MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
22.11, 19:18
44
+2 °С
Вітер: 1 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Rexter 250 i Viper Cruiser 250 - обслуживание, ремонт, эксплуатация

Переглядів: 248716
25.02.2009 р.
answerview
Показати повідомлення
Всім привіт! Вчора (24.02.09) став я володарем Rexter 250. Оскільки мій рідний брат вже рік має viper cruiser 250, то порівнявши дані, майже однакові скутери, можна зробити висновок, що модель Rexter 250 краща:
1. колеса 12" і профіль резини вищий, на мою думку для України це плюс
2. передній гальмівний диск прямий, на вайпері він згинається, а потім кріпиться до колеса
3. прохід для охолодження варіатора іде до повітряного фільтра, там де він і має кріпитись
4. бак і розширювальний бачок спереді
5. відповідно до пункту 4 багажнік набагато більший ніж у viper cruiser 250
6. файка свічки залізна.
7. навіть лобове шкло товстіше!
8. Інструкція до 250-кі.
9. кришка для заливу тосолу, кріпиться на ланцюжку! 01_smile
До мінусів можна віднести негарну вихлопну трубу і кришку варіатора.
Взагалі складається враження що це вайпер підробка!
Але, зрештою, більш вагомі висновки можна буде робити під час експлуатації оскільки я ще на ньому ні кілометра не проїхав, але друг також має такого рекстера, поки що задоволений.
Надалі хочу в даній темі проводити порівняння Rexter 250 i Viper Cruiser 250 і взагалі обговорювати ці скутери.
Змінено: 25.12.2009 р., MopeDDriveR
like
bad
shockingly
1••78910111213••24
30.08.2009 р. відповів для kost274  
answerview
Да хрен с ним с бардачком есть кофр но 500 баксов дороговато (пока) 23_ireful3 У сына Торнадыч так что этот мотор знаю Но весь скутер менять неохота устраивает думал подыщу от японца двигло но пока застопорюсь по финансовым соображениям 38_focus
Не пьешь вино-засохнет ум,и разум разом помутится,не пьешь-умрешь,и пьешь-умрешь,так будем пить и веселиться!(О.Хайям)
like
bad
shockingly
17.09.2009 р.
answerview
Установил вчера на адиатор конструкцию из компьютерных вентиляторов. Ощущения здесь http://www.moto.com.ua/forum/topic-183201/message-431201/#431201
like
bad
shockingly
18.09.2009 р. відповів для Labuh  
answerview
Росмотри вариант двигателя от браво 260сс, там цилиндр вперёд смотрит, думаю должен подойти, вот бы фотки гдето достать самого двигла оценить крепление да и габариты!
Продам Geon Invader 150 2013г
like
bad
shockingly
19.09.2009 р.
answerview
От браво движок в два раза дороже
Не пьешь вино-засохнет ум,и разум разом помутится,не пьешь-умрешь,и пьешь-умрешь,так будем пить и веселиться!(О.Хайям)
like
bad
shockingly
28.09.2009 р.
answerview
Ну от пройшов я на свому Рекстері 10 000км. За цей час впринципі нічого страшного не сталося:
- Треба вже проводити рівізію варіатора.
- Десь на 5 000км. Накрився один підшипник на передньому колесі через нікудишній сальнік.
- Перші тисячі була проблема зарядки акумулятора, проблема була в стику проводки.
- Є проблема перезарядки акумулятора, тому завжди їжю якщо не зі світлом, то з габаритами.
- Десь після 5 000км почав вимахуватись підсос. Проблема ніби в плюсовому дроті живленя який іде на підсос з генератора. В генератор я лазити не став, перекинув "+" підсоса на плюс який появляється після ввімкнення запалення.
- Полетіло резинове кольцо в клапанній кришці, куда входить шток для регулювання клапанів.
- Недавно почав карбюратор вимахуватись, але думаю шо нічого страшного, зроблю.
- Тормозні колодки я ще не міняв, хоча нові я вже давно маю і передні і задні.
- Задня резина пройде ше десь 5 000км. максимум.
По тюРнінгу:
-Поставив задні амортизатори ТММР
-МК05
-ксенон
По експлкатації:
- По місту... перепрошою по Львову 01_smile , на 10-тьох літрів бензини, я прохожу 300км+-20км, колись більше колись менше. Заправляюсь на най дешевшій заправці "ANP" 92-гим бензином.
- По водінню нема шо сказати диван є диван.

Наразі ніби все, продовжуєм їздити 01_smile
Змінено: 28.09.2009 р., Wicker
like
bad
shockingly
29.09.2009 р. відповів для anom1  
answerview
Ну что ж... так держать 01_smile
Реально, практически ничего страшного с транспортом не произошло...
like
bad
shockingly
01.10.2009 р.
answerview
Привет, народ!
Сегодня, поставил жирную точку в вопросе нехватки некоторого количества ватт, для нормального функционирования электрической схемы скутера с установленными галогенками 55/60 ватт. Проблема заключалась в том, что даже после замены всех лампочек в приборке, и замены ламп подсветки в фарах на светодиоды, катастрофически нехватало напряжения в сети для зарядки аккума при включенном ближнем свете. Если день покататься с включенными фарами, то на утро можно и не завестись...

Сегодня были приобретены две ленты ультраярких светодиодов. Ленты запросто делятся на куски по 3 светодиода. Ленты было решено использовать для замены ламп в задних фонарях (стоят 5/21 ватт). Попутно, заменил лампочку подсветки номера на светодиод (5 ватт кушала). Операция прошла успешно, пациент чувствует себя нормально. Все показатели в норме. Так, если, до операции, при заведенном двигателе включить фары, то ток заряда падал до 12,9 В, а при нажатии на тормоз, снижался ниже отметки в 12 В. Теперь, даже при включенном дальнем и зажатом тормозе, ток заряда на ХХ не падает ниже 14,4 В.

Такая вот фигня... Внутри фонари теперь выглядят вот так:
первая фотка - зажат тормоз
вторая фотка - включены габариты и зажат тормоз
ночную фотку выложу чуток позже
Змінено: 01.10.2009 р., dss_troy
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
01.10.2009 р. відповів для anom1  
answerview
7. навіть лобове шкло товстіше!

Походу, мое лобовое доживает последний сезон... Примерно месяца полтора назад, появились пару "пятен" с микротрещинами и пару неглубоких но длинных трещин... На солнце хорошо заметны.
От чего появились именно там, где появились - загадка... Но в тех местах нет ни изгиба, да и вибрация пятнами не идет... Предположительно - пластик высох на солнце, хотя и стоял на нем крайне редко.

Еще одна неприятность - трескается пластик приборки... В частности, недавеча отлетел приличный кусок, благо в невидном месте... и отлетел просто от легкого нажатия...
like
bad
shockingly
02.10.2009 р.
answerview
Зробив я карбюратор, не знаю правда як 01_smile , просто зняв помив і поставив назад, думаю шо забився через те що не було герметичності в стику пластмасової коробки і резинового уплотнітеля того що іде на вхід карбюратора. Карбюратор не був на вході брудним, але і чистим його не назвеш, думаю причина була в цьому. Звісно причину вилікував.
Заодно виставив рівень поплавкової камери, ше наразі з висновком не визначився.
Також перший раз зняв термостат, і нічого страшного там не побачив, впринципі було чисто, і термостат навіть виявився робочим, напевно недарма я туда дорогий антифріз лию 01_smile . Але чому тоді двигун не гріється я незнаю 06_question
Змінено: 02.10.2009 р., anom1
like
bad
shockingly
02.10.2009 р. відповів для dss_troy  
answerview
На рахунох пускового збагачувача. Ти казав шо він починає залазити... не скоро, я подивився на свій то він починає залазити вже десь через 10хв а то і скорше після того як перестала на нього іти напруга?

На рахунок фар. Ти б краще собі ксенон поставив, і світить класно і хаває 30ватт, в мене на холостих при ввімкненому ксеноні напруга менше 13.3В не падає правда стоп в мене діодний (знизу полоску прикрутив). Чекаю на твої фотки стопів, так би мовити, в польоті!
like
bad
shockingly
02.10.2009 р. відповів для anom1  
answerview
Ти казав шо він починає залазити... не скоро, я подивився на свій то він починає залазити вже десь через 10хв а то і скорше після того як перестала на нього іти напруга?

Так в тому й справа, що окремо вiд карба вiн працює як потрiбно, бо довколо нього повiтря прохолодне i вiн охолоджується набагато краще... А ты помiркуй, як вiн охооджується, коли вiн в теплому вiд двигуна карбi, та ще й бiля гарячого двигуна? 100% буду залазити не за 10 хвилин, а набагато довше...
like
bad
shockingly
03.10.2009 р.
answerview
Только что получил двигатель от "Торнадо",начинаю операцию по вживлению донорского органа в свою (уже бывшую)150-куРадиатор думаю поставить впереди 31_bigboss
like
bad
shockingly
03.10.2009 р. відповів для Labuh  
answerview
Цікаво як пройде операція 01_smile . Скільки за двигун дав?
like
bad
shockingly
03.10.2009 р. відповів для dss_troy  
answerview
На рахунок "в теплому вiд двигуна карбi" ти правий, але не думаю шо тоді час в рази більший.
like
bad
shockingly
04.10.2009 р.
answerview
Получился двиг 4500 грн,слегка бу пробег 3500,со всем навесным...Первые засады...Во первых вперед радиатор становится не хочет,во-вторых оказывается колесо от 150-ки по шлицам имеет другой размер.Это засада,не расчитывал я покупать еще и колесо 27_dash  12_cray
like
bad
shockingly
04.10.2009 р.
answerview
По пректу еще переделка подвижной части морды с защитой рук и установкой складывающихся стационарных зеркал,установкой дуг и кофров.Вообщем по мере изготовления буду выкладывать. 45_smoke
like
bad
shockingly
04.10.2009 р. відповів для Labuh  
answerview
Получился двиг 4500 грн,слегка бу пробег 3500,со всем навесным...Первые засады...Во первых вперед радиатор становится не хочет,во-вторых оказывается колесо от 150-ки по шлицам имеет другой размер.Это засада,не расчитывал я покупать еще и колесо 27_dash  12_cray

у меня бы спросил 01_smile  я бы тебе сразу сказал... про колесо.
like
bad
shockingly
04.10.2009 р. відповів для Labuh  
answerview
Во первых вперед радиатор становится не хочет

Конечно не хочет, ибо там места под него нет... Надо бак смещать назад. Но учитывая его форму, без молотка его не сдвинешь. Есть еще вариант: поставить бак под сиденье
like
bad
shockingly
04.10.2009 р.
answerview
Поставлю радиатор за баком,не буду ничего выдумывать,просто по бокам надо перегородки поставить,направить поток воздуха прям на радиатор,сын на торнадке так сделал,номально 20_drinks
like
bad
shockingly
04.10.2009 р.
answerview
Заодно поставил себе электрокорректор фар с какойто Хонды(автомобиля)А эти галогенки у меня давно 45 на 40 ватт,пришлось радолбать посадочные отверстия под лампы,но свет-бомба,не жалею 42_friends
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
1••78910111213••24
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин