MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
22.11, 13:45
44
+2 °С
Вітер: 1 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Honda CBR 125R - обслуживание, ремонт, эксплуатация

Переглядів: 458813
24.01.2009 р.
answerview
Показати повідомлення
Ну, вот, купил себе эту лошадку.Инфы,кроме тех. характеристик, очень мало,владельцы молчат...Надеюсь  инфа от меня как владельца данной модели поможет вам однажды с выбором.Обещаю  давать обьективную информацию
Enduro!!! Because football, basketball, soccer ... etc... only require ONE ball!!!:-P
1
like
1
bad
shockingly
1••11121314151617••46
13.06.2009 р. відповів для Evgesha07  
answerview
12000? Пожалій коня  61_punish Косоокі червону зону не для краси намалювали 03_biggrin
Enduro!!! Because football, basketball, soccer ... etc... only require ONE ball!!!:-P
like
bad
shockingly
14.06.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
12000? Пожалій коня  61_punish Косоокі червону зону не для краси намалювали 03_biggrin

та я знаю)))
я так на холосту перевіряв))
а так я жалію мою пташку 17_wink
like
bad
shockingly
14.06.2009 р. відповів для Evgesha07  
answerview
Привет! Увидел по твоим постам, что ты недавно тоже искал заднюю покрышку. Чем закончились поиски? Какая-то потвора порезала мою от края до края, есть же гады  02_sad
Carpe Diem
like
bad
shockingly
15.06.2009 р. відповів для Zlobny  
answerview
Привет! Увидел по твоим постам, что ты недавно тоже искал заднюю покрышку. Чем закончились поиски? Какая-то потвора порезала мою от края до края, есть же гады  02_sad

я шукав їїдуже довго 02_sad
аджеколи я заїхав в мотосалон б/у техніки,мені сказали що нова шина на мій мот коштує десь 1600грн 05_shok
я розпитав знайомих байкерів,майже кожен дав телефон,але ніде не було((
потім з мого села запитав одного,який їздить на Вайпері,він сказав на мотозаводі,я зрадів 01_smile
приїхав туди і там ледве знайшов,забрав останню на той час і заплатив 475грн. покришка нова,чеська 07_dirol
якщо не знаєш де це,можемзустріться,я покажу 17_wink
Змінено: 15.06.2009 р., Evgesha07
like
bad
shockingly
15.06.2009 р. відповів для sitnik  
answerview
по катане могу много рассказать
Yamaha YQ 50 Aerox R '06 Kawasaki ZX10R Ninja '06

[url=http://userbarz.com/]http://img.userbarz.com/162/32290.gif 
like
bad
shockingly
16.06.2009 р. відповів для rinatillo  
answerview

Было бы не плохо. Так как о катане я знаю не много , байкеры говорят классный конь (именно спорт-тур)
Suzuki GSX-F Katana 600 , выпуск 1998 года
like
bad
shockingly
17.06.2009 р. відповів для sitnik  
answerview
Тебе сюда ( http://www.moto.com.ua/forum/topic-283694/ ) 17_wink
like
bad
shockingly
18.06.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
точно ,  18_good
like
bad
shockingly
19.06.2009 р.
answerview
Сегодня заметил стук в районе рулевой колонки, при резком одтормаживании и  резком старте. При прокачке вилки все ок, думаю надо подтянуть рулевую колонку. Сам делать не буду так как нет опыта и инструментов. Заеду на Ямаху. Пробег 9500. Так что возьмите на заметку 17_wink
Змінено: 19.06.2009 р., Vitallly
like
bad
shockingly
20.06.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
Сегодня заметил стук в районе рулевой колонки, при резком одтормаживании и  резком старте. При прокачке вилки все ок, думаю надо подтянуть рулевую колонку. Сам делать не буду так как нет опыта и инструментов. Заеду на Ямаху. Пробег 9500. Так что возьмите на заметку 17_wink

незнаю...у мене уже 20тис і все ок,нічого не стукає,не грюкає 07_dirol
правда раз було,після сильного дощу,рипів коли сідаєш або ставиш на ножку 02_sad декілька каель оливи і все ок 18_good
like
bad
shockingly
20.06.2009 р. відповів для Evgesha07  
answerview
01_smile Якось заїдь в гості до Львова і ти зрозумієш особливості львівської бруківки  01_smile (словами не передати). Підтяжка рульової колонки це звичайна річ.
like
bad
shockingly
20.06.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
01_smile Якось заїдь в гості до Львова і ти зрозумієш особливості львівської бруківки  01_smile (словами не передати). Підтяжка рульової колонки це звичайна річ.

03_biggrin добре 01_smile
В Києві дороги не краще 02_sad  а інколи взагалі ... 12_cray
like
bad
shockingly
02.07.2009 р.
answerview
Ну вот,собсно, проблема решена. Дело оказываеться не в рулевой колонке а таки в вилке.Не было нужного уровня масла + еще и оно было с водой 05_shok Значит рулевая колонка и вилка были полностью разобраны,подшипники промыты и смазаны, в перья залито масло большей вязкости. В результате стук пропал а вилка стала на уровень жестче 18_good
like
bad
shockingly
Yan
05.07.2009 р. відповів для sitnik  
answerview

Было бы не плохо. Так как о катане я знаю не много , байкеры говорят классный конь (именно спорт-тур)
Suzuki GSX-F Katana 600 , выпуск 1998 года

Довольно интересный мот для не агресивной езды, впринципе это брат Джиксера, тока подвеска мягче, двигатель "успокоиный" - зато на низах тяги добавилось, коробка с другими передаточными числами - в городе намного удабней, посадка болие комфортная - в дальнобой хорошо ездить. Короче эдакий компромис между аццкой пилой и неуклюжим туристом 18_good
like
bad
shockingly
12.07.2009 р.
answerview
а ніхто не знає,через який кілометраж треба змінювати колодки на CBR 125?
like
bad
shockingly
12.07.2009 р. відповів для Evgesha07  
answerview
Залежно від стилю водіння, а так , потрібно дивитись на самі колодки. В мене, наприклад, при 10000 пробігу 70% зносу (спереду)...
like
bad
shockingly
13.07.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
Залежно від стилю водіння, а так , потрібно дивитись на самі колодки. В мене, наприклад, при 10000 пробігу 70% зносу (спереду)...

в мене при 20000 задні уже всьо(((а передні ще норм)))
і я думаю,замінювати і передні і задні???чи  тільки задні???
like
bad
shockingly
13.07.2009 р. відповів для Evgesha07  
answerview
08_lol Мені би твої проблеми 03_biggrin  
З.І.  Навіщо замінювати передні якщо вони ще в нормі???
like
bad
shockingly
13.07.2009 р. відповів для Vitallly  
answerview
08_lol Мені би твої проблеми 03_biggrin  
З.І.  Навіщо замінювати передні якщо вони ще в нормі???

логічно 08_lol
like
bad
shockingly
16.07.2009 р.
answerview
Кто знает где можно купить документы с рамой на Honda CBR125R?)
[url=//forum-lines.ru/]//forum-lines.ru/rez/ab112784.gif
like
bad
shockingly
1••11121314151617••46
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин