MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
22.11, 07:30
30
-3 °С
Вітер: 4 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Rexter 250 i Viper Cruiser 250 - обслуживание, ремонт, эксплуатация

Переглядів: 248706
25.02.2009 р.
answerview
Показати повідомлення
Всім привіт! Вчора (24.02.09) став я володарем Rexter 250. Оскільки мій рідний брат вже рік має viper cruiser 250, то порівнявши дані, майже однакові скутери, можна зробити висновок, що модель Rexter 250 краща:
1. колеса 12" і профіль резини вищий, на мою думку для України це плюс
2. передній гальмівний диск прямий, на вайпері він згинається, а потім кріпиться до колеса
3. прохід для охолодження варіатора іде до повітряного фільтра, там де він і має кріпитись
4. бак і розширювальний бачок спереді
5. відповідно до пункту 4 багажнік набагато більший ніж у viper cruiser 250
6. файка свічки залізна.
7. навіть лобове шкло товстіше!
8. Інструкція до 250-кі.
9. кришка для заливу тосолу, кріпиться на ланцюжку! 01_smile
До мінусів можна віднести негарну вихлопну трубу і кришку варіатора.
Взагалі складається враження що це вайпер підробка!
Але, зрештою, більш вагомі висновки можна буде робити під час експлуатації оскільки я ще на ньому ні кілометра не проїхав, але друг також має такого рекстера, поки що задоволений.
Надалі хочу в даній темі проводити порівняння Rexter 250 i Viper Cruiser 250 і взагалі обговорювати ці скутери.
Змінено: 25.12.2009 р., MopeDDriveR
like
bad
shockingly
1••10111213141516••24
22.04.2010 р.
answerview
а такие амортизаторы подойдут для Cruiser 250 ??
http://www.begemoto.com/index.php?productID=2508
или лучше такие ??
http://www.begemoto.com/index.php?productID=1672
like
bad
shockingly
23.04.2010 р. відповів для kruzhkovn  
answerview
http://ch250.net/servicemanuals.htm
Ставив простий кітайський ксенон "infolight" рік назад заплатив 750грн, за пару, на двох з братом.
like
bad
shockingly
23.04.2010 р. відповів для Pavel2007  
answerview
Я собі ставив, ніби, 320мм, в них з обох боків сайлентблокі, і один сайлентблок переробляв на вушко.
like
bad
shockingly
23.04.2010 р. відповів для anom1  
answerview
Благодарю за консультацию и за ссылку.
Хочу поменять масло в редукторе, какое и сколько заливать?
Где находиться сливное и заливное отверстие? беглым взглядом его не обнаружил, но подозреваю, что необходимо снимать левую крышку.
like
bad
shockingly
23.04.2010 р. відповів для kruzhkovn  
answerview
заливати треба масло 75w90 трансмісійне, автомобільне, бажано дорожче, шоб його поміняти треба знімати кришку варіатора і там під мідними шайбами є 2 болта: нижній зливний, а верхній заливний і заодно контрольний. заливати масло доти доки воно не потече з верхнього отвору (приблизно 150грамм).
like
bad
shockingly
23.04.2010 р. відповів для anom1  
answerview
Дякую, коли підросту на цьому форумі, то поставлю тобі великий плюс  17_wink
like
bad
shockingly
05.05.2010 р. відповів для anom1  
answerview
anom1, с какой периодичностью меняешь масло в двигателе? В родной инструкции написано, что первые несколько тысяч км пробега надо менять масло через каждую тысячу км(т.е. 1000км, 2000км, 3000км), ты следовал этим указаниям?
Змінено: 05.05.2010 р., kruzhkovn
like
bad
shockingly
05.05.2010 р. відповів для kruzhkovn  
answerview
На рідному маслі краще довго не їздити - до 300км. На першій заміні проїхав десь 600км. А потім вже як хочеш: можеш поступово збільшувати кількість км, а можеш зразу виїзджати масло до кінця. Я міняю масло від 2500 - 3000км.
like
bad
shockingly
answerview
дякую
like
bad
shockingly
answerview
у меня утром плохо заводиться, приходиться прикрывать воздушное отверстие рукой ( как бы подсос 01_smile ). Нет ли обогатителя в нём или что-то в этом роде? Есть ли у тебя такая проблема?
like
bad
shockingly
05.05.2010 р. відповів для kruzhkovn  
answerview
Скутер завжди має заводитись без проблем, будь він гарячий чи холодний (правда коли гарячий, а електроклапан вже втиг залісти тоді треба дати трошки газу). Збагачувач в ньому є - це електроклапан шо іде в карбюратор.
like
bad
shockingly
07.05.2010 р. відповів для anom1  
answerview
привет! интересуют следующие вопросы:
1.) Менял ли ты масляный фильтр и если менял, то где его приобретал? где он находиться в моторе? что он собой представляет?
2.) Ты рассказывал, что менял подшипники в переднем колесе, где их покупал? Приобретал по номеру подшипника или подбирал, или с какой-то другой техники подходят?
like
bad
shockingly
11.05.2010 р. відповів для kruzhkovn  
answerview
1. Масляний фільтр - це залізна сітка - знаходиться вона під широким болтом який під пробкою рівня масла, міняти її нетреба, тільки чистити.
2. Підшипник я підбирав по номеру, купляв на "ГалПідшипник". Плюс сальнік, але трохи ширший, бо такого самого не було.
like
bad
shockingly
12.05.2010 р. відповів для anom1  
answerview
дякую
like
bad
shockingly
13.05.2010 р. відповів для anom1  
answerview
а ты в магазине покупал или заказывал по интернету? зашёл на ихний сайт и не могу найти возможности заказать по интернету (
like
bad
shockingly
18.05.2010 р.
answerview
Тук,тук,тук,а что сюда никто не заглядывает(на ветку)? 03_biggrin
like
bad
shockingly
18.05.2010 р.
answerview
Есть идея приобрести данный скутер (Rexter или Cruiser) Как он в управлении? Не кидает ли руль? Как чувствуются неровности на дороге?
like
bad
shockingly
18.05.2010 р. відповів для kruzhkovn  
answerview
Зайди на сайт интернет-магазина "Бегемото". Там есть запчасти для 250-к. Сетчатый маслофильтр стоит 20 грн.
Я не байкер. Я - ВОДИТЕЛЬ МОТОЦИКЛА!
like
bad
shockingly
18.05.2010 р. відповів для yuri_doma  
answerview
Порівнювати дані скутера з мотоциклами, мабуть, недоцільно. На фірмових максіках не катався тому також неможу порівняти керування.
Можу тільки порівняти Ректер і Круїзер, а відмінність в них одна, в плані керування, це колеса. На Рекстері коли в колесах низкий тиск - то таке враження, що скутер розвалюється, але зато досить мягко іде. Коли дати нормальний тиск, тоді все добре і нічого "не розвалюється", але зато нерівності відчуваються більш гостріше. В Круїзері таких "настройок" нема, там колеса 13" і низький профіль резини, відповідно: або нормальний тиск в колесах, або криві диски. Звісно, шо в Рекстері шо в Круїзері гуму можна змінювати, і тоді будуть змінюватись і характеристики.
На рахунок  "Не кидает ли руль?" то тут, мабуть, мого досвіду водіння замало, оскільки я не розумію цього виразу.
like
bad
shockingly
18.05.2010 р. відповів для yuri_doma  
answerview
Есть идея приобрести данный скутер (Rexter или Cruiser) Как он в управлении? Не кидает ли руль? Как чувствуются неровности на дороге?

Управляется эта техника великолепно. Угла выноса рулевой колонки достаточно для комфортного передвижения по городским улицам и на трассе. По колесам тебе все описал anom1. Еще меняют стоковые амортизаторы на газомасляные для наших дорог с плохим покрытием. Отрабатывают неровности на УРА.
Я не байкер. Я - ВОДИТЕЛЬ МОТОЦИКЛА!
like
bad
shockingly
1••10111213141516••24
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин