Показати повідомлення
Ну, вот, купил себе эту лошадку.Инфы,кроме тех. характеристик, очень мало,владельцы молчат...Надеюсь инфа от меня как владельца данной модели поможет вам однажды с выбором.Обещаю давать обьективную информацию
Enduro!!! Because football, basketball, soccer ... etc... only require ONE ball!!!:-P
Ну, от заглядываний в сторону 250-ки звезда тебя не спасет
Но настроение поднимет 100%
!! О изменениях я уже отписался выше. Цена вопроса 60 грн
Enduro!!! Because football, basketball, soccer ... etc... only require ONE ball!!!:-P
вчора всетаки розігнав до 120!!! але вітер ловив в спину.
за зірочку подумаю, але ти кажеш шо передачами треба більше щолкати! ти міняв тільки ту шо в моторі чи маєш інформацію про якісь зірочки шо на колесі, і ефект від заміни! бо знаю шо на супер- спорти типу джиксерів якшо міняють то зразу дві.
чи чув хтось про HONDA CBR 125 MALOSSI BIG BORE KIT 170cc? варто ставити? Віталій ти хотів ставити, може маєш якусь інформацію!
і ше бачив в неті тюнінгований компютер-Tuning CID, хто знає шо він дає, бо не розписано характеристики!
Змінено: 14.09.2009 р., Jura
Передачами треба більше клацати тому що швидше набираються обороти.
Ти напевно маєш на увазі HONDA CBR 125 MALOSSI BIG BORE KIT 166cc. Спілкувався з одним французом, був дуже задоволений, але 350 Євро як на мене занадто. Про Tuning CID поки не чув. Поділись
80506027391 Замовляв тут
Для Юри, на перед 2 атмосфери, на зад 2,25
( http://www.youtube.com/watch?v=VN8v3KwYDZQ ) Ось динаміка з Malossi 166cc
Змінено: 15.09.2009 р., Vitallly
Так, так я маю наувазі тюнінгований CDI!!! І я зрозумів з твоїх слів шо він дає можливість крутити до максимума і все, чи може ше є якісь переваги???
Тут ссилка на малоссі 170сс, може вони мали і наувазі 166 але заокруглили, аможе дійсно є 170сс!
http://cgi.ebay.co.uk/HONDA-CBR-125-MALOSSI-BIG-BORE-KIT-170cc-CARB-MODEL_W0QQitemZ290346187061QQcmdZViewItemQQptZUK_Motorcycle_Parts?hash=item4399fb3935&_trksid=p3286.c0.m14
Змінено: 15.09.2009 р., Jura
197?
Даже не слышал о таком
думаю мотор спасибо не скажет
Змінено: 18.09.2009 р., Vitallly
Про 10 хв не скажу в мене простояв приблизно пів-години, також сів... думаю це нормально...
В тебе такий акум? В мене плаває коли мотор не прогрітий.. Коли набере робочу температуру стоїть як в 16 років
То що приборна панелька гримить то нормально. Треба її зняти і підкласти наприкла губку...
Зпанелькою попробую, дякую за пораду! Обороти як нагрітий тоже коливаються але дуже мало.
Акамулятор виглядає так, і пише шо зроблений в Японії. Тепер на прикладі твого побачив в мене якраз і нема тої заглушки шо між двома клємами!
Змінено: 20.09.2009 р., Jura