MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
22.11, 12:24
13
+2 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Rexter 250 i Viper Cruiser 250 - обслуживание, ремонт, эксплуатация

Переглядів: 248709
25.02.2009 р.
answerview
Показати повідомлення
Всім привіт! Вчора (24.02.09) став я володарем Rexter 250. Оскільки мій рідний брат вже рік має viper cruiser 250, то порівнявши дані, майже однакові скутери, можна зробити висновок, що модель Rexter 250 краща:
1. колеса 12" і профіль резини вищий, на мою думку для України це плюс
2. передній гальмівний диск прямий, на вайпері він згинається, а потім кріпиться до колеса
3. прохід для охолодження варіатора іде до повітряного фільтра, там де він і має кріпитись
4. бак і розширювальний бачок спереді
5. відповідно до пункту 4 багажнік набагато більший ніж у viper cruiser 250
6. файка свічки залізна.
7. навіть лобове шкло товстіше!
8. Інструкція до 250-кі.
9. кришка для заливу тосолу, кріпиться на ланцюжку! 01_smile
До мінусів можна віднести негарну вихлопну трубу і кришку варіатора.
Взагалі складається враження що це вайпер підробка!
Але, зрештою, більш вагомі висновки можна буде робити під час експлуатації оскільки я ще на ньому ні кілометра не проїхав, але друг також має такого рекстера, поки що задоволений.
Надалі хочу в даній темі проводити порівняння Rexter 250 i Viper Cruiser 250 і взагалі обговорювати ці скутери.
Змінено: 25.12.2009 р., MopeDDriveR
like
bad
shockingly
1••9101112131415••24
05.12.2009 р. відповів для anom1  
answerview
Тому мені здається що розміщення радіатора за баком має більше плюсів ніж мінусів, оскільки підчас руху оголодження цілком вистачає, а коли рухаєшся дуже повільно в розміщенні радіатора вже нема принципової різниці.

еще один плюс що бак у твоего рекстера залізний
на відміну від Круізера
ось мій десь знизу тріснув
коли заливаю більше двох літрів то він починає текти  02_sad
а щоб замінити на рекстеровський бак потрібно 300 гривень  02_sad
like
bad
shockingly
06.12.2009 р.
answerview
А кто мне подскажет,заднее колесо от Торнадо и Рекстера взаимозаменяемы?по шлицам и посадочному размеру?Кто в курсе скажите,а то движок от Торнадо я вкатил,все класс,ездим,но разные колеса не очень....Переднее на 12 пятиспицевое,а заднее на 13 трех...Есть возможность заказать от Рекстера,а вдруг шлицы не подойдут.... 27_dash
Не пьешь вино-засохнет ум,и разум разом помутится,не пьешь-умрешь,и пьешь-умрешь,так будем пить и веселиться!(О.Хайям)
like
bad
shockingly
07.12.2009 р. відповів для Labuh  
answerview
Почитайте 6-у сторінку цієї теми, я там про колеса писав.
like
bad
shockingly
07.12.2009 р.
answerview
Благодарю,про колеса я прочитал,они взаимозаменяемы,можно заказывать....Аппаратом я доволен,хотя получилась сборная солянка,будучи 150-кой он был Тайгером,получил движок и приборку от Торнадо,передняя подвеска как у Рекстера,на 12,вообщем мутант...А багажник здоровый как ни у кого... 60_tease
Не пьешь вино-засохнет ум,и разум разом помутится,не пьешь-умрешь,и пьешь-умрешь,так будем пить и веселиться!(О.Хайям)
like
bad
shockingly
27.02.2010 р.
answerview
Вот вирішив і я техніку підготувати. Думаю кольца поміняти, і заодно проточити і відполірувати там де треба, бо шось зауважив шо мій скутер підберає трохи масла, і незнаю з чим це звязано. Наразі зняв головку і циліндр. Особливого нагару я не зауважив, нагар як нагар. З фотографії головки видно, що вона трохи відрізняється від Вапера.
Пробіг 12 000 км заправляюсь завжди 92-м бензином на найдешевшій заправці.
Змінено: 27.02.2010 р., anom1
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
27.02.2010 р. відповів для anom1  
answerview
а зазор на клапанах какой? и расход какой?
все проходит,и ЭТО-тоже пройдет !
like
bad
shockingly
28.02.2010 р. відповів для dimonred  
answerview
Зазор на мому моторі точно не виставиш, але якшо вірити мануалу то він має складати 0.10мм на впуск і на випуск.
А росхід в мене десь трохи більше 3 літрів, якшо по місту то 10 літрів на 300км (3.33 л/100), по трасі можна і в менше 3 літрів вписатись.
Змінено: 01.03.2010 р., anom1
like
bad
shockingly
28.02.2010 р. відповів для anom1  
answerview
а у меня был 0,5 впуск и о,8 выпуск. сделал 0,9 впуск и 1,4 выпуск.....расход увеличился примерно на 2/3 литра...теперь около 6 литров на 100....над что то делать... 27_dash
все проходит,и ЭТО-тоже пройдет !
like
bad
shockingly
07.04.2010 р.
answerview
Привет! Ребят, нужна инструкция к REXTER 250, помогите кто может. Вот мой мэйл: turbo86kvn@mail.ru
like
bad
shockingly
07.04.2010 р. відповів для SergZ  
answerview
Подскажите где их искать, эти Укрзапчасти, есть у них сайт или только почтовый адрес?
brenn
like
bad
shockingly
08.04.2010 р. відповів для brenn  
answerview
да конечно у них есть сайт  www.uaz-upi.com

Там и каталог мототехники и запчастей, правда фоток нету!
Продам Geon Invader 150 2013г
like
bad
shockingly
08.04.2010 р. відповів для DSA  
answerview
Спасибо, сейчас посмотрим что у них есть.
brenn
like
bad
shockingly
09.04.2010 р.
answerview
Доброго времени суток,
У меня на круизере полопались пыльники переднего амортизатора, в продаже их нигде  не нашел. Может кто-то боролся с этой проблемой и подскажет чем их заменить?
like
bad
shockingly
19.04.2010 р. відповів для Chelovek  
answerview
Chelovek, привет! У меня REXTER 250.
На днях провёл следующее обслуживание:
- заменил масло в вилке, в каждое перо необходимо 60 мл, я залил масло фирмы ELF для автомобильных коробок передач. Результат - вилка стала работать комфортней(мягче).
- заменил пыльники переднего амортизатора , подошли от явы 350638, лишь пришлось их укоротить. Для справки : диаметр несущей трубы моего REXTER 250 равен 34 мм.
Змінено: 19.04.2010 р., kruzhkovn
like
bad
shockingly
19.04.2010 р. відповів для kruzhkovn  
answerview
Chelovek говорить шо в нього Круїзер, а в круїзера 250сс спереді не гофри від "яви", а пильники. Тому, чи підійдуть йому гофри це ще питання.
Якщо Круїзер 150сс тоді можна ставити говри від "яви", бо вилка така сама як в Ректера
like
bad
shockingly
20.04.2010 р. відповів для anom1  
answerview
anom1, у меня инструкция на REXTER 250 40 страниц(сложно назвать это инструкцией для мототранспорта  01_smile ), у тебя такая же инструкция?
like
bad
shockingly
21.04.2010 р. відповів для kruzhkovn  
answerview
А як ти думаєш? Я користуюсь цією:
http://mpsracing.net/helix-manual/
плюс схема проводки
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
21.04.2010 р. відповів для anom1  
answerview
Привет, по твоей ссылке у меня выдаёт ошибку (http://mpsracing.net/helix-manual/).
Ты ставил задні амортизатори ТММР, как они работают по сравнению со стандартными при езде одному и вдвоём? Выложи их фотки.
Ты писал про МК05, что это?
like
bad
shockingly
22.04.2010 р. відповів для kruzhkovn  
answerview
Я на "стандартних" амортизаторах взагалі не їздив, бо я вважаю шо на них неможливо їздити. Зразу поставив від Вайпер Круїзер - стало краще. Потім купив ТММР стало ше краще - скутер не годайться на швидкості, і при різкому спрацюванні (горб, яма) амортизатори мягко спрацьовують і не сходяться настільки щоб виник удар. Але не все так гладко 02_sad : Наприкінці минулого сезону вони потекли 02_sad .
МК05 - типу бортовий комп'ютер, який показує обороти, напругу і годин. Дуже корисним в ньому є вольтметр, ну і, звісно, тахометр.
нова ссилка:
http://bill.laudeman.com/helix/manual/index.html
like
bad
shockingly
22.04.2010 р. відповів для anom1  
answerview
Согласен стандартные задние аморты очень жёсткие.
У нас на рынке запчасти на маленькие скутера, на Вайпер Круїзер ничего нет, вот и  не знаю что себе подобрать  02_sad .
Эты сылка тоже не открывается ( .
Какой ксенон себе ставил и по чём он?
Змінено: 22.04.2010 р., kruzhkovn
like
bad
shockingly
1••9101112131415••24
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин