MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.11, 01:26
11
+4 °С
Вітер: 2 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Honda CBR 125R - обслуживание, ремонт, эксплуатация

Переглядів: 458842
24.01.2009 р.
answerview
Показати повідомлення
Ну, вот, купил себе эту лошадку.Инфы,кроме тех. характеристик, очень мало,владельцы молчат...Надеюсь  инфа от меня как владельца данной модели поможет вам однажды с выбором.Обещаю  давать обьективную информацию
Enduro!!! Because football, basketball, soccer ... etc... only require ONE ball!!!:-P
1
like
1
bad
shockingly
1••17181920212223••46
26.09.2009 р.
answerview
Ну вот, друзья, продал я свою лошадку.  12_cray .Розсекает она теперь тернопольские дороги. Блин, такое ощущение что душу продал...Но ничего не поделать, мало мне, а ездить постоянно в красной зоне не хочу 02_sad. Радует только одно, как стазал кот Леопольд: "лучшее конечно впереди".Буду повышать кубатуру. Еще не определился с выбором мота, но к весне подсобираю бабосы и как сказал губернатор-терминатор: " I'LL BE BACK" 01_smile
ВСЕМ РОВНЫХ ДОРОГ !!!! Поддерживайте тему! 20_drinks
Enduro!!! Because football, basketball, soccer ... etc... only require ONE ball!!!:-P
like
bad
shockingly
26.09.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
Удачи в поиске нового "друга"!!!  18_good  18_good  20_drinks
like
bad
shockingly
27.09.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
Вітаю з прогресом, шо переходиш на шось потужніше!!! Успіхів і рівної дороги!  20_drinks

Сьогодні перший раз рішив змазати цепку... Довго мучився, випсикав пів банки Мотюль, обпсикав весь мот...  27_dash  Хто сам робить змаску цепі, підкажіть як у вас виходить цей процес??? Я думав зняти цепку з мота, але не знайшов замка, тому прийшлось то робиті на ньому, шо дуже незручно і витрачається багато матеріалу!  34_wacko2
like
bad
shockingly
vedin
27.09.2009 р. відповів для Jura  
answerview
Вітаю з прогресом, шо переходиш на шось потужніше!!! Успіхів і рівної дороги!  20_drinks

Сьогодні перший раз рішив змазати цепку... Довго мучився, випсикав пів банки Мотюль, обпсикав весь мот...  27_dash  Хто сам робить змаску цепі, підкажіть як у вас виходить цей процес??? Я думав зняти цепку з мота, але не знайшов замка, тому прийшлось то робиті на ньому, шо дуже незручно і витрачається багато матеріалу!  34_wacko2
Много льешь смазки - у меня балончика мотюля хватает на 10 смазок !  Нужно не поливать цепь а делать короткие прострелы в резиновые уплотнители - колечки ....Вобщем вот читай здесь http://www.moto.com.ua/forum/topic-199614/%F1%EC%E0%E7%EA%E0%20%F6%E5%EF%E8
like
bad
shockingly
answerview
Дякую Юра, на разі один регрес, буду гризти локті десь, думаю, до лютого.  Але потім відірвусь 25_spiteful  01_smile ! Як там вилка?
Про ланцюг Олексій вже відписав  18_good
Змінено: 27.09.2009 р., Vitallly
like
bad
shockingly
27.09.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
Довго локті гризти не будеш, вже ітак закритя сезону скоро, вечером вже холодно їздити!  02_sad
Вилку ше не зробив бо замовив сальники і ше не прийшли. Я читав ту статю про догляд за цепкою, але найбільше проблем мені створило це то шо вона на моті, хотілось б зняти шоб достув був кращий, а розбирати пів мотика не було бажання, тому так плоучилось....
Чи не буде шкідливим то що смазка попала на пласмасу, маятник, бачок під тосол, амортизатор і резину???
Змінено: 27.09.2009 р., Jura
like
bad
shockingly
answerview
Та ні, шкоди не буде, просто зайва витрата змазки.Просто підносиш носик впритул до кожного сальника, пшикаєш і т.д. (не потрібно залавати змазкою весь ланцюг, тільки сальники) Щоби всюди діставати є подовжена насадка. Ну, і по мірі того як змащуєш прокручуй заднє колесо.
p.s. При нормальному екіпі можна їздити і при -3 С (перевірено) 18_good
like
bad
shockingly
10021971
27.09.2009 р. відповів для vedin  
answerview
Незнаю - шото не нравится мне мотюль.... может и не прав - щас использую харьковскую дешовую смазку и цепь вся в масле! Пусть чаще буду брызгать - но вид успокаивающий , да и вроде стала меньше тянуться!
like
bad
shockingly
Val
27.09.2009 р. відповів для 10021971  
answerview
тоже слышал сегодня о мотюле такое от юзера. кстати прикинь- я в харькове любу брал за трицал а седня у себя в супермакете взял за 24грн. такие парадоксы.
like
bad
shockingly
28.09.2009 р.
answerview
Друзі,любі друзі 08_lol жарт
підскажіть чому так?у мене мот в кінці періоду перед ТО постійно починає швидше їздити,то наприклад 130 сидячи,але от динаміка розгону падає,чому так? 04_blush
Змінено: 28.09.2009 р., Evgesha07
like
bad
shockingly
28.09.2009 р. відповів для Evgesha07  
answerview
08_lol  08_lol Тобі треба вислати це питання на передачу " что, где, когда" 03_biggrin . Справа напевно в вітрі 03_biggrin
like
bad
shockingly
28.09.2009 р.
answerview
Шось в мене перша і друга передача почали гірше включатись, особливо перша коли стоїш на місці, світлофор чи перехрестя і неможу деколи втикнути! Ш це може бути??? Найчастіше коли з швидкості зупиняєшся на світлофорі і починаєш на місці скидувати 3-2-N тоді і не включається!  06_question
Вчора по трасі розігнав до 130км, правда було з горки!!! 18_good
like
bad
shockingly
28.09.2009 р. відповів для Jura  
answerview
Попробуй переключатися з перегазовками.
like
bad
shockingly
28.09.2009 р. відповів для Jura  
answerview
Попробуй поболтать мотоцикл взад-вперед правой ногой, при этом левой ногой поджимая лапку.
Но я делаю не так - просто поджимаю лапку и плавно отпускаю сцепление, когда передача зацепится мотоцикл еще не будет трогаться, а  момент зацепления слышно. Просто для этого нужно хорошо к рычагу сцепления привыкнуть.

Вчора по трасі розігнав до 130км, правда було з горки!!!
ты боишься ездить быстрее? тебе ктото мешал?  01_smile
like
bad
shockingly
28.09.2009 р. відповів для Gustav  
answerview
Данила, а ты когда то пробовал ездить быстрее на етой малышке? 01_smile
like
bad
shockingly
28.09.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
Я? да ты что? ни за что....я спорт байков боюсь.
шучу я.
рядом стоял. на спидометр смотрел. собственно и всё. я не люблю трогать чужие мотоциклы.
like
bad
shockingly
answerview
01_smile Та да, некоторые приравнивают ето к троганью чужой жены 03_biggrin
по теме, не едет он больше, да и не должен
like
bad
shockingly
28.09.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
Да понимаю я, что не должен, не едет да и нельзя вообще.
кстати, а когда едет то в чем уже упор? двигатель, ходовая, ветер, страшно - в чем в первую очередь?

Та да, некоторые приравнивают ето к троганью чужой жены  
ой вай. что ж раньше я об этом не узнал....
like
bad
shockingly
answerview
легкий вес как-то не мешал, ( ездил достаточно далеко.. 450 км ) ветер не доставал, фуры , да!!!Подвеска в меру жесткая. Позволял бы двигатель, можно было бы ехать больше относительно спокойно
like
bad
shockingly
29.09.2009 р. відповів для Gustav  
answerview
В Honda CBR 125R максимальна швидкість по паспорту 120 км, і реально по трасі з помірним вітром вона так і їде, тому коли набираєш 130 км це вже радує!!!  18_good

На рахунок першої передачі я знаю шо в таких випадках треба попхати в перід чи назад шоб включити, але просто раніше такого не було і тому я тут поставив таке питаня, шоб підказали чи це вже починає ломатись шось в коробці чи сцеплення, шоб не знищити ше бульше!!!  02_sad
like
bad
shockingly
1••17181920212223••46
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин