MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
21.11, 20:51
44
0 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Rexter 250 i Viper Cruiser 250 - обслуживание, ремонт, эксплуатация

Переглядів: 248690
25.02.2009 р.
answerview
Показати повідомлення
Всім привіт! Вчора (24.02.09) став я володарем Rexter 250. Оскільки мій рідний брат вже рік має viper cruiser 250, то порівнявши дані, майже однакові скутери, можна зробити висновок, що модель Rexter 250 краща:
1. колеса 12" і профіль резини вищий, на мою думку для України це плюс
2. передній гальмівний диск прямий, на вайпері він згинається, а потім кріпиться до колеса
3. прохід для охолодження варіатора іде до повітряного фільтра, там де він і має кріпитись
4. бак і розширювальний бачок спереді
5. відповідно до пункту 4 багажнік набагато більший ніж у viper cruiser 250
6. файка свічки залізна.
7. навіть лобове шкло товстіше!
8. Інструкція до 250-кі.
9. кришка для заливу тосолу, кріпиться на ланцюжку! 01_smile
До мінусів можна віднести негарну вихлопну трубу і кришку варіатора.
Взагалі складається враження що це вайпер підробка!
Але, зрештою, більш вагомі висновки можна буде робити під час експлуатації оскільки я ще на ньому ні кілометра не проїхав, але друг також має такого рекстера, поки що задоволений.
Надалі хочу в даній темі проводити порівняння Rexter 250 i Viper Cruiser 250 і взагалі обговорювати ці скутери.
Змінено: 25.12.2009 р., MopeDDriveR
like
bad
shockingly
1••14151617181920••24
12.06.2010 р. відповів для motowolv  
answerview
приезжать не нужно я и сам могу клапана отрегулировать
а вот насчет регулировки клапанов никто так и не сказал
пока здесь не написал про свою проблему
like
bad
shockingly
12.06.2010 р. відповів для Pavel2007  
answerview
Какой пробег, хоть раз регулировал клапана?
Скажем если много нагара на клапанах и головке то регулировка может и не помочь так, как клапана всё равно держать не будут!
Тогда только притирка(если они не прогорели)
Продам Geon Invader 150 2013г
like
bad
shockingly
12.06.2010 р. відповів для DSA  
answerview
пробег 6500
регулировал клапана 1 раз  после того как его купил
like
bad
shockingly
13.06.2010 р.
answerview
хочу поміняти ремінь варітора03_biggrin розмір який є на бегамото 918+22.5 а від хонди хелікс зовсім інші розміри найбільш схожий 906+22+30 від хонди 250 ( модель не писало)
можливо хтось пробував найти аналог  27_dash  бо я зайшов в тупік(((
атеновский є схожий 918+22.1+(і тут облом) 10.2 10_ireful2
кікайці плін міряли напевно китайським штангельциркулем(
like
bad
shockingly
13.06.2010 р. відповів для Baurov  
answerview
якщо хочеш щось типу фірмове став ту Атену. в мене така останньо стояла. Маю Поверлінк після пробігу в 7000. Можу продати. Тобі ще його хватить на довго.
[url=http://nomer.avtobeginner.ru]http://nomer.avtobeginner.ru/uamoto/BC394940AA.png
like
bad
shockingly
14.06.2010 р. відповів для tyxanton  
answerview
якщо хочеш щось типу фірмове став ту Атену. в мене така останньо стояла. Маю Поверлінк після пробігу в 7000. Можу продати. Тобі ще його хватить на довго.
like
bad
shockingly
14.06.2010 р.
answerview
После пригания неделю по неровностям наших дорог, созрел поставить газо-маслянные амортизаторы. Какой длины они должны быть? 320мм хватит, или надо больше?
like
bad
shockingly
14.06.2010 р. відповів для anom1  
answerview
Вот вчора вернулись з Одеси. Де я з братом прикупили собі по новому мотоциклу. Був на Веломото, і хочу сказати шо досить там цікаво.
От на що ми проміняли свої скутера:

Я тоже себе такого хочу хьюса,скажи какую скорость развивает обкатаный такой конь,что говорят,что хуже что лутше по сравнению с максиком?
like
bad
shockingly
14.06.2010 р. відповів для yuri_doma  
answerview
Точно не пам'ятаю, але ніби 320мм, але одне кріплення прийдеться переробляти.
like
bad
shockingly
14.06.2010 р. відповів для guyvan74  
answerview
Читай мою тему:
http://www.moto.com.ua/forum/topic-652579/
там я описую свого Хьюса.
like
bad
shockingly
20.06.2010 р. відповів для Baurov  
answerview
Міняв резинки на втулках, на яких мотор тримається, сподіваюсь ти ше мотор не зняв?

На майбутнє питання по рекстеру прошу задавати у відповідній відці, а то розводиш тут бардак!!!
like
bad
shockingly
22.06.2010 р.
answerview
Вчера заменил подшипники переднего колеса. Слева стоял -   "QC  50   6302-2RS",    а справа - "JHBC   CHINA   6302RS". Правый нууу ооочень туго крутился. Поставил два подшипника фирмы "DPI" с маркеровкой -  "6302-2RS" , цена за штуку 6 грн.

Немного о маркировке: буквы   "2RS" означает, что подшипник закрытый с двуг сторон. Буквы "RS" означает, что подшипник закрыт с одной стороны.

Хочу отметить, что несмотря на разные маркировки родных подшипников, оба родных подшипника были закрытыми с двух сторон.
like
bad
shockingly
23.06.2010 р. відповів для kruzhkovn  
answerview
Вчера заменил подшипники переднего колеса. Слева стоял -   "QC  50   6302-2RS",    а справа - "JHBC   CHINA   6302RS". Правый нууу ооочень туго крутился. Поставил два подшипника фирмы "DPI" с маркеровкой -  "6302-2RS" , цена за штуку 6 грн.

Немного о маркировке: буквы   "2RS" означает, что подшипник закрытый с двуг сторон. Буквы "RS" означает, что подшипник закрыт с одной стороны.

Хочу отметить, что несмотря на разные маркировки родных подшипников, оба родных подшипника были закрытыми с двух сторон.

китайці як завжди шось попутали )) або інших не було 45_smoke  і хз чи в мене вони вже мінялись? Аном 1?
like
bad
shockingly
29.06.2010 р.
answerview
Приобрел вот такие амортизаторы. Подскажите по креплению левого амортизатора. С правым пока вопросов нет, скоба с отверстием диаметром 8 мм практически готова. Меня интересует такой вопрос: диаметр крепления у амортизаторп на фото 10 мм, а диаметр пальца (оськи), на котором держиться старый - 14 мм. Кто как вышел из ситуации?
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
30.06.2010 р.
answerview
В общем проблема решилась сама собой, надо делать новое крепление, бо у родного длины резьбы не хватает
like
bad
shockingly
01.07.2010 р.
answerview
Я приобрёл такие, но с чёрной пружиной. Кто знает отличие  поведения этих амортизаторов с красной и чёрной пружиной?
like
bad
shockingly
01.07.2010 р. відповів для kruzhkovn  
answerview
Обычно на балонах пишут принадлежность к производителю, но мне, например, привезли без какой-либо коробки, соответственно никаких данных о призводителе, возможно это ТММР, но у них балоны подписаны, в общем КИТАЙ, проведу ходовые испытания, отпишусь
like
bad
shockingly
02.07.2010 р. відповів для yuri_doma  
answerview
Предполагаю, что разные пружины и соответственно разная жёсткость. Интересно какая мягче - красная или чёрная?
like
bad
shockingly
02.07.2010 р. відповів для kruzhkovn  
answerview
А есть еще синяя и желтая))).У меня красная,просто подбирал на цвет скута.Как поставлю,отпишусь
like
bad
shockingly
02.07.2010 р.
answerview
в этой ветке как раз хорошая дискуссия пошла,
http://www.moto.com.ua/forum/topic-105684/
рекомендую почитать последние 3 страницы, я понял, что красная пружина - это жесткие, но и производитель важен тоже
like
bad
shockingly
1••14151617181920••24
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин