Показати повідомлення
Ну, вот, купил себе эту лошадку.Инфы,кроме тех. характеристик, очень мало,владельцы молчат...Надеюсь инфа от меня как владельца данной модели поможет вам однажды с выбором.Обещаю давать обьективную информацию
Enduro!!! Because football, basketball, soccer ... etc... only require ONE ball!!!:-P
.
Відписуйся по ходу експлуатації
Enduro!!! Because football, basketball, soccer ... etc... only require ONE ball!!!:-P
Думаю на самій лапці нема контакту або провід від лапки пошкоджений.. треба дивитись... Їздити без стопа небезпечно.
я розумію,тому постійно галюмью задніми,,щоб бачили що я зупиняюся
В мене ніби тримає, хоча я ще з весни ним не користувався. А в тебе при теперішні температурі без підсосу не заводиться?
Я шось навіть не пробував, бо попередній власник казав шоб заводити з підсосом...
Доречі як в кого педалька заднього тормоза ходить? Як на мене то трохи туговато і дуже малий хід.
Змінено: 05.09.2009 р., Jura
З підсосом треба заводити при низькый температурі.Тобто пробуєш без підсоса,якщо не тримає обороти тоді з підсосом.В мене також малий хід, хоча нема з чим порівняти.
До речі, якщо маєш час і бажання, можна якось з"їхатись розкажу що знаю
Змінено: 05.09.2009 р., Vitallly
Не впевнений що до штрафплощадки (можливо), а штрафанути можуть як пити дати
Ти, на скільки я розумію, Їздиш по довіреності. Говори з власником
Воно так, але до першого патруля. Мій сусід робить за 450 грн (досить дорого). Може маєш когось хто може зробити дешевше. А взагалі, я би говорив з власником який продав тобі мот без тех. огляду
При безвітряні погоді, лежачи на баку я розганяв до 130 ( по спідометру) але не відразу, треба трохи часу. на 6-ту переходь коли вже дойдеш до 11000 на 5-їй. а при передній зірці на 14 зубівб їхати на 6-ій взагалі
.при 11000 об. чітко 120км/г при чому впевнено без всяких там лягань на бак
Змінено: 13.09.2009 р., Vitallly