Ось вже і добрався у Підкамінь, на вїзді розмістилася заправка місцевого бренду, "не завадило б заправитись" думаю, підїхав до колонки, пістолет в бак, гроші в касу, оператор вмикає колонку, а тут сюрприз :o із пістолета фонтан бензину через всі щілини, пістолет тече як старе решето, відпускаю курок, а з нього ще сильніше пре через дірки, кричу для оператора щоб вимикав, а то всього скута вже обілляв бензом, поки він гакав і шокав, то я вже скут і заправив і помив, і сам викупався в бензі
, а бензин тече на гарячу вихлопну трубу аж шкварчит і парує, "лиш би тільки не загорівся" подумав "якщо згорить заправка, то дурниці, їх є ще багато, а скут в мене один" , швидко відвожу мокрого скута всторону і миттєво витираю ганчіркою, підійшов мужичок спитав що трапилось, кажу що тече пістолет, а він у відповідь: "А що я зроблю?" засунув руки в кармани і побрів назад у свою коморку. То напевно вних такий прикол для збільшення продажу бензину, заправив не заправив, порозливав, лічильник нарахував - заплати.
Швиденько доїхав до замку, видно його здалека і звідусіль. Замок знаходиться на високому пагорбі оточений напівзруйнованою стіною шириною метра три, чуть вище ще одна масивна стіна із вбудованими вежами, а за стінами розташовався Домініканський монастир 17-18 століття, обійшов навколо, пофоткав, зайшов на подвіря, десь із середини монастиря долунали молитви ченців, в середину не заходив, трішки прогулявся по дворі, ще приїхало два автобуси з туристами