MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
22.11, 13:11
44
+2 °С
Вітер: 1 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Rexter 250 i Viper Cruiser 250 - обслуживание, ремонт, эксплуатация

Переглядів: 248711
25.02.2009 р.
answerview
Показати повідомлення
Всім привіт! Вчора (24.02.09) став я володарем Rexter 250. Оскільки мій рідний брат вже рік має viper cruiser 250, то порівнявши дані, майже однакові скутери, можна зробити висновок, що модель Rexter 250 краща:
1. колеса 12" і профіль резини вищий, на мою думку для України це плюс
2. передній гальмівний диск прямий, на вайпері він згинається, а потім кріпиться до колеса
3. прохід для охолодження варіатора іде до повітряного фільтра, там де він і має кріпитись
4. бак і розширювальний бачок спереді
5. відповідно до пункту 4 багажнік набагато більший ніж у viper cruiser 250
6. файка свічки залізна.
7. навіть лобове шкло товстіше!
8. Інструкція до 250-кі.
9. кришка для заливу тосолу, кріпиться на ланцюжку! 01_smile
До мінусів можна віднести негарну вихлопну трубу і кришку варіатора.
Взагалі складається враження що це вайпер підробка!
Але, зрештою, більш вагомі висновки можна буде робити під час експлуатації оскільки я ще на ньому ні кілометра не проїхав, але друг також має такого рекстера, поки що задоволений.
Надалі хочу в даній темі проводити порівняння Rexter 250 i Viper Cruiser 250 і взагалі обговорювати ці скутери.
Змінено: 25.12.2009 р., MopeDDriveR
like
bad
shockingly
1••891011121314••24
04.10.2009 р. відповів для Labuh  
answerview
Тоже думал сделать воздуховод к радиатору, но поставил куллера от компа вместо штатного вентилятора, и теперь не вижу смысла в этой затее... стрелка поднимается аккурат до первой отметки после синей зоны
like
bad
shockingly
04.10.2009 р.
answerview
Ты скажи,при движении 90-100 вентилятор постоянно маслает?У сына на Торнадо работает почти постоянно,хотя у кореша на Браво 260 сработал первый раз месяца через два,в пробке.Вот это правильно... 27_dash
Не пьешь вино-засохнет ум,и разум разом помутится,не пьешь-умрешь,и пьешь-умрешь,так будем пить и веселиться!(О.Хайям)
like
bad
shockingly
04.10.2009 р. відповів для dss_troy  
answerview
Тоже думал сделать воздуховод к радиатору, но поставил куллера от компа вместо штатного вентилятора, и теперь не вижу смысла в этой затее... стрелка поднимается аккурат до первой отметки после синей зоны
Но при работающих кулерах?
Не пьешь вино-засохнет ум,и разум разом помутится,не пьешь-умрешь,и пьешь-умрешь,так будем пить и веселиться!(О.Хайям)
like
bad
shockingly
04.10.2009 р.
answerview
В мене вентелятор включається тільки по пробкам, по трасі він ніколи не включається.
Але от зарас проблема: чомусь перестав включатись. Замикаю між собою два дроти шо ідуть від датчика на радіаторі, тоді включається, а так нехоче. Впринципі зарас це не проблема бо його дуже тяжко нагріти, але всеж таки, цей датчик може полетіти? Може хтось знає?
like
bad
shockingly
04.10.2009 р. відповів для Labuh  
answerview
Конечно при работающих... Хотя, на трассе сложно сказать, работают они или нет. По крайней мере, со стоковым вентилятором, на трассе, температура вылазила чуток выше четверти шкалы, а сейчас еле до начала дотягивает
like
bad
shockingly
06.10.2009 р.
answerview
Наконец-то слили фотки фанарей в темное время суток:
Первая - горят габариты и стопы
Вторая - только стопы
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
06.10.2009 р. відповів для dss_troy  
answerview
Досить непогано світить! І скільки обійшовся такий тюнінг? А нолік десятків мені здається трохи криво на номері весить 01_smile
like
bad
shockingly
07.10.2009 р. відповів для anom1  
answerview
Обошлось в 90 грн... Одна полоска ультраярких светиков стоит 60 грн. Делится она на куски по 3 светика. Из одной полоски выходит 8 кусочков. На стопы ушла целая полоска (поделили на 4 куска по 6 светиков), на габариты ушло 4 куска по 3 светика.

А нолік десятків мені здається трохи криво на номері весить

Да, надо переклеить... все руки не доходят 01_smile
like
bad
shockingly
18.10.2009 р. відповів для anom1  
answerview
Цікаво як пройде операція 01_smile . Скільки за двигун дав?
Операция по вживлению донорского органа прошла успешно,пациент очнулся и уже вовсю меня катает 56_yahoo Получил положительные моменты такие   1.Двигатель более мощный,это понятно   2.Более просторный багажник.   3. Изумительную работу подвески.     А теперь по порядку...Я очень не хотел терять багажник,на 150-ке он попросторнее,поэтому сместил точку крепления амортов вперед,и сразу убил двух зайцев,получил требуемый объем для шлема и подвеска стала работать как на лимузине,правда основная работа оказалась по переделке бардачка,более трех метров сварочного шва(по пластмассе).Так же по другому расположил аккумулятор,он теперь в своем уютном домике,его не видно и не слышно 39_heat При необходимости подзарядка будет осуществляться через гнездо прикуривателя,через него же подкачка шин и подзарядка телефона,остальное на фотках(последняя фотка прикол) 60_tease
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
19.10.2009 р. відповів для Labuh  
answerview
да давно хотл поставить,  но движок от браво, но ето будет не скоро, 1-го октября син родился, бабки уходят со скоростю звука! так что как нибуть по позже,
Крепление двигателя переделывал?
Продам Geon Invader 150 2013г
like
bad
shockingly
20.10.2009 р. відповів для Labuh  
answerview
С аккумом хорошее решение...
А горловина радиатора не мешает свечу выкручивать? У меня в том месте почти квадратный лючок для регулировки клапанов и замены свечи...
like
bad
shockingly
20.10.2009 р. відповів для Labuh  
answerview
Непогано получилось. Як зауважив dss_troy свічку буде погано викручувати, плюс, раджу від себе, основний запобіжник, той шо до акумулятора підведений, краще вивести на доступне місце. За рагунок перероблення кріплення тепер інтеграл влазить - це приємно, в мене тільки "колокол" і то половинка.
Змінено: 20.10.2009 р., anom1
like
bad
shockingly
20.10.2009 р.
answerview
Главный предохранитель выведен в бардачок,там же и розетки.А свечу я пробовал выкручмвать,нормально
like
bad
shockingly
27.10.2009 р. відповів для Labuh  
answerview
Интересно проводку и зажигание переделывал?
Комутатор и реле регулятор менял?
Крепление двигателя осталось прежнее?
Продам Geon Invader 150 2013г
like
bad
shockingly
28.10.2009 р.
answerview
Проводка подверглась небольшим изменениям,реле зарядки и коммутатор от Торнадо,а крепления двигла совершенно новые,старые остаются ,но не используются. 20_drinks
like
bad
shockingly
01.12.2009 р.
answerview
Ось і настав перший день зими. Але погода дозволяє ще їздити, принаймні мені 01_smile
Ось я і подумав описати особливості моєї експлуатації в холодну погоду:
Всетаки рідинне охолодження в холодну пору року також краще за повітряне (при працюючому термостаті). Двигун прогрівається набагато шивидше
ніж при повітряному охолодженні. Мені здається що в мене термостат відкривається десь на 1/3 "білої зони", оскільки коли рухаєшся повільно то температура доходить до робочої зони а це в мене половина "білої зони", а коли рухаєшся температура не опускається нижче 1/3 "білої зони" при якій би швидкості я не рухався, і з якою нагрузкою. Тому мені здається що розміщення радіатора за баком має більше плюсів ніж мінусів, оскільки підчас руху оголодження цілком вистачає, а коли рухаєшся дуже повільно в розміщенні радіатора вже нема принципової різниці.

По експлуатації загалом:
Всетаки "закінчилось" сцеплення десь після 10 000км, тому цей вузол я важаю найгіршим в моторі, і який потребує бережливого ставлення. Хоча в брата на Круїзері вже майже 14 000км і сцеплення ніби ще є.
Тормозна система виявилась надійніша ніж сцеплення, задні тормозні колодки я поміняв при досягнені пробігу 11 500км, і вони ще до металу не стерлись навіть і не думали. Передні колодки ще в нормі і мають ще не одну тисячу проїхати.
Далі десь після 10 000км проявилась проблема з електрикою, стартер в скутері крутив, але не було іскри, але вирішилось все не дуже просто, але зато дешево - контакт на втичках має бути хороший! Тепер в мене напруга на холостому ході менше 14В з включеним ксеноном (+30вт)  не падає.
На даний момент пробіг 11 850км і ще скутер на сплячку я не ставлю.
like
bad
shockingly
04.12.2009 р.
answerview
Всім власникам Круізерів і Рекстерів привіт! В районі нашого проживання (с. Сокільники біля Львова) зявився цікавий екземпляр круізерекстера. Цікаво те що пластик сірого кольору із написами Viper Cruiser, а вот двигун, а саме кришка варіатора точнісінько така сама як на Рекстері. Вони суттєво відрізняються і думаю що навіть не взаємозамінні. Спочатку, як перший раз побачив з далеку, засумнівався що може 150-ка. бо кришка чорна, і кік може знятий. Але ні, сьогодні на перехресті (я був на машині) стояв біля мене, двигун такий як в Рекстера. І що саме цікаве наїзник - дівчина! Ще зауважив, коли рухалась за мною, легкий тюнінх у вигляді діодів в габаритах. Єдине на що не звернув увагу так це на колеса. Відомо що на рекстері диски 12". Спочатку була мисля що рідний двигун по якихось причинах замінили, але тепер схиляюсь до думки що скутер куплений не дуже давно (номер свіжий) можливо останні партії "Веломото" замовляли на якомусь іншому заводі.
Шановна власниця загадкового сірого скутера Viper Cruiser, яка кожного дня проїзжає через с. Сокільники що біля Львова, якщо Ви читаєте це повідомлення відгукніться! Нам буде дуже цікаво і приємно з Вами познайомитись!
[url=http://nomer.avtobeginner.ru]http://nomer.avtobeginner.ru/uamoto/BC394940AA.png
Змінено: 04.12.2009 р., tyxanton
like
bad
shockingly
04.12.2009 р. відповів для tyxanton  
answerview
Шановний tyxanton я так розумію що ваша дружина не в курсі того шо Ви тут пишите 03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin
І взагалі власники Круізерів і Рекстерів не забудьте в неділю приїхати в парк 01_smile
like
bad
shockingly
04.12.2009 р. відповів для anom1  
answerview
Здоров ДІМОН!  бачив я тебе якось в львові біля скрині і довго дивився на твій скут такий чистий був!  я в львів дуже часто їзджу по роботі на чоловського 2 приблизно 2 рази в тиждень і тільки раз бачив твій скут треба буде якось здиьатись і зробити тест драйв рекстера і торнадо! це змагання влаштуєм весною!  20_drinks
Dimkadj:) Жизнь-говно,но мы с лопатой!!!
[URL=http://smajliki.ru/smilie-810574311.html]http://s12.rimg.info/21308299b85359b7b80339f2dd37cf2a.gif
like
bad
shockingly
05.12.2009 р. відповів для Dimkadj  
answerview
Без питань! Весною зустрінемось! А скутер я стараюсь більш-менш в чистоті тримати, тоді він гарно виглядає, а коли брудний то не дуже.
like
bad
shockingly
1••891011121314••24
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин