MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.11, 01:38
11
+4 °С
Вітер: 2 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Honda CBR 125R - обслуживание, ремонт, эксплуатация

Переглядів: 458844
24.01.2009 р.
answerview
Показати повідомлення
Ну, вот, купил себе эту лошадку.Инфы,кроме тех. характеристик, очень мало,владельцы молчат...Надеюсь  инфа от меня как владельца данной модели поможет вам однажды с выбором.Обещаю  давать обьективную информацию
Enduro!!! Because football, basketball, soccer ... etc... only require ONE ball!!!:-P
1
like
1
bad
shockingly
1••16171819202122••46
13.09.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
Про горки, про горки отпишися! А то с динамикой стоковой я уже разобрался, а вот с подьйомчиками у меня..... 39_heat  Думаю, может спасет меня новая звезда, а то грустно, аж до заглядывания в сторону 250-ки 31_bigboss
Carpe Diem
like
bad
shockingly
13.09.2009 р. відповів для Zlobny  
answerview
03_biggrin Ну, от заглядываний в сторону 250-ки звезда тебя не спасет 03_biggrin Но  настроение  поднимет 100% 18_good  !! О изменениях я уже отписался выше. Цена вопроса 60 грн 01_smile
Enduro!!! Because football, basketball, soccer ... etc... only require ONE ball!!!:-P
like
bad
shockingly
14.09.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
вчора всетаки розігнав до 120!!! але вітер ловив в спину.  41_dance2  
за зірочку подумаю, але ти кажеш шо передачами треба більше щолкати! ти міняв тільки ту шо в моторі чи маєш інформацію про якісь зірочки шо на колесі, і ефект від заміни! бо знаю шо на супер- спорти типу джиксерів якшо міняють то зразу дві.
чи чув хтось про  HONDA CBR 125 MALOSSI BIG BORE KIT 170cc? варто ставити? Віталій ти хотів ставити, може маєш якусь інформацію!
і ше бачив в неті тюнінгований компютер-Tuning CID, хто знає шо він дає, бо не розписано характеристики!
Змінено: 14.09.2009 р., Jura
like
bad
shockingly
14.09.2009 р. відповів для Jura  
answerview
Передачами треба більше клацати тому що швидше набираються обороти.
Ти напевно маєш  на увазі HONDA CBR 125 MALOSSI BIG BORE KIT 166cc. Спілкувався  з одним французом, був дуже задоволений, але 350 Євро як на мене занадто. Про Tuning CID поки не чув. Поділись  01_smile
like
bad
shockingly
14.09.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
Я саме маю наувазі HONDA CBR 125 MALOSSI BIG BORE KIT 170cc і коштує 300 фунтів, бо є ше малоссі 150 166сс. То шо задоволений то ясно, але цікаво яку максималку він досягав, який розгон до 100км, і витрати пального плюс чи не буде мотор швидше зношуватись, це цікавить!   21_umnik
Про Tuning CID сам незнаю, бачив в неті є 2 варіанти, але конкретно не описано які переваги якшо поставити!
Підкажіть який тиск повітря має бути в колесах, а то треба підкачати а незнаю яка норма...  02_sad
like
bad
shockingly
15.09.2009 р.
answerview
а мені теж треба змінити зірочку,ніхто не підскаже де можна придбати,в кмєві 04_blush бо я трішки не опитний в цих справах 02_sad
like
bad
shockingly
StatKraft
15.09.2009 р.
answerview
Всем привет!
2Jura - Ты, наверное, говоришь про тюнигованый CDI?
В книге ... можно увидеть эту систему(см. рис. 1). Это система зажигания с разрядным конденсатором (Capacitor Discharge Ignition).
На рис.2(стыреном с какого-то буржуинского сайта01_smile) видно блок CDi и катушку зажигания. На рис.3 - собственно сам датчик, по сути это датчик положения коленвала. На рис.4 - магнит на валу. Магнит проходя мимо датчика генерирует импульс, который поступает на блок CDi, дальше учитывая множество параметров высчитывается опережение зажигания и поступает сигнал на катушку зажигания. Вот. А тюнинг СиДиАй, как я понял, заключается в том, что не отсекает зажигание на высоких оборотах...
Виталий давал ссылку на тот сайт(наверно, мне ссылок почему-то не видно), очень хороший сайтец 01_smile
Книга - "Мотоциклы. Устройство и принцип действия" (-рекомендую всем и мотоциклистам и скутеристам).
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
15.09.2009 р. відповів для Evgesha07  
answerview
80506027391 Замовляв тут
Для Юри, на перед 2 атмосфери, на зад 2,25
( http://www.youtube.com/watch?v=VN8v3KwYDZQ ) Ось динаміка з Malossi 166cc
Змінено: 15.09.2009 р., Vitallly
like
bad
shockingly
15.09.2009 р. відповів для StatKraft  
answerview
Так, так я маю наувазі тюнінгований CDI!!! І я зрозумів з твоїх слів шо він дає можливість крутити до максимума і все, чи може ше є якісь переваги???
Тут ссилка на малоссі 170сс, може вони мали і наувазі 166 але заокруглили, аможе дійсно є 170сс!
http://cgi.ebay.co.uk/HONDA-CBR-125-MALOSSI-BIG-BORE-KIT-170cc-CARB-MODEL_W0QQitemZ290346187061QQcmdZViewItemQQptZUK_Motorcycle_Parts?hash=item4399fb3935&_trksid=p3286.c0.m14
Змінено: 15.09.2009 р., Jura
like
bad
shockingly
StatKraft
17.09.2009 р. відповів для Jura  
answerview
Вполне возможно, что дает еще какие-то преимущества, но я не в курсе.
Самое интересное из тюнинга - бОльшая кубатура. CID - дешево, но малоэффективно.
Вообще я тоже думал тюнинг какой-то делать, потом передумал - зачем? Надо было сразу брать более кубатурный аппарат 01_smile

Поищу ссылку на 197 кубовый цилиндр 01_smile Товарисчи писАли что обходится он где-то в 470 евро.
like
bad
shockingly
17.09.2009 р. відповів для StatKraft  
answerview
197?  30_crazy  30_crazy Даже не слышал о таком 05_shok думаю мотор спасибо не скажет 12_cray
like
bad
shockingly
17.09.2009 р. відповів для StatKraft  
answerview
Для мене перевагою тюнінгу є те що маючи мот можна потрохи збільшувати його потужність, а шоб зразу купити потужний треба довго збирати гроші! А так з часом можна мати хороший мот знаючи його на всі 100%, ясно шо з 125сс 600сс не зробиш, але шоб їхав 160км і розгон до 100 за 6 сек можна зробити, шей при його вазі і маневреності!

Я читав шо після встановленя тюнінгового СІД треба карбюратор настроїти, і бачив в неті тюнінгований карбюратор пише 28мм, хто знає чи варто такий ставити??? я так розумію шо 28мм то розмір дросільної заслонки... але напевно рохзід пального збільшиться! хто має інформацію по тому поділіться!  01_smile
like
bad
shockingly
18.09.2009 р.
answerview
03_biggrin Всїм доброї ночі 03_biggrin  Через годину закінчую роботу, і проскачу галопом по нічному Львову 18_good  18_good  30_crazy  30_crazy
Змінено: 18.09.2009 р., Vitallly
like
bad
shockingly
18.09.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
Я вчора тоже проскакував по нічному Львові.... І зупинили мене ДАІшніки, поки розпитували за мот, перевіряли документи(добре шо тех. огляд мав бо знов вимагали!) нюхали  кожен по  3 рази то акамулятор сів, бо сказали шоб фари включив бо хтось може вїхати в мене поки стояв на середині перехрестку!  
Маю проблему з акамулятором, швидко сідає, 10 хв постоїть заглушений з включеною фарою і вмирає, чи в когось було подібне??? Новий коштує дорого, думаю свій поставити на ніч на зарядку може нормально зарядиться і буде краще працювати.  21_umnik
like
bad
shockingly
EGOR
18.09.2009 р. відповів для StatKraft  
answerview

Поищу ссылку на 197 кубовый цилиндр 01_smile Товарисчи писАли что обходится он где-то в 470 евро.

05_shok Вот уж не думал, что есть такие люди готовые выложить столько денег за увеличение объема на 75сс
Браво! Ты настоящий маньяк  18_good
like
bad
shockingly
18.09.2009 р. відповів для Jura  
answerview
Про 10 хв не скажу в мене простояв приблизно пів-години, також сів... думаю це нормально...
like
bad
shockingly
StatKraft
19.09.2009 р. відповів для EGOR  
answerview
Ты не понял, я говорю что тюнинговать не собираюсь, а ты "маньяк" 01_smile. Но тов.Jura в чем-то прав, так-что поверь, было-бы 470 эвро - не задумываясь отдал за +75сс.
Вот наборчик класс 01_smile:
1 Цилиндр 170сс, головка цилиндра DOHC(!фигасе)
2 Держатель распредвалов (не смог одним словом перевести 01_smile)
3 Рэйсинг CDI
4 Все что надо для сборки 01_smile
5 Выхлоп
+там видно коленвал, тоесть под бОльшую кубатуру меняют еще и это дело...

сорри, я уже опаздываю...
like
bad
shockingly
20.09.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
Про 10 хв не скажу в мене простояв приблизно пів-години, також сів... думаю це нормально...

Зняв акамулятор на зарядку шоб поставити... Виявилось шо він сухий був!  27_dash  Долив дистильованої води потримав на зарядці 3 год і тепер немаю проблем!  18_good  А шо цікаве було, я там побачив шо має бути заглушка на отвір де заливається дист. вода її небуло, хтось вже постарався, або сама "вискочила" бо акамулятор таке враження шо десь кипів, бо трохи вздутитий!
Ти казав шо обороти має тримати 1500, в мене трохи більше десь 1600 і стрілка не строїть мертво трошки вона рухається но не багато, може на 500-700 чи замічав в себе ти таке???
Доречі на ямах і в мене приборна панелька гримить, але тільки коли на швидкості більше 60 в різкі ями влітаєш, або на великій "гармошці".....  02_sad
like
bad
shockingly
20.09.2009 р. відповів для Jura  
answerview
В тебе такий акум? В мене плаває коли мотор не прогрітий.. Коли набере робочу температуру стоїть як в 16 років 03_biggrin То що приборна панелька гримить то нормально. Треба її зняти і  підкласти наприкла губку...
like
bad
shockingly
20.09.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
Зпанелькою попробую, дякую за пораду! Обороти як нагрітий тоже коливаються але дуже мало.
Акамулятор виглядає так, і пише шо зроблений в Японії. Тепер на прикладі твого побачив в мене якраз і нема тої заглушки шо між двома клємами!
Змінено: 20.09.2009 р., Jura
like
bad
shockingly
1••16171819202122••46
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин