MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
18.12, 09:41
28
+4 °С
Вітер: 1 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Rexter 250 i Viper Cruiser 250 - обслуживание, ремонт, эксплуатация

Переглядів: 249429
25.02.2009 р.
answerview
Показати повідомлення
Всім привіт! Вчора (24.02.09) став я володарем Rexter 250. Оскільки мій рідний брат вже рік має viper cruiser 250, то порівнявши дані, майже однакові скутери, можна зробити висновок, що модель Rexter 250 краща:
1. колеса 12" і профіль резини вищий, на мою думку для України це плюс
2. передній гальмівний диск прямий, на вайпері він згинається, а потім кріпиться до колеса
3. прохід для охолодження варіатора іде до повітряного фільтра, там де він і має кріпитись
4. бак і розширювальний бачок спереді
5. відповідно до пункту 4 багажнік набагато більший ніж у viper cruiser 250
6. файка свічки залізна.
7. навіть лобове шкло товстіше!
8. Інструкція до 250-кі.
9. кришка для заливу тосолу, кріпиться на ланцюжку! 01_smile
До мінусів можна віднести негарну вихлопну трубу і кришку варіатора.
Взагалі складається враження що це вайпер підробка!
Але, зрештою, більш вагомі висновки можна буде робити під час експлуатації оскільки я ще на ньому ні кілометра не проїхав, але друг також має такого рекстера, поки що задоволений.
Надалі хочу в даній темі проводити порівняння Rexter 250 i Viper Cruiser 250 і взагалі обговорювати ці скутери.
Змінено: 25.12.2009 р., MopeDDriveR
like
bad
shockingly
1••12131415161718••24
29.05.2010 р.
answerview
У меня такой вопрос, на кону окончательный выбор или Рекстер или Вайпер   27_dash
У Вайпера на саднем колесе стоит надкрылок, чтобы не заляпывало двигло и внутреннюю сторону пластика. На Рекстере хоть и хорошее колесо, но этого надкрылка я не вижу, как же вы еэдите в мокрую погоду? Мотор наверно после поездки очень заср.....ый или там другая защита? 34_wacko2
like
bad
shockingly
29.05.2010 р.
answerview
Anom 1  розібрався я з амортом ( прокачав по стрінке) замінив сайлентблок! але з зарядкою я так і не розібрався(( є варіант полетіло реле зарядки але не впевнений 02_sad  підключав генератор на пряму через діоди на акум зарядка була в нормі  02_sad  а через реле все глухо  35_hang  цікаво скільки коштує це реле 12_cray
like
bad
shockingly
29.05.2010 р.
answerview
Я решил проблему с амортами так:Изменил угол наклона,получил мягкую работу и большой багажник 01_smile
Не пьешь вино-засохнет ум,и разум разом помутится,не пьешь-умрешь,и пьешь-умрешь,так будем пить и веселиться!(О.Хайям)
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
30.05.2010 р. відповів для yuri_doma  
answerview
В Рекстера весить маленьке, резинове крило над колесом, яке не дуже добре захищає двигун, але терпимо. Я вирізав нове крило, широке і довге зі старого поліка. В результаті проблема із захистом від бруду, можна сказати, відпала. Крило можна вирізати подовшим, колесо зїсть залишок скільки йому необхідно. Естетичний вигляд нового крила також не є важливим, оскільки його не видно.
like
bad
shockingly
30.05.2010 р. відповів для Baurov  
answerview
Заїдь на Укравтозапчастину і спитай, думаю ти дешевше не знайдеш.
like
bad
shockingly
31.05.2010 р. відповів для anom1  
answerview
anom1, дякую за відповідь, і якщо ще є можливість, можеш викласти фото, як ти прикріпив заднє заморобне крило?
like
bad
shockingly
31.05.2010 р. відповів для yuri_doma  
answerview
Фоток я немаю, і скутера вже теж немаю. Але, повір мені, там нема нічого складного.
like
bad
shockingly
answerview
Кожен робить по своєму, це зрозуміло, але я прошу поради, ти крило до чого кріпив, тільки що дзвонив на Укравтозапсастину, попросив що б вони подивилися туди, вони говорять що там голий двигун, і щиток немає куди закріпити 02_sad
like
bad
shockingly
answerview
В мене до рами була приварена залізна бляшка. В тій бляшці три отвори. Через ті отвори самонарезами (такі як кріплять пластік) притянуте резинове крило. По стандарту це крило коротке. Коли робиш нове крило, "на око" прикінув квадрат, і вирізав його з резини, приставив до бляшки самонарезами, чи шилом зробив отвори, притянув і все. Найтяжкіше в цій операції це розібрати скутер.
Я шось не розумію ви вже повністю вивчили всі переваги і недоліки цих скутерів, шо вам росходиться який там болотнік? Я б взагалі на такі речі уваги не звертав.
like
bad
shockingly
answerview
Я був там (в Києві) на Укравтозапчастині на вихідних, порівнював ці 2 скутери Вайпер (хоть ві там і називається Рекстер першої партії) і Рекстер, як на зло всі "Вайпера" які осталися без передніх крил. хоть і плюс - це м`які амортизари, мінуси розміщення баку. Рекстер, це другий китайський завод "ZN". Я вже закрив очі на супер тверді амортизиатори, а на крило не звернув уваги, коли їхав додому, в мене зородилася мисля що я щось недодивився, і вже дома, відкривши фото, я побачив, ось він суттєвий недолік - нема крила, і в послєдствіі забризганий двигун. Завтра машина  на філію в моєму місті, і мені треба вирішити, ще сьогодні.
Тоді питання таке, 1. я можу прикріпити крило, не знімаючи пластика?
2. Якщо знімаєш пластик, чи не відломлюються замочки? ( якщо вони там є)
like
bad
shockingly
answerview
Теоретично можна але я не пробував, і думаю шо це буде важко.
Якщо ви возмьмете Рекстера або Вайпера, то їх треба буде розбирати у будьякому випадку, оскільки 80% імовірність шо там щось вилізе.
Це скутери на яких можна їздити, але їх постійно треба тримати в "тонусі". Нажаль такі реалії життя.
like
bad
shockingly
answerview
Дякую за відповіді, підросту, поставлю рейтінг +1, пише що залишилось 1 день 01_smile
Є ще питання по регулюванню клапанів, (як правильно їх регулювати на Рекстері), але це поки не терміново 01_smile Може десь є вже викладена методика по регулюванню клапанів 250-ток? anom1, ти ще писав про проблему щеплення, в чому вона заключається?
like
bad
shockingly
answerview
Про регулювання клапанів подивись гілку про торнадо там в шапці є посилання.
А проблема щеплення в тому, що воно швидко (відносно) закінчується, тобто стираються накладки десь приблизно на 10 000км, хоча в кожного по різному, наприклад брат проїхав 14 000 км і не міняв. Все залежить від умов експлуатації, тому щеплення треба шанувати і тоді воно довше прослужить. Коли щеплення закінчується то треба купляти нове, або як варіант пробувати клеїти накладки на старе щеплення.
Тут написано про клейку накладок:
http://www.moto.com.ua/forum/topic-386853/
like
bad
shockingly
02.06.2010 р. відповів для yuri_doma  
answerview
anom1, дякую за відповідь, і якщо ще є можливість, можеш викласти фото, як ти прикріпив заднє заморобне крило?

завтра сфоткаю і викладу як АМОН 1 вирішив питання з болотніком 03_biggrin
like
bad
shockingly
02.06.2010 р.
answerview
Вот вчора вернулись з Одеси. Де я з братом прикупили собі по новому мотоциклу. Був на Веломото, і хочу сказати шо досить там цікаво.
От на що ми проміняли свої скутера:
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
02.06.2010 р.
answerview
синій навіть в ящику гарно виглядає 03_biggrin  ти всетаки купив китайский? і скло ти докупляв чи ні?
like
bad
shockingly
02.06.2010 р. відповів для Baurov  
answerview
Все ж таки купив китайський 01_smile Чикай ти зі склом, я ше з мотоциклом не розібрався.
Подивимся як він себе покаже.
like
bad
shockingly
02.06.2010 р. відповів для Baurov  
answerview

завтра сфоткаю і викладу як АМОН 1 вирішив питання з болотніком 03_biggrin

Дякую, буду чекати 20_drinks
like
bad
shockingly
02.06.2010 р. відповів для anom1  
answerview
Все ж таки купив китайський 01_smile Чикай ти зі склом, я ше з мотоциклом не розібрався.
Подивимся як він себе покаже.

И за сколько, если не секрет, в Одессе этот китаец обошолся?
like
bad
shockingly
02.06.2010 р. відповів для Chelovek  
answerview
Це, мабуть, ні для кого не секрет. Його ціна вказана в прайсі веломото, який весить на загальнодоступному сайті, і складає 17 864 грн.
Змінено: 02.06.2010 р., anom1
like
bad
shockingly
1••12131415161718••24
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин