MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
24.11, 08:17
28
+1 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Rexter 250 i Viper Cruiser 250 - обслуживание, ремонт, эксплуатация

Переглядів: 248746
25.02.2009 р.
answerview
Показати повідомлення
Всім привіт! Вчора (24.02.09) став я володарем Rexter 250. Оскільки мій рідний брат вже рік має viper cruiser 250, то порівнявши дані, майже однакові скутери, можна зробити висновок, що модель Rexter 250 краща:
1. колеса 12" і профіль резини вищий, на мою думку для України це плюс
2. передній гальмівний диск прямий, на вайпері він згинається, а потім кріпиться до колеса
3. прохід для охолодження варіатора іде до повітряного фільтра, там де він і має кріпитись
4. бак і розширювальний бачок спереді
5. відповідно до пункту 4 багажнік набагато більший ніж у viper cruiser 250
6. файка свічки залізна.
7. навіть лобове шкло товстіше!
8. Інструкція до 250-кі.
9. кришка для заливу тосолу, кріпиться на ланцюжку! 01_smile
До мінусів можна віднести негарну вихлопну трубу і кришку варіатора.
Взагалі складається враження що це вайпер підробка!
Але, зрештою, більш вагомі висновки можна буде робити під час експлуатації оскільки я ще на ньому ні кілометра не проїхав, але друг також має такого рекстера, поки що задоволений.
Надалі хочу в даній темі проводити порівняння Rexter 250 i Viper Cruiser 250 і взагалі обговорювати ці скутери.
Змінено: 25.12.2009 р., MopeDDriveR
like
bad
shockingly
1••13141516171819••24
02.06.2010 р.
answerview
фото я зробив но навіть не буду викладувати дуже погана якість і нічого не видно(( 10_ireful2  завтра сфоткаю на норм фотоапарат і зразу викладу 16_roll
like
bad
shockingly
07.06.2010 р.
answerview
Вот и я взял себе такой, буду тренироваться  01_smile
like
bad
shockingly
07.06.2010 р. відповів для yuri_doma  
answerview
Ну вітаю! Головне не губи голови, і намагайся завжди мудро оцінювати ситуацію.
like
bad
shockingly
07.06.2010 р.
answerview
ніяк не можу зробити норм фото цього болотніка 09_ireful1  вічно виходитьь або дуже темним або взагалі не видно((((( думаю на вихідних розберу повністю скут ( для подальшої модернізації) і тоді точно викладу фото 03_biggrin
like
bad
shockingly
07.06.2010 р.
answerview
anom1, дякую за напутствие, а Baurov подяка за старання, що ще болт не забив, на мому проханні 01_smile
Сьогодні наіздив 25 км, техніка мені сподобасась, хоч трохи відчутна вібрація на малих обертах, но не критично, правда вилізло одразу 2 моменти неприємних
1. Хотів підрегулювати оперативно дзеркала, но не тут то було, а ключом не підлізти, видно прийдеться пластик рульовий знімати раді такої простої речі
2. Інколи при повороті руля вліво, щось його (руль) повернути не пускає, пускає но со счелчком, не зрозумів ще що там чіпляє
Змінено: 07.06.2010 р., yuri_doma
like
bad
shockingly
08.06.2010 р. відповів для yuri_doma  
answerview
Попробуй поставити тахометр, щоб бачити обороти, особливо холостий він має бути ~1500 об/хв, холи обороти нижчі це не є добре, краще вже трохи вищі.
Перевір тиск в колесах, тоді може і руль почне краще повертатись 01_smile
like
bad
shockingly
08.06.2010 р.
answerview
доречі забув написати які я мав пригоди в понеділок зранку) їхав я собі з жінкою на село на скуті  45_smoke  як тут раптом фура( яку я ніяк не міг обігнати ) різко гальмує і на моє здивування в скуті пропало заднє гальма  13_evil  бракувало зовсім трішки щоб не заїхав під неї 10_ireful2  як наслідок сплавився задній шланг об глушник( шланг з верху армований а в середина в нього пластмасова)
проблему вирішив по нашому ( поставив шланг від ваз 2109) переварив трубку і штуцер і все вроді працює  21_umnik  фотки будуть пізніше
like
bad
shockingly
answerview
По второму вопросу - проверь подшипники рулевой колонки. Или сними пластик морды и визуально оцени обстановку.
Я не байкер. Я - ВОДИТЕЛЬ МОТОЦИКЛА!
like
bad
shockingly
answerview
anom1, дякую за напутствие, а Baurov подяка за старання, що ще болт не забив, на мому проханні 01_smile
Сьогодні наіздив 25 км, техніка мені сподобасась, хоч трохи відчутна вібрація на малих обертах, но не критично, правда вилізло одразу 2 моменти неприємних
1. Хотів підрегулювати оперативно дзеркала, но не тут то було, а ключом не підлізти, видно прийдеться пластик рульовий знімати раді такої простої речі
2. Інколи при повороті руля вліво, щось його (руль) повернути не пускає, пускає но со счелчком, не зрозумів ще що там чіпляє

2.) Были такие же симптомы, оказалось, что цеплялся шланг переднего тормоза(из-за чего немного и потёрся). Загляни спереди под облицовку над передним крылом мож и у тебя тоже.
like
bad
shockingly
09.06.2010 р.
answerview
Спасибо за ответы 20_drinks Хочу спросить сразу по маслу: прочитав всю инструкцию на английском языке, не увидел где там написано, сколько масла заливать в двигатель и сколько в редуктор? Я так понял что и в двигатель и в редуктор заливается однотипное масло 10W40?
like
bad
shockingly
DSA з днем народження!
09.06.2010 р. відповів для yuri_doma  
answerview
Нет в  редуктор нужно трансмисионное масло 80W-90
Типа такого http://begemoto.com/index.php?productID=25
в редуктор нужно заливать через верхнее отверстие пока не начнёт выливатся оно и является контрольным уровнем.
А в двигателе есть щуп. на котором показан уровень.
Продам Geon Invader 150 2013г
like
bad
shockingly
09.06.2010 р.
answerview
А сколько его туда влазит? в двигатель и редуктор? По поводу 80W90 знаю, в том то и весь прикол, что в инструкции четко написано 10W40  21_umnik
Кстати до этого был Defiant Norris - тав в инструкции написано про 80W90, у брата Defiant Pluton, там тоже 80W90. А вот у приятеля SKYMOTO Cadet , там в инструкции написано, что в редуктор надо лить 10W40, он еще переузнавал
like
bad
shockingly
09.06.2010 р. відповів для yuri_doma  
answerview
А сколько его туда влазит? в двигатель и редуктор? По поводу 80W90 знаю, в том то и весь прикол, что в инструкции четко написано 10W40  21_umnik
Кстати до этого был Defiant Norris - тав в инструкции написано про 80W90, у брата Defiant Pluton, там тоже 80W90. А вот у приятеля SKYMOTO Cadet , там в инструкции написано, что в редуктор надо лить 10W40, он еще переузнавал

Тебе уже написали, что в двигатель заливается масло с вязкостью 10w40 в объеме 750-800 мл (по щупу), а в редуктор - 80w90 (влазит 175-180мл).
like
bad
shockingly
10.06.2010 р. відповів для kruzhkovn  
answerview
нарешті зробив досить пристойне фото і зразу фото як я поставив шланг від ваз 2109 56_yahoo
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
10.06.2010 р.
answerview
доречі виникла ще лдна проблема( не можу завезти скут ( таке враження ніби сів акум 10_ireful2  але навіть на автомобільному мотор ледве крутиться від стартера 13_evil  і може хтось підкаже чи можна зняти стартер не розбираючи мотор? і яким чином )бо пробува його сьогодні витягнути і не зміг ( ніби шось його з середини не пускає 27_dash що я тільки не пробував 30_crazy
like
bad
shockingly
11.06.2010 р. відповів для Baurov  
answerview
стартер фіксується тільки на 2 болтах, а в моторі він ніяк не фіксується.
like
bad
shockingly
11.06.2010 р.
answerview
Розібрався я сьогодні зі стартером 10_ireful2  розібравши старетр я побачив що він весь в маслі ( сальнік вже anom1 міняв і поставив не того розміру 02_sad (трішки менший внутрішній діаметер )
і через що він і перегрівсмя і задубів) після детального огляду виявився закорочений якір 13_evil  ремонту не підлягає  31_bigboss  відповідно попав на рідному місці в 200 грн 43_help
like
bad
shockingly
12.06.2010 р.
answerview
помогите разобраться с проблемой а то на ветке торнадоводов никто не хочет помочь  02_sad
когда двигатель холодный работет нормально
а когда проеду километров 5 потом на скорости от 0 до 40 начинает чихать
что ето может быть ???
и как устранить проблему ???
like
bad
shockingly
DSA з днем народження!
12.06.2010 р. відповів для Pavel2007  
answerview
отрегулируй клапана 90%     -  на холодную зазор нормальный, прогрелся метал расширился, клапан не полностью закрывается
накрылся пусковой обогатитель 10%  -  на холодную "вытянутый подсос" , всё ОК. Но прогрелся "подсос убрать надо", а он не убырается
Продам Geon Invader 150 2013г
like
bad
shockingly
12.06.2010 р. відповів для Pavel2007  
answerview
помогите разобраться с проблемой а то на ветке торнадоводов никто не хочет помочь  02_sad
когда двигатель холодный работет нормально
а когда проеду километров 5 потом на скорости от 0 до 40 начинает чихать
что ето может быть ???
и как устранить проблему ???

Некоторые советы тебе дали. Так что не нужно писать, что никто не хочет помочь. Или ты хочешь чтобы к тебе приехали и сделали скутер? Пошевели извилинами и приложи руки.
like
bad
shockingly
1••13141516171819••24
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин