Доброго времени суток. Столкнулся с такой проблемой: впускной патрубок летит каждые 1000км, уже третий купил
Дело в том что он телепается вместе с карбюратором. И из-за етого летит... Я уже и подлажывал резину под карб, со временем слетает. И походу я не первый сталкиваюсь с етим! Что можно придумать?
Это патрубки дерьмовые продают. У меня была подобная проблема, родной отходил 8 тыс., новый через 1 тыс. лопнул, следующий тоже.Я тогда взял старый патрубок, хорошо очистил его от резины, подобрал алюминиевую трубку такого же диаметра и отнес это дело к "аргонщику". Мне доварили эту трубку, потом экспериментальным путем отрезал лишнее, и соединил карбюратор с патрубком при помощи куска резинового патрубка и двух хомутов. Теперь это очень редкий случай, когда резинка лопает
Дякую друже .
З приводу ХХ у себе . Мокріння біля кришки карба - то фігня , знімав вчора заслонку і вал заслонки . З однієї сторони там сальнік - цілий все гут , з іншої де кришка , під стопорним кільцем стоїть пластикова шайба , втулок нема - просто дюрка в тілі карба , туда й вставляється вал ,вал сидить з цієї сторони просто свободніше - тому сопливить, в прорізі цього вала і кріпиться двома болтиками заслонка . Підібрав два о-рінга ( більший і меньший ), один поставив на вал , інший на прилив під кришку заглушку . Буду спостерігати . Але чому ХХ плавав коли торкав впускний резиновий колектор ... знову ЦЕЙ патрубок !
Виявив вчора ... репнутий патрубок впусний колектор . В мене вже стояв поміняний , рідний добре що поклеїв , вчора його поставив назад ( рідний репнув десь на 700 км - так швидко да ((( ) . Куплений патрубок в магазині виявивися УГ ... порепався майже весь . Короче пока очистив його від резини , тобто розрізав навпіл акуратно з обох сторін верх та низ , провівши ножом .
Наразі буду думати шукати кусок алюмінієвої трубки необхідного діаметра ... довжини там максимум 1 см потрібно добавить , щоб потіб коротким резиновим патрубком з'єднатися з карбом . А потім ще необхідно знайти хто це діло поварить ))) . Аргонщика знайомого нема . А на півавтоматі чи іншій сварці це можна зробити ? Бо технології крокують ))) .