MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.11, 01:26
11
+4 °С
Вітер: 2 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Honda CBR 125R - обслуживание, ремонт, эксплуатация

Переглядів: 458841
24.01.2009 р.
answerview
Показати повідомлення
Ну, вот, купил себе эту лошадку.Инфы,кроме тех. характеристик, очень мало,владельцы молчат...Надеюсь  инфа от меня как владельца данной модели поможет вам однажды с выбором.Обещаю  давать обьективную информацию
Enduro!!! Because football, basketball, soccer ... etc... only require ONE ball!!!:-P
1
like
1
bad
shockingly
1••15161718192021••46
04.09.2009 р. відповів для vanya13  
answerview
Вобщем одним словом при таких оборотах ты издиваешся над мотом, для его нормально 9000-10000, и соответсвено разницу при переключении увидиш ).

Для перших 2-х днів їзди, при тому шо це я перший раз сів на 2 колеса мені хватило і 5000.....   01_smile
like
bad
shockingly
04.09.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
Ну що, давай розповідай.... де брав, скільки дав... який пробіг, фотографії в студію...

Дякую за поради візьму до уваги!!!   20_drinks
Брав в нас, через знайомих! Пробіг 6000, правда є царапини видно шо падав, але знайомі казали шо власник досить акуратно їздив і обслуговував в хорошого майстра, дав 2300, дали в подарок шльом і резину кітай, але досить нормальний стан. Фотки ше не зробив, напевно на вихідних зроблю!
В моті вже перероблено шо на ближньому і на дальному світлі світять 2 лампочки, але правда десь треба подивитись на контакти бо на ямах інкол одна моргає, глушитєль розточений під прямоток, то звучить досить гарно...
like
bad
shockingly
04.09.2009 р. відповів для Jura  
answerview
. 18_good Відписуйся по ходу експлуатації 20_drinks
Enduro!!! Because football, basketball, soccer ... etc... only require ONE ball!!!:-P
like
bad
shockingly
05.09.2009 р.
answerview
а у мене така проблемка,коли тормозиш переднім тормозом не горить стоп,лампочка ціла,задніми тормозиш горить,що це може бути?знає  хтось? 04_blush
like
bad
shockingly
05.09.2009 р. відповів для Evgesha07  
answerview
Думаю на самій лапці нема контакту або провід від лапки пошкоджений.. треба дивитись... Їздити без стопа небезпечно.
like
bad
shockingly
05.09.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
. 18_good Відписуйся по ходу експлуатації 20_drinks

Обовязково! Самому цікаво!
Підкажіть, як у вас з підсосом, в мене він не стопориться, витягую, а він назад виключається, треба постійно тримати!  02_sad
like
bad
shockingly
05.09.2009 р.
answerview
я розумію,тому постійно галюмью задніми,,щоб бачили що я зупиняюся
like
bad
shockingly
05.09.2009 р. відповів для Jura  
answerview
В мене ніби тримає, хоча я ще з весни ним не користувався. А в тебе при теперішні температурі без підсосу не заводиться?
like
bad
shockingly
answerview
Я шось навіть не пробував, бо попередній власник казав шоб заводити з підсосом...
Доречі як в кого педалька заднього тормоза ходить? Як на мене то трохи туговато і дуже малий хід.
Змінено: 05.09.2009 р., Jura
like
bad
shockingly
05.09.2009 р. відповів для Jura  
answerview
З підсосом треба заводити при низькый температурі.Тобто пробуєш без підсоса,якщо не тримає обороти  тоді з підсосом.В мене також малий хід, хоча нема з чим порівняти.
До речі, якщо маєш час і бажання, можна якось з"їхатись розкажу що знаю
Змінено: 05.09.2009 р., Vitallly
like
bad
shockingly
answerview
Час маю і бажання тоже!!! Сьогодні трохи набирався навиків на Скнилеві і пробував крутити до 10000, враження  18_good
like
bad
shockingly
08.09.2009 р.
answerview
Без підсоса заводиться, але глохне, треба трохи попрацювати з підсосом і тоді нормально працює.... 02_sad

Сьогодні даїшніки зупинили і дістались шо нема тех. огляду, хотіли на штрафплощадку забирати! Хто з таким зтикався- мають вони право забирати??? Хтось робив тех. огляд, скільки коштує?
like
bad
shockingly
08.09.2009 р. відповів для Jura  
answerview
Не впевнений що до штрафплощадки (можливо), а штрафанути можуть як пити дати 02_sad
 Ти, на скільки я розумію, Їздиш по довіреності. Говори з власником
like
bad
shockingly
vedin
08.09.2009 р. відповів для Jura  
answerview
Без підсоса заводиться, але глохне, треба трохи попрацювати з підсосом і тоді нормально працює.... 02_sad

Сьогодні даїшніки зупинили і дістались шо нема тех. огляду, хотіли на штрафплощадку забирати! Хто з таким зтикався- мають вони право забирати??? Хтось робив тех. огляд, скільки коштує?
Без тех.осмотра - ответственность за управление транспортным средством без водительского удостоверения, регистрационных и других документов определяется штрафом в сумме от 425 до 850 грн. И даже не столь страшен штраф за техосмотр, как запрет эксплуатации транспортного средства, которое выражается в снятии государственных регистрационных знаков. В исключительных случая применяется постановка транспортного средства на специальную стоянку.
like
bad
shockingly
09.09.2009 р.
answerview
То значить я ше нормально відмазався- 50 грн!  41_dance2
Хто робив тех. огляд, скільки коштує??? А цивілку обовязково мати???
like
bad
shockingly
09.09.2009 р. відповів для Jura  
answerview
01_smile Воно так, але до  першого патруля. Мій сусід робить за 450 грн (досить дорого). Може маєш когось хто може зробити дешевше. А взагалі, я би говорив з  власником який продав тобі мот без тех. огляду 10_ireful2
like
bad
shockingly
vedin
09.09.2009 р.
answerview
Вчера на машину сделал себе ТО за 430 грн - и то через бегунка , а на мот я думаю дешевле. ПЫСЫ.... страховку тоже советую сделать - цена в районе 55 - 120 грн на 9 месяцев. Зато ездить будешь спокойно .  20_drinks
like
bad
shockingly
13.09.2009 р.
answerview
Як виявилось на мот нічого не дешевше, тільки в касу сказали заплатити 420 грн, при тому треба мати мед. довідку і куча непотрібної возні, а через знайомих 460 грн і за 15 хв техогляд в тебе на руках! Дорого!  27_dash
Вчора пробував крутити бо 11500, досить легко крутить, не відсікає, але максималку розвинув тільки 115 км, і то на 5 передачі, бо 6 шось тупить! Тут писали шо і до 130 доходили, шось мій не йде, але правда відстань на якій розганявся була не велика.  21_umnik
like
bad
shockingly
vedin
13.09.2009 р. відповів для Jura  
answerview
Як виявилось на мот нічого не дешевше, тільки в касу сказали заплатити 420 грн, при тому треба мати мед. довідку і куча непотрібної возні, а через знайомих 460 грн і за 15 хв техогляд в тебе на руках! Дорого!  27_dash
Вчора пробував крутити бо 11500, досить легко крутить, не відсікає, але максималку розвинув тільки 115 км, і то на 5 передачі, бо 6 шось тупить! Тут писали шо і до 130 доходили, шось мій не йде, але правда відстань на якій розганявся була не велика.  21_umnik
Ну 15 лошадей на коротком растоянии до 130 км ч сразу не разгонят  01_smile  поробуй на длиной прямой желательно за городом.
like
bad
shockingly
13.09.2009 р. відповів для Jura  
answerview
03_biggrin При безвітряні погоді, лежачи на баку я розганяв до 130 ( по спідометру) але  не відразу, треба трохи часу. на 6-ту переходь коли вже дойдеш до 11000 на 5-їй. а при передній зірці на 14 зубівб їхати на 6-ій взагалі  18_good .при 11000 об. чітко 120км/г при чому впевнено без всяких там лягань на бак
Змінено: 13.09.2009 р., Vitallly
like
bad
shockingly
1••15161718192021••46
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин