спонукав мене зробити якісь заяви та дати обіцянки на відеокамеру, якою другий інспектор увесь час знімав мене ,незважаючи на мій протест проти порушення моїх цивільних прав , захищених ст.307 ЦК України. Це є порушенням вимог ст.19  Конституції України : Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.

На підставі  викладеного, керуючись ст.ст. 5-7 ЗУ « Про звернення громадян», вважаю, що таке порушення законодавства з боку співробітників міліції є перевищенням службових повноважень та утворює склад злочину, передбаченого ч.1ст 365 КК України.
    Керуючись ст.ст. 94,95,97,КПК України,
      ПРОШУ:
1) Вжити заходів прокурорського реагування відносно співробітника ДАІ Мєндєлєєва О.О. та його напарника (прізвище не встановлене),які порушили законодавство;
2) Порушити по цьому факту кримінальну справу у порядку ст.97 КПК України;
3) Дати мені відповідь у порядку та терміни, передбачені ст.20 ЗУ «Про звернення громадян».

Додаток :
1)СD- диск з відеозаписом  цих подій;
2)Копія протоколу АХ1 №277190;
2)Копія постанови АН1 № 277190.

Дата _______      
      Підпис_______      
Статья 58. Законы и иные нормативно - правовые акты не имеют обратного действия во времени, кроме случаев, когда они смягчают или отменяют ответственность лица.
1
like
1
bad
shockingly
05.09.2012 р. відповів для Motor50  
answerview
21_umnik прочитал.Интересно чем закончится!Обязательно отпишитесь.
like
bad
shockingly
05.09.2012 р. відповів для Motor50  
answerview
написано интересно, но хочется заметить:
-надо бы ошибочки повычитывать
-если ты не управляешь ТС, а просто сидишь примус починяешь, то какие разговоры передавать или предъявлять? Вобще не поддерживать разговор и спиной повернуться.
-если все таки вспоминать о предъявлении документов из ПДД, то паспорт и имущественный документ это из другой оперы.
-я сомневаюсь, что установление законности приобретения тобою мопеда это вобще их компетенция.
-ИДПС не пишет тебе ПДД, поэтому не обязан излагать именно терминами из ПДД. Он пишет постановление. В его словаре твоё ТС является скутером.
-ИДПС оказывал моральное воздействие это как то не серьезно. Ну то есть вменить ему это в вину ну очень трудно. Мало ли кто от чего писяется.
-ну и вероятно надо все таки в заяве указывать какие именно статьи были тебе поставлены в вину. Потому что писать о том что ИДПС вынес постановление на месте без указания статьи по которому вынесено постановление не очень корректно. Может он имеет на это право.
-не думаю что ты вправе разъяснять ИДПС где ТС мешает дорожному движению, а где нет.
like
bad
shockingly
05.09.2012 р. відповів для Gustav  
answerview
Ну там как дело было: ехал себе чувак на работу на мопеде, зазвонил телефон в кармане, он притормозил, заглушил движок и скатился на стоянку (не болтать ведь посреди дороги или вообще на ходу). Естественно , на расслабоне, шлем снят, бо мешает разговаривать. Подкатывает патрулька ..., блин, забыл написать, что въехала она на стоянку вообще под "кирпич" и сразу к нему :  - А-аа!Без номераааааа! У-уу, давай , мол, доки и всё такое.., вот мы на свою камеру сняли, как ты ехал по дороге!
Надо отдать должное, парень не сильно растерялся (не впервой) и документы свои показал только после того, как инспектор втретий раз попытался объяснить суть совершённого правонарушения.Как бороться с необузданной страстью геев к штрафстоянкам , он уже научен, а в остальном ещё немого слабоват. Документы у него из рук попросту вырвали , я это сегодня уточнил, потому как прошлый ещё раз говорил ему, что бы только предъявлял ,да и то после того, как они свои предъявят о объяснят суть своих требований и всё такое... На его месте я бы ,скорей всего , умудрился бы не предъявлять ничего , но  тут надо тонко чувствовать ситуацию. Ничего, следующий раз будет предусмотрительней!
Да , правильно, как сотрудник ДПС, инспектор может попросить предъявить только права и "техпаспорт", ну страховку там, в определённых случаях.Однако, как сотрудник МВД, всё же имеет право установить личность гражданина в случае совершения им правонарушения или при подозрении во всяких нехороших делах ,в общем , согласно ЗУ "Про милицию". Изымать паспорт ,ясное дело, не имел полномочий. На счёт "талона о покупке" - это вообще никакой не документ, но, странным образом зачастую катит за отмазку.
На счёт "скутера" - уже в протоколе должно быть точно определено , каким именно ТС управлял привлекаемый к админответственности?! А может это мента глючит и видится ему посреди города чувак на водном мотоцикле без прав,номера и...денег 08_lol !?   А в дословном переводе с английского , скутер - это самокат 15_badgrin
В прошлом году помог отменить штраф за подобные "нарушения", так там инспектор написал в постанове : "...керував мото Хонда без номерного знака..." Судья этот момент учел , к стати!
По поводу морального давления : угроза забрать единственное транспортное средство и вернуть его с ШП за выкуп  вряд ли сможет классифицироваться  как невинная шутка 12_cray  Прокуроры такие "шутки" обожают, поскольку это к деньгам.
 Постановление на месте - незаконно (с номерами ст. КУпАП не успел разобраться), но, как показывает судебная практика, только ввиду этой мотивировки отменена уйма  постанов. Кроме этого в одной постанове должна быть одна статья КУпАП , об этом упомянул.Уже одно это должно быть причиной отмены постановы.
С помехой движению других ТС вопросов обычно не возникает : машины свободно объезжают - значит никак не мешает, если с трудом объезжают, значит чуток мешает, а в Кодексе фигурирует фраза  "существенно мешает", что в случае с мопедом (и мотоциклом так же) представить трудно. В конце видео гей просит двух прохожих засвидетельствовать тот факт, что мопед не мешает проезду и делает на копии протокола соответствующую запись, при этом подписей свидетелей там нет. Зачем...? А х.з.! Может от 365 УК решил перестраховаться.  06_question
А вообще на видео мне понравился момент, когда разговор зашёл о регистрации ботинков милиционера, на что тот парировал : - а у меня нет там 49 кубиков!!! 62_sarcastic  Гениально!
Р.С. Думаю ещё по линии МВД жалобу накатать, не помню, там сроки есть 10 дней или же месяц..?
like
bad
shockingly
06.09.2012 р. відповів для Motor50  
answerview
Ну там как дело было: ехал себе чувак на работу на мопеде, зазвонил телефон в кармане, он притормозил, заглушил движок и скатился на стоянку (не болтать ведь посреди дороги или вообще на ходу). Естественно , на расслабоне, шлем снят, бо мешает разговаривать. Подкатывает патрулька ..., блин, забыл написать, что въехала она на стоянку вообще под "кирпич" и сразу к нему :  - А-аа!Без номераааааа! У-уу, давай , мол, доки и всё такое.., вот мы на свою камеру сняли, как ты ехал по дороге!

А ну так это другое дело - экипаж ДПС видел его движение, могли про видео даже и не упоминать.
Надо отдать должное, парень не сильно растерялся (не впервой) и документы свои показал только после того, как инспектор втретий раз попытался объяснить суть совершённого правонарушения.Как бороться с необузданной страстью геев к штрафстоянкам , он уже научен, а в остальном ещё немого слабоват. Документы у него из рук попросту вырвали , я это сегодня уточнил.

Это они зря сделали. При наличии у парня свидетелей этого процесса они могут хорошо отгрести.

Да , правильно, как сотрудник ДПС, инспектор может попросить предъявить только права и "техпаспорт", ну страховку там, в определённых случаях.Однако, как сотрудник МВД, всё же имеет право установить личность гражданина в случае совершения им правонарушения или при подозрении во всяких нехороших делах ,в общем , согласно ЗУ "Про милицию".

Ему для проведения процесса установления личности надо бы не мало процедур провести. Это же не гоп-стоп - Стоять, я начинаю установление личности....
В общем с паспортом понятно.

На счёт "скутера" - уже в протоколе должно быть точно определено , каким именно ТС управлял привлекаемый к админответственности?! А может это мента глючит и видится ему посреди города чувак на водном мотоцикле без прав,номера и...денег 08_lol !?   А в дословном переводе с английского , скутер - это самокат

А еще певец такой Скутер , да?
Не цепляйся к мелочам, не распыляйся. Если при разбирательстве кому то будет не понятны слова которым он изложил суть скоенного правопорушення, он даст объяснения и на этом вопрос будет исчерпан. Тут не о чем писать прокуратуре.

По поводу морального давления : угроза забрать единственное транспортное средство и вернуть его с ШП за выкуп  вряд ли сможет классифицироваться  как невинная шутка 12_cray  Прокуроры такие "шутки" обожают, поскольку это к деньгам.
Есть два вида шутки - невинная и угроза жизни и здоровью.

Постановление на месте - незаконно (с номерами ст. КУпАП не успел разобраться), но, как показывает судебная практика, только ввиду этой мотивировки отменена уйма  постанов.

Андрей это же очень важно. Есть куча статей по которым ИДПС выносит постановление сам. Никаких дополнительных разбирательств, доказательств и тому подобного. Превышение скорости например. Никаких судебных слушаний не проводится.  В заяве написано что инспектор вынес постановление на месте и он за это негодяй. Но это же зависит от статьи по которой он выносил постановление, а она не указана. Может имел право, а может и нет.

Кроме этого в одной постанове должна быть одна статья КУпАП , об этом упомянул.Уже одно это должно быть причиной отмены постановы.
За это разговора нет.

С помехой движению других ТС вопросов обычно не возникает : машины свободно объезжают - значит никак не мешает, если с трудом объезжают, значит чуток мешает, а в Кодексе фигурирует фраза  "существенно мешает", что в случае с мопедом (и мотоциклом так же) представить трудно.
Что должно быть на этом месте через полчаса, ты не знаешь,  а ИДПС должен знать. Правительственный кортеж должен остановиться или газовую трубу будут выкапывать.  И не смотря на то что скутер маленький , он существенно мешает.
Я к чему веду - рассказывать гаишнику о том, что мешает на проезжей части, а что нет, не очень разумно.

Р.С. Думаю ещё по линии МВД жалобу накатать, не помню, там сроки есть 10 дней или же месяц..?
Лишь бы толк был.
like
bad
shockingly
09.09.2012 р.
answerview
Сегодня поделилась одна женщина из пригорода Донецка: права на мопед (только "А1") , с её слов, обошлись в 4000 тысячи гривень  в общей сумме . Далее, ещё ужасней : её знакомую тётку геи остановили за езду без шлема, в результате она отдала им 800(восемьсот 05_shok )  гривень и была безмерно счастлива , что они не упекли её дырчик на штрафмайданчик! 10_ireful2 Там людей настолько зашугали, что езда на мопеде у них приравнивается к курению дури 30_crazy
like
bad
shockingly
10.09.2012 р. відповів для Motor50  
answerview
бандитский город, вместо КУоАП "понятия"... То ли еще будет.
http://line.romanticcollection.ru/au/4_15av_48E91CC0_obBezZaUPLYLaLmLaLhLaPLGLeLaLr_3.gif
like
bad
shockingly
expert
10.09.2012 р. відповів для Motor50  
answerview
тётку геи остановили за езду без шлема, в результате она отдала им 800(восемьсот 05_shok )  гривень и была безмерно счастлива , что они не упекли её дырчик на штрафмайданчик!

а что за езду без шлема не самый минимальный штраф который существует на сегодня в пдд-51 85 грн???????
like
bad
shockingly
10.09.2012 р.
answerview
И эта власть активно в селах области агитирует за себя голосовать,вчера проезжал в с.Новоселовка рядом с с.Гранитное и п.Мирный так там регионы на агит-площадку много народу собрали, по приезжали агитаторы на не дешевых джипах с стройными сикритутками.
Змінено: 10.09.2012 р., alikxom
like
bad
shockingly
10.09.2012 р. відповів для alikxom  
answerview
приезжали агитаторы на не дешевых джипах с стройными сикритутками.

Хороши девчушки?? 25_spiteful
Гострі списи воріженьків Майорять у полі – Час настав нам,козаченьки - Відстояти волю!

like
bad
shockingly
10.09.2012 р. відповів для expert  
answerview
тётку геи остановили за езду без шлема, в результате она отдала им 800(восемьсот )  гривень и была безмерно счастлива , что они не упекли её дырчик на штрафмайданчик!
а что за езду без шлема не самый минимальный штраф который существует на сегодня в пдд-51 85 грн???????
Так точно, но только при этом нужно знать немного ПДД и чуток КУпАП 03_biggrin  
И самое печальное в этом - это то, что даже после подобных вздрючек ,люди не спешат навстречу знаниям,так сказать, а откладывают лавэ на следующий раз 02_sad
like
bad
shockingly
11.09.2012 р.
answerview
Сегодня районный суд отменил постанову по штрафу за управление без номеров и прав  по иску гражданина Украины (мопедиста) к автоинспекции   вот по этому инциденту:  http://www.youtube.com/watch?v=d_FDU_SZaSg
Подробности через неделю, когда у нас будет копия решения Суда. 03_biggrin
like
bad
shockingly
12.09.2012 р. відповів для Motor50  
answerview
18_good  42_friends  36_onthequiet
а формулировка какая - как обычно, "в связи с неявкой представителя ГАИ"?
http://line.romanticcollection.ru/au/4_15av_48E91CC0_obBezZaUPLYLaLmLaLhLaPLGLeLaLr_3.gif
like
bad
shockingly
12.09.2012 р. відповів для Motor50  
answerview
Сегодня районный суд отменил постанову по штрафу за управление без номеров и прав  по иску гражданина Украины (мопедиста) к автоинспекции   вот по этому инциденту:  http://www.youtube.com/watch?v=d_FDU_SZaSg

Мои поздравления! Ждем подробностей.
like
bad
shockingly
13.09.2012 р. відповів для Akeno  
answerview
18_good  42_friends  36_onthequiet
а формулировка какая - как обычно, "в связи с неявкой представителя ГАИ"?

Я ж говорю, что полный текст судебного решения боец получит примерно на следующей неделе. Почитаем, отсканируем и выложим здесь и везде, где сможем. Какой бы ни была мотивация отмены штрафа ,результат всё равно положительный. В исковом заявлении я привёл не менее 10 причин , по которым  "постанову необхідно скасувати,як протиправну". Кроме этого с пяток доводов, подтверждающих незаконность действий инспектора. На слушании дела присутствовать не смог, к сожалению, но, со слов нашего активиста, судья была очень адекватна и с пониманием отнеслась к делу. Однако дала понять, что вторая часть исковых требований (признание действий неправомерными) - это вопрос не такой простой в плане возможных последствий ..., а поскольку не такой актуальный ,как отмена штрафа, то лучше на нём не акцентировать внимание - сэкономишь нервы и время. 62_sarcastic  
Короче , мопеды ни в чём не виноваты, а виноваты их хозяева в том, что не знают законов и платят бандюкам мзду! (моё ИМХО).
Р.С. В будущем нужно подавать по каждому подобному случаю два отдельных иска : 1) с требованием отменить постанову о штрафе ; 2) о признании действий инспектора неправомерными. Желательно, сначала выиграть первый, потом, приложив решение суда, подать второй.Кроме этого написать на этого мента жалобу в прокуратуру  с  требованием возбудить уголовное дело по факту превышения должностных полномочий , фальсификации протокола и внесения в официальные документы заведомо ложных сведений, а так же в Управление  МВД  с требованием вынести дисциплинарное взыскание за вышеупомянутые должностные нарушения. Надо их дожимать, тогда Ваш мопед , а возможно и все мопеды, этот гей вместе со своим начальством будут видеть в кошмарных снах, а не в эротических!!! 10_ireful2
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин